Menu

  Opapbet Προσφορές 2024

  Πρόκειται για μια από τις τελευταίες προσθήκες στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο. Ο Opapbet μετά από την πετυχημένη παρουσία του μέσω των επίγειων πρακτορείων, έχει «ανοίξει τα φτερά» του και στο διαδίκτυο με στόχο να δημιουργήσει και εκεί ένα εξίσου δυνατό όνομα.

  Όλα τα μπόνους και οι προσφορές του Opapbet

  To Opapbet θεωρείται μια έμπιστη , επιλογή για το Online Στοίχημα. Η σύγχρονη πλατφόρμα, οι καινοτόμες υπηρεσίες και το πολύ ελκυστικό μπόνους (100% έως 100€) αποτελούν το πολύ δυνατό πακέτο που θα αναζητούσε ο κάθε παίκτης.

  Μαζί όμως το μπόνους 1ης κατάθεσης, όλα τα μέλη του Opapbet cy θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους επιλογές από τον ίδιο αγώνα, σε ένα στοίχημα (Build your Bet), ενώ το Live Streaming και το Cash Out πλαισιώνουν το (πλήρες) προϊόν.

  • Opapbet Bonus Το Opapbet μπαίνει στην Online εποχή με ένα  μπόνους 100% της αρχικής σας κατάθεσης έως το ποσό των 100€! Στο Μπόνους καλωσορίσματος  συμμετέχει μόνο η πρώτη κατάθεση που γίνεται μετά την εγγραφή σας (για αυτό λέγεται και «Μπόνους καλωσορίσματος»). Καταθέσεις οι οποίες γίνονται μέσω Skrill, δεν υπολογίζονται σε αυτή την ...
   Αναλυτικά »

  Προσφορές για Μέλη & Υπηρεσίες

  Bonus 1ης κατάθεσης

  Ένα μπόνους έως 100€ σας περιμένει μόλις προβείτε στην πρώτη σας κατάθεση. Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη των κερδών, θα πρέπει να τζιράρετε το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους τρεις φορές.

  Build Your Bet

  Με το Build Your Bet μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε το δικό σας παρολί με επιλογές από ένα παιχνίδι. Πως γίνεται αυτό; Συνδυάζοντας διαφορετικές αγορές (Τελικό Αποτέλεσμα, Γκολ, Κάρτες, Κόρνερ) σε ένα δελτίο, με μια ενιαία απόδοση.

  Cash Out

  Όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κλείσετε το δελτίο σας που βρίσκεται σε εξέλιξη με το opapbet cashout. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη τόσο για την desktop, όσο και για την mobile έκδοση.

  Βοοst στο παρολί

  Στοιχημάτισε σε παρολί από 4 επιλογές και πάνω και εφόσον αυτό κερδίσει, τότε θα πριμοδοτηθείς με το ανάλογο ποσοστό bonus %! Για 4άδες θα λάβεις 10%, για 5άδες 15%, για 6άδες 20%, για 7άδες 25% κοκ!

  Οδηγίες Εγγραφής

  1

  Opapbet εγγραφή

  Για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα του Opapbet και να κάνετε εγγραφή θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της εταιρίας.
  2
  Δημιουργία Λογαριασμού στο Opapbet
  Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Εγγραφή Τώρα". Κάνοντας κλικ θα μεταφερθείτε στην φόρμα δήλωσης προσωπικών στοιχείων.
  3
  Συμπλήρωση Φόρμας Εγγραφής
  Η συμπλήρωση της φόρμας είναι μία πολύ απλή διαδικασία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιλέξετε είναι η χώρα διαμονής. Ύστερα θα συμπληρώσετε το όνομα, επίθετο, ημερομηνία γέννησης, e-mail και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τελευταίο κομμάτι αποτελεί η διεύθυνση κατοικίας σας (Οδός & Αριθμός, ΤΚ, Πόλη). Με το Όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θα επιλέξετε, θα μπορείτε να εισέρχεστε στον παικτικό σας λογαριασμό. Η διαδικασία ολοκληρώνεται βάζοντας «τικ» στην Αποδοχή των Ο&Π και στο ότι είστε άνω των 18 ετών.
  4
  Ενεργοποίηση λογαριασμού
  Αφού επιλέξετε «Εγγραφή στο Opapbet», αμέσως μετά θα σας έρθει email στο οποίο θα πρέπει να κλικάρετε πάνω στο link ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται και τον λογαριασμό εμαιλ που έχετε δηλώσει.

  FAQ

  Q: Πως θα κάνω κατάθεση στον Opapbet;

  Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως όλες οι καταθέσεις τον Opapbet λογαριασμό σας είναι δίχως έξοδα και προμήθειες. Αφού συνδεθείτε και επιλέξετε «Κατάθεση», θα σας ανοίξουν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι. Προς στιγμήν, οι συναλλαγές που είναι διαθέσιμες αφορούν την τραπεζική κατάθεσης και όλες τις κάρτες (χρεωστικές/πιστωτικές).

  Q: Πως θα κάνω ανάληψη από τον Opapbet;

  Για να προβείτε σε ανάληψη θα πρέπει πρώτα να έχετε εκπληρώσει τους Όρους του Μπόνους. Εάν όμως δεν έχετε λάβει μπόνους ή λάβατε, αλλά το χάσατε, τότε θα είστε σε θέση να κάνετε ανάληψη έχοντας ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σας (με ένα αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας, ένα πρόσφατο λογαριασμό ή/και μια φωτογραφία της κάρτας με την οποία έχετε κάνει την κατάθεση σας).

  
  Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
  • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
  • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

  *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

  **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

  Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy