Σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν ένα μπόνους στοίχημα όταν οι νέοι παίκτες πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα το συναντήσετε ως ποσοστό επί της αρχικής κατάθεσης. Η πιο συνηθισμένη προσφορά είναι το Βοnus Εγγραφής 100% έως 100€ (το μεγαλύτερο Bonus στην Κύπρο φτάνει τα 300€) που σημαίνει πως αν κάνετε μία κατάθεση της τάξεως των 300€ θα λάβετε άλλα 300€!

Στοιχηματικές Εταιρίες με Μπόνους Εγγραφής (2024)

Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ΟΛΑ τα bonus εγγραφής των στοιχηματικών εταιριών που έχουν αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου. Κάνοντας κλικ στα λογότυπα των εταιριών μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε bookmaker, ενώ στο “i” μπορείτε να δείτε τις απαιτήσεις τζιραρίσματος και την ελάχιστη απόδοση  του κάθε μπόνους. Αν διαβάζετε από mobile, μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία για τα μπονους στοιχημα επιλέγοντας στο φίλτρο: amount, percentage, min odds και rollover!

Bookmaker  
Stoiximan
100€ +10€ 100% 1.65 5x (Bonus+Kατάθεση) Πάρε το Bonus
Novibet cy
Κορυφαίο Cash Out - - - Πάρε το Bonus
Winmasters Cy
300€ 100% 1.80 5x (Bonus+Kατάθεση) Πάρε το Bonus
Opapbet
100€ 100% 1.50 6x Bonus Πάρε το Bonus
Fonbet
300€ 100% 1.80 5x Kατάθεση Πάρε το Bonus
Bet365
Μερικό & Ολικό Cash Out - - - Πάρε το Bonus
Betonalfa
100€ 100% 1.50 3x (Βonus+Κατάθεση) Πάρε το Bonus
Ubet
100€ 100% 1.50 4x (Bonus+Κατάθεση) Πάρε το Bonus

Πλεονεκτήματα Bonus Πρώτης Κατάθεσης 🎁 

  • Διπλασιάζετε εύκολα το αρχικό σας κεφάλαιο
  • Δεν ρισκάρετε τα προσωπικά σας χρήματα
  • Έχετε την ευκαιρία για πολύ μεγαλύτερα κέρδη

Bonus στοιχηματικών εταιρειών στην Κύπρο

O ανταγωνισμός των εταιριών έχει ευνοήσει τους παίκτες σε ότι αφορά το θέμα των προσφορών. Στο πέρασμα των χρόνων οι στοιχηματικές εταιρίες bonus έχουν δημιουργήσει διάφορους τύπους μπόνους ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Εκτός από το bonus κατάθεσης που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν επίσης bonus χωρίς κατάθεση (no deposit bonus) και προσφορές για δωρεάν στοιχήματα (Free Bet bonus).

Τι πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε το 100 Bonus Εγγραφής

Ανεξάρτητα από τον τύπο μπόνους που σας προσφέρει η στοιχηματική σας εταιρία, θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει μία σειρά από όρους που πρέπει να εκπληρώσετε πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Πριν λοιπόν αποδεχτείτε τους όρους αυτούς ελέγξτε πρώτα τα εξής:

  1. Το τζιράρισμα (rollover): Το κάθε μπόνους στοίχημα που λαμβάνετε πρέπει να τζιραριστεί ορισμένες φορές πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Ένας ικανοποιητικός αριθμός για το rollover (τζιράρισμα) είναι οι 5 φορές το μπόνους και η κατάθεση. Εάν δηλαδή κάνετε κατάθεση 100€ και πάρετε 100€ μπόνους, τότε πρέπει συνολικά να παίξετε στοιχήματα αξίας 1000€. Στον πίνακα μπορείτε να ελέγξετε τις απαιτήσεις του bonus πηγαίνοντας το ποντίκι στο πεδίο “i”.
  2. Απαιτούμενος χρόνος τζιραρίσματος: Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των παικτών είναι ότι δεν ελέγχουν πιο είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να ολοκληρώσουν το rollover. Είναι μία απαραίτητη πληροφορία καθώς σε όλες τις εταιριες στοιχηματων bonus αν δεν γίνει η διαδικασία εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου, τότε το bonus eggrafis και τα κέρδη που προήλθαν από αυτό, θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας. Για ένα μπόνους που απαιτεί τζιράρισμα έως 5 φορές, οι 90 μέρες θεωρούνται ως ένα δίκαιο χρονικό διάστημα τόσο για την εταιρία όσο και για τον παίκτη. Πολλές φορές όμως θα δείτε εταιρίες που απαιτούν μέσα σε 30 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πράγμα αδύνατο για τον μέσο παίκτη που δεν ποντάρει μεγάλα χρηματική ποσά.
  3. Ελάχιστη απόδοση: Ένας περιορισμός που αν δεν προσεχθεί μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Η ελάχιστη απόδοση κυμαίνεται από 1.50 έως 2.00. Αυτό σημαίνει πως αν στοιχηματίσετε σε απόδοση μικρότερη από αυτή που έθεσε ως όρο η εταιρία σας, τότε το ποντάρισμα δεν θα ληφθεί υπ’ όψιν στο rollover.
  4. Παρολί και μονά: Αν και είναι μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού, υπάρχουν στοιχηματικες εταιριες με bonus εγγραφης που για γίνει το τζιράρισμα απαιτούν ποντάρισμα σε παρολί με 3 τουλάχιστον αγώνες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εδώ είναι περισσότερο ο περιορισμός της μίνιμουμ απόδοσης. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρίες έχουν ως όρο στην τριάδα να υπάρχει τουλάχιστον ένα γεγονός που να έχει μία συγκεκριμένη ελάχιστη απόδοση, ενώ σε κάποιες άλλες και τα 3 γεγονότα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη απόδοση από αυτή που αναφέρεται στους όρους.
  5. Oι στοιχηματικές αγορές: Αγορές όπως: ασιατικά χάντικαπ, στοίχημα σκόρερ, τελικά σκορ και γενικότερα πολλά ειδικά στοιχήματα μπορεί να μην προσμετρώνται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων.
  6. Bonus Codes και email: Το πιο πιθανό είναι το μπονους εγγραφης να πιστωθεί αυτόματα μόλις κάνετε την κατάθεση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις που για να ενεργοποιηθεί πρέπει να συμπληρώσετε κάποιον κωδικό. Εάν απαιτείτε ή όχι κωδικός, μπορείτε να το δείτε στο πεδίο “i” του πίνακα. Ακόμα πιο σπάνια είναι η περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης ώστε να σας πιστωθεί στο μπόνους. Το σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία (π.χ. 48 ώρες), καθώς εάν αυτό παρέλθει τότε δεν θα δικαιούστε το μπόνους.