Menu

  Στοιχηματικές εταιρίες με cash out στην Κύπρο

  στοιχηματικες εταιριες με cash out στην κυπροΤα τελευταία χρόνια οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο έχουν ενσωματώσει στις πλατφόρμες τους μια νέα λειτουργία την οποία και θα βρεις συνήθως με το όνομα «Cash Out» ή σε άλλες περιπτώσεις «Πουλήστε το στοίχημα». Όπως και να χει αυτή η επιλογή όταν προσφέρεται κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό καθώς δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να έχει περισσότερο έλεγχο πάνω στα στοιχήματά του.

  Ουσιαστικά με το cash out κύπρος μπορείς να πληρωθείς ένα στοίχημα πριν ο αγώνας τελειώσει, αν εσύ το επιλέξεις. Είναι μια δελεαστική κίνηση από πλευράς των εταιριών στοιχημάτων που τους εξασφαλίζει κάποιο κέρδος, αν τελικά το στοίχημα είναι νικηφόρο και εσύ δεν περιμένεις μέχρι το τέλος να πάρεις τα χρήματα που σου προσφέρονται μέσω του cash out cyprus.

  Πώς λειτουργεί το Cash Out;

  Αν και η λειτουργία του διαφέρει από εταιρία σε εταιρία η γενική ιδέα είναι η ίδια. Μέσω του cash out ο παίκτης μπορεί να κλείσει (να διευθετήσει) ένα στοίχημα είτε αυτό είναι μονό, είτε παρολί πριν να ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες ή ο αγώνας. Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης αποκτά ένα μέρος των κερδών του ανάλογα την περίπτωση, χωρίς να περιμένει να δει αν τελικά κέρδισε. Σε περίπτωση που τελικά οι επιλογές επαληθευτούν θα έχει χάσει κάποια χρήματα από τα αναμενόμενα κέρδη κάνοντας νωρίτερα cash out, αλλά στην αντίθετη περίπτωση θα έχει εξασφαλίσει κέρδος από ένα ουσιαστικά χαμένο στοίχημα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πότε είναι κερδοφόρο το cash out και πότε όχι.

  Από τι εξαρτάται το μέγεθος του ποσού στο Cash out

  Το ποσό που προσφέρεται από την εταιρία κατά το Cash Out εξαρτάται από την πορεία των στοιχηματικών σου επιλογών. Θα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο από το ποντάρισμά σου και αυτό φυσικά θα εξαρτάται από το πόσο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί το αρχικό σου στοίχημα ή όχι. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το λεπτό που βρίσκεται ο αγώνας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του αγώνα.

  Τελικά είναι καλό ή κακό για τον παίκτη;

  Σε τελική ανάλυση οι στοιχηματικές εταιρίες με cash out είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει πιο πολύ από τη χρήση του, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό για τον παίχτη. Το cash out και η χρήση του μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο όπλο στη φαρέτρα σου αρκεί να το χρησιμοποιείς σωστά. Η καλύτερη χρονική στιγμή για να κάνεις cash out στο ποδόσφαιρο σε στοίχημα που πιάνεις το σημείο είναι μετά το 75’ καθώς μπορεί να μην πάρεις όλο το ποσό, αλλά θα πάρεις το μεγαλύτερο μέρος από αυτό που θα κέρδιζες και χωρίς να αγχωθείς στα τελευταία λεπτά.

  Πότε επιστρέφει το cash out στην Κύπρο

  Το cash out ήταν προγραμματισμένο να τεθεί σε εφαρμογή την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, μετά τη δημοσίευση της νομοθεσίας στην επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ωστόσο  η ημερομηνία εφαρμογής πήρε παράταση 15 ημερών.

  ΤΟ CASH OUT ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (Ημερομηνία Ανανέωσης: 02/03/2019)

  Τελικά στις 01/03/2019 ψηφίστηκε με νόμο του κράτους η πρόωρη εξαργύρωση στοιχηματών στην Κύπρο η οποία είχε απαγορευτεί. Την επιστροφή της “πολυπόθητης” διαδικασίας για τους παίκτες στοιχημάτων, ενέκρινε ομόφωνα χθες Παρασκευή η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

  Οπότε από 01/03/2019 το “cash out κυπρος” επέστρεψε και αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι κυπριακές εταιρίες στοιχημάτων να το ενσωματώσουν και πάλι στις πλατφόρμες τους. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ μπορείτε να παίξετε με την μοναδική υπηρεσία της meridianbet η οποία μοιάζει με cash out!

  Μην ξεχάσετε να μπαίνετε καθημερινά στη σελίδα του topbookmakers, καθώς θα σας ανακοινώσουμε και παρουσιάσουμε ποιες στοιχηματικές εταιρίες θα έχουν cash out και ποιες όχι.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπηρεσία στην Κύπρο που μοιάζει με cash-out

  Με την υπηρεσία TURBO PAYOUT της Meridianbet μπορείτε να πληρωθείτε ΠΡΙΝ τελειώσουν όλα τα παιχνίδια του δελτίου σας. Τοποθετήστε ένα δελτίο στοιχήματος με τουλάχιστον 4 αγώνες και εάν τουλάχιστον 3 από αυτά κερδίσουν, μπορείτε να ζητήσετε άμεση πληρωμή. Θυμίζει cash-out, όμως δεν είναι, αφού στο Turbo Payout πληρώνεστε κανονικά την συνολική απόδοση από τα παιχνίδια που ήδη έχουν ολοκληρωθεί.

  Παίξτε με Turbo Payout

   

  Σχόλια