Η σύγκριση ή Head to Head είναι μία καινοτομία του bookmakers με την οποία μπορείτε να κάνετε άμεση σύγκριση δύο στοιχηματικών εταιριών. Επιλέξτε από το μενού δύο στοιχηματικές εταιρίες και προχωρήστε στην σύγκριση 8 διαφορών κατηγοριών ώστε να εντοπίσετε την εταιρία που σας ταιριάζει.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν στην επιλογή μία στοιχηματικής εταιρίας, όμως κάποιοι από αυτούς έχουν βαρύνουσα σημασία στην λήψη της τελικής απόφασης. Για τον λόγο αυτό, η συνολική βαθμολογία επηρεάζεται με διαφορετικό ποσοστό από κάθε κατηγορία. Τα ποσοστά είναι τα εξής: Αποδόσεις 25%, αδειοδότηση, μέθοδοι πληρωμής και ταχύτητα αναλήψεων 10% και τα υπόλοιπα κριτήρια 7.5%.

Τι να προσέξετε στην σύγκριση

Ορθώς, οι περισσότεροι παίκτες πριν επιλέξουν εταιρία στοιχήματος εξετάζουν τι μπόνους προσφέρει και εάν έχει καλές αποδόσεις. Είναι όμως αυτά αρκετά; Η απάντηση είναι πως όχι, καθώς ένα bet site πρέπει να σας δίνει εργαλεία και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή στοιχημάτων, ενώ παράλληλα πρέπει να κάνει ευχάριστη την παραμονή σας σε αυτό.

Υπηρεσίες όπως το live-streaming και το cash-out είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες και πρέπει να βεβαιωθείτε εάν είναι διαθέσιμες. Επίσης, η ποικιλία σε τρόπους πληρωμής είναι απαραίτητη ώστε να αποφύγετε πιθανές χρεώσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ένα καταρτισμένο τμήμα εξυπηρέτησης που θα λύσει γρήγορα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Η Σύγκριση Εταιριών είναι ένα εργαλείο που θα σας δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις εταιρίες στοιχημάτων αλλά και να εξετάσετε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα της σύγκρισης έχουν προέλθει από την δουλειά της ομάδας του Bookmakers.gr και της βαθμολογίας που έχουν δώσει οι πιο αντικειμενικοί κριτές των εταιριών. Οι ίδιοι οι παίκτες!