Menu

    Στοιχηματικές εταιρίες με cash out στην Κύπρο

    Τα τελευταία χρόνια οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο έχουν ενσωματώσει στις πλατφόρμες τους μια νέα λειτουργία την οποία και θα βρεις συνήθως με το όνομα «Cash Out» ή σε άλλες περιπτώσεις «Πουλήστε το στοίχημα». Όπως και να χει αυτή η επιλογή όταν προσφέρεται κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό καθώς δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να έχει περισσότερο έλεγχο πάνω στα στοιχήματά του.

    Ουσιαστικά με το cash out κύπρος μπορείς να πληρωθείς ένα στοίχημα πριν ο αγώνας τελειώσει, αν εσύ το επιλέξεις. Είναι μια δελεαστική κίνηση από πλευράς των εταιριών στοιχημάτων που τους εξασφαλίζει κάποιο κέρδος, αν τελικά το στοίχημα είναι νικηφόρο και εσύ δεν περιμένεις μέχρι το τέλος να πάρεις τα χρήματα που σου προσφέρονται μέσω του cash out cyprus, το οποίο είχε απαγορευτεί τα τελευταία 2 χρόνια.

    (Τελ. Ενημέρωση: 31/1/24)

    ΤΟ CASH OUT ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ➜ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

    Στις 01/03/2019 ψηφίστηκε με νόμο του κράτους η πρόωρη εξαργύρωση στοιχηματών στην Κύπρο η οποία είχε απαγορευτεί. Την επιστροφή της «πολυπόθητης» διαδικασίας για τους παίκτες στοιχημάτων, ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

    UPDATE: 20/11/23

    novibet cash out

    Μια από τις τελευταίες χρονικά προσθήκες νόμιμων στοιχηματικών στην Κύπρο αποτελεί η Novibet και η οποία λειτουργεί με ένα πλήρες cash out για όλα τα πρωταθλήματα πδοοσφαίρου και όλα τα υπόλοιπα σπορ!

    BookmakersWhy to Bet 
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα

    UPDATE: 09/09/22

    Opapbet cash out

    Διαδικτυακά αποτελεί την τελευταία προσθήκη στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου, ωστόσο δεν θα γινόταν να λανσαριστεί το Opapbet δίχως δυνατότητα Cash Out. Έτσι πλέον παίζεις online στο δικό σου γήπεδο και με Cash Out!

    ➜ Παίξτε με Cash Out στο Opapbet

    UPDATE: 11/04/22

    Stoiximan cy cash out

    stoiximan_cy-cash out

    Η Stoiximan έγινε η πρώτη εταιρία που επαναφέρει το cash out! Η Εθνική αρχή στοιχημάτων πέρασε από έλεγχο την εταιρία και αυτή με την σειρά της προχώρησε πολύ γρήγορα στο τεχνικό κομμάτι και ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του cash out. Πλέον μπορείτε να γίνετε μέλη της εταιρίας και να επωφεληθείτε της υπηρεσίας.

    ➜ Παίξτε με Cash Out στη Stoiximan cy

    UPDATE: 12/04/19

    Bet on alfa cash out

    betonalfa cash out

    Μετά τον Stoiximan έρχεται και η Betonalfa να προσθέσει το cash out στις υπηρεσίες της. Η Εθνική αρχή στοιχημάτων άναψε το πράσινο φως και πλέον τα μέλη της εταιρίας θα μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του. Το Cash Out είναι διαθέσιμο τόσο online στο www.betonalfa.com.cy, όσο και στα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια.

    ➜ Παίξτε με Cash Out στη ΒΕΤ ON ALFA

    UPDATE: 24/04/19

    Meridianbet cash out

    turbo cash out

    Μετά τον Stoiximan και την Betonalfa, η Meridianbet γίνεται η 3η κατά σειρά εταιρία που ενσωματώνει το cash out! Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

    ➜ Παίξτε με Cash Out στη Meridianbet

    UPDATE: 01/05/19

    Cash out bet365

    cash out Bet365 cyprus

    Ευχάριστα είναι τα νέα για τους παίκτες του στοιχήματος. H κορυφαία στοιχηματική εταιρία Bet365 στο κόσμο έβαλε cash out και γίνεται η 4η κατά σειρά εταιρία μετά τις stoiximan, betonalfa και meridianbet! Διαβάστε αναλυτικά για το cash out της πατώντας εδώ.

    ➜ Παίξτε με Cash Out στη Bet365

    UPDATE: 02/05/19

    Fonbet cash out

    fon bet cash out

    H Fonbet έγινε η 5η κατά σειρά στοιχηματική εταιρία που πρόσθεσε το cash out! Από σήμερα 02/05/19 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “κλείσιμο στοιχήματος” στην Fonbet cy. Διαβάστε του όρους και τις προϋποθέσεις εδώ.

    ➜ Παίξτε με Cash Out στην Fonbet

    UPDATE: 08/05/19

    Parimatch cash out

    H Parimatch είναι η έβδομη στοιχηματική εταιρία στην Κύπρο, που επανέφερε την λειτουργία του cash out!

    ➜ Παίξτε με Cash Out στην Parimatch

    UPDATE: 07/08/19

    Ubet cy cash out

    H Ubet άργησε λίγο, αλλά μπήκε και αυτή στο Club των στοιχηματικών που προσφέρουν την υπηρεσία cash out!

    ➜ Παίξτε με Cash Out στην Ubet

    Δείτε εδώ τις στοιχηματικές εταιρίες με cash out

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Πώς λειτουργεί το Cash Out;

    Αν και η λειτουργία του διαφέρει από εταιρία σε εταιρία η γενική ιδέα είναι η ίδια. Μέσω του cash out ο παίκτης μπορεί να κλείσει (να διευθετήσει) ένα στοίχημα είτε αυτό είναι μονό, είτε παρολί πριν να ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες ή ο αγώνας. Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης αποκτά ένα μέρος των κερδών του ανάλογα την περίπτωση, χωρίς να περιμένει να δει αν τελικά κέρδισε. Σε περίπτωση που τελικά οι επιλογές επαληθευτούν θα έχει χάσει κάποια χρήματα από τα αναμενόμενα κέρδη κάνοντας νωρίτερα cash out, αλλά στην αντίθετη περίπτωση θα έχει εξασφαλίσει κέρδος από ένα ουσιαστικά χαμένο στοίχημα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πότε είναι κερδοφόρο το cash out και πότε όχι.

    Από τι εξαρτάται το μέγεθος του ποσού στο Cash out

    Το ποσό που προσφέρεται από την εταιρία κατά το Cash Out εξαρτάται από την πορεία των στοιχηματικών σου επιλογών. Θα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο από το ποντάρισμά σου και αυτό φυσικά θα εξαρτάται από το πόσο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί το αρχικό σου στοίχημα ή όχι. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το λεπτό που βρίσκεται ο αγώνας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του αγώνα.

    Τελικά είναι καλό ή κακό για τον παίκτη;

    Σε τελική ανάλυση οι στοιχηματικές εταιρίες με cash out είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει πιο πολύ από τη χρήση του, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό για τον παίχτη. Το cash out και η χρήση του μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο όπλο στη φαρέτρα σου αρκεί να το χρησιμοποιείς σωστά. Η καλύτερη χρονική στιγμή για να κάνεις cash out στο ποδόσφαιρο σε στοίχημα που πιάνεις το σημείο είναι μετά το 75’ καθώς μπορεί να μην πάρεις όλο το ποσό, αλλά θα πάρεις το μεγαλύτερο μέρος από αυτό που θα κέρδιζες και χωρίς να αγχωθείς στα τελευταία λεπτά.

    Cash out Κύπρος 2021: Μην ξεχάσετε να μπαίνετε καθημερινά στη σελίδα του topbookmakers, καθώς θα σας ανακοινώσουμε και παρουσιάσουμε τις στοιχηματικές εταιρίες με cash out στην Κύπρο που θα έχουν την εν λόγω υπηρεσία.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy