Σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν ένα μπόνους όταν οι νέοι παίκτες πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα το συναντήσετε ως ποσοστό επί της αρχικής κατάθεσης. Η πιο συνηθισμένη προσφορά είναι το bonus 100% έως 100€, που σημαίνει πως αν κάνετε μία κατάθεση της τάξεως των 100€ θα λάβετε άλλα 100€ ως πριμ.

Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε όλα τα bonus εγγραφής των στοιχηματικών εταιριών που έχουν αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου. Κάνοντας κλικ στα λογότυπα των στοιχηματικών εταιριών μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε bookmaker, ενώ στο “i” μπορείτε να δείτε τις απαιτήσεις τζιραρίσματος και την ελάχιστη απόδοση  του κάθε μπόνους.

Παίξε τώρα
Stoiximan Κάντε εγγραφή στον Stoiximan, καταθέστε το ελάχιστο 10€ και πάρτε 100% Bonus έως 100€ + 10€ FULLBET από το Topbookmakers.com.cy. Στοιχηματίστε σε αγώνες χωρίς γκανιότα, επωφελυθείτε των καθημερινών προσφορών και παρακολουθήστε δωρεάν αγώνες μέσω live streaming με την εγγύηση της κορυφαία ελληνικής στοιχηματικής εταιρίας! Claim
Bonus
stoiximan.com.cy
Βαθμολογία χρηστών: 78/100 (8Ψήφοι)
Παίξε τώρα
Winmasters Η Winmasters ιδρύθηκε το 2014 και με το καλημέρα έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Οι ανταγωνιστικές αποδόσεις και τα πολλά ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, συνδυάζονται ιδανικά με το μπόνους εγγραφής 100% έως 100€ και τις πολλές προσφορές, δημιουργώντας έναν bookmaker που αν το επιλέξεις, δύσκολα θα τον αλλάξεις. Claim
Bonus
www.winmasters.com.cy
Βαθμολογία χρηστών: 63/100 (4Ψήφοι)
Παίξε τώρα
Bet365 Η Bet365 είναι μία από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον πλανήτη. Προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και αθλημάτων, και live streaming σε πολλά αθλητικά γεγονότα. Η Bet365 επιβραβεύει τους νέους παίκτες με bonus 100% έως 100€, ενώ για τους ήδη υπάρχοντες διαθέτει πολλές προσφορές και bonus επιστροφής χρημάτων. Claim
Bonus
www.bet365.com.cy
Βαθμολογία χρηστών: 71/100 (7Ψήφοι)
Παίξε Τώρα
Betonalfa H Betonalfa ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε την πορεία της έχοντας επίγεια καταστήματα. Ύστερα επεκτάθηκε στο online στοίχημα προσφέροντας πλέον μία μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές αγορές στα καλύτερα αθλήματα του κόσμου όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τέννις και άλλα πολλά. Κάντε εγγραφή τώρα στη bet on alfa και πάρτε το 100% έως 100€ μπόνους αλλά και τα 5€ χωρίς κατάθεση. Claim
Bonus
Παίξε Τώρα
Meridianbet H ποικιλία από combo bets, το πλούσιο live και οι ανταγωνιστικές αποδόσεις συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς bookmaker. Η Meridian έχει καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών, καθώς εκτός όλων των άλλων προσφέρει ένα εξαιρετικό bonus 100% έως 100€ και προσφορές που δύσκολα θα συναντήσετε σε κάποια άλλη στοιχηματική εταιρία. Claim
Bonus
Παίξε Τώρα
Megabet Plus Η Megabet Plus είναι έτοιμη να κατακτήσει και το online στοίχημα μετά το επίγειο. Διαθέτει αρκετά καλές αποδόσεις, καθημερινές προσφορές και αγώνες με live streaming. Κάντε εγγραφή τώρα και καρποθείτε το 100% έως 100€ μπόνους που προσφέρει η Megabet plus cy. Claim
Bonus
www.megabetplus.com.cy
Βαθμολογία χρηστών: 0/100 (1Ψήφοι)

Τύποι bonus εγγραφής

O ανταγωνισμός των εταιριών έχει ευνοήσει τους παίκτες σε ότι αφορά το θέμα των προσφορών. Στο πέρασμα των χρόνων οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν δημιουργήσει διάφορους τύπους μπόνους ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Εκτός από το bonus κατάθεσης που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν επίσης bonus χωρίς να απαιτείται κάποια κατάθεση (no deposit bonus) και προσφορές για δωρεάν στοιχήματα.

Τι να προσέξετε πριν πάρε το bonus εγγραφής

Ανεξάρτητα από τον τύπο μπόνους που σας προσφέρει η στοιχηματική σας εταιρία, θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει μία σειρά από όρους που πρέπει να εκπληρώσετε πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Πριν λοιπόν αποδεχτείτε τους όρους αυτούς ελέγξτε πρώτα τα εξής:

  1. Το τζιράρισμα (rollover): Το κάθε μπόνους που λαμβάνετε πρέπει να τζιραριστεί ορισμένες φορές πριν προχωρήσετε σε ανάληψη. Ένας ικανοποιητικός αριθμός για το rollover (τζιράρισμα) είναι οι 5 φορές το μπόνους και η κατάθεση. Εάν δηλαδή κάνετε κατάθεση 100€ και πάρετε 100€ μπόνους, τότε πρέπει συνολικά να παίξετε στοιχήματα αξίας 1000€. Στον πίνακα μπορείτε να ελέγξετε τις απαιτήσεις του bonus πηγαίνοντας το ποντίκι στο πεδίο “i”.
  2. Απαιτούμενος χρόνος τζιραρίσματος: Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των παικτών είναι ότι δεν ελέγχουν πιο είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να ολοκληρώσουν το rollover. Είναι μία απαραίτητη πληροφορία καθώς σε όλες τις εταιρίες αν δεν γίνει η διαδικασία εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου, τότε το bonus και τα κέρδη που προήλθαν από αυτό, θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας. Για ένα μπόνους που απαιτεί τζιράρισμα έως 5 φορές, οι 90 μέρες θεωρούνται ως ένα δίκαιο χρονικό διάστημα τόσο για την εταιρία όσο και για τον παίκτη. Πολλές φορές όμως θα δείτε εταιρίες που απαιτούν μέσα σε 30 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πράγμα αδύνατο για τον μέσο παίκτη που δεν ποντάρει μεγάλα χρηματική ποσά.
  3. Ελάχιστη απόδοση: Ένας περιορισμός που αν δεν προσεχθεί μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Η ελάχιστη απόδοση κυμαίνεται από 1.50 έως 2.00. Αυτό σημαίνει πως αν στοιχηματίσετε σε απόδοση μικρότερη από αυτή που έθεσε ως όρο η εταιρία σας, τότε το ποντάρισμα δεν θα ληφθεί υπ’ όψιν στο rollover.
  4. Παρολί και μονά: Αν και είναι μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού, υπάρχουν στοιχηματικές εταιρίες που για γίνει το τζιράρισμα απαιτούν ποντάρισμα σε παρολί με 3 τουλάχιστον αγώνες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εδώ είναι περισσότερο ο περιορισμός της μίνιμουμ απόδοσης. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρίες έχουν ως όρο στην τριάδα να υπάρχει τουλάχιστον ένα γεγονός που να έχει μία συγκεκριμένη ελάχιστη απόδοση, ενώ σε κάποιες άλλες και τα 3 γεγονότα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη απόδοση από αυτή που αναφέρεται στους όρους.
  5. Oι στοιχηματικές αγορές: Αγορές όπως: ασιατικά χάντικαπ, στοίχημα σκόρερ, τελικά σκορ και γενικότερα πολλά ειδικά στοιχήματα μπορεί να μην προσμετρώνται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων.
  6. Bonus Codes και email: Το πιο πιθανό είναι το μπόνους να πιστωθεί αυτόματα μόλις κάνετε την κατάθεση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις που για να ενεργοποιηθεί πρέπει να συμπληρώσετε κάποιον κωδικό. Εάν απαιτείτε ή όχι κωδικός, μπορείτε να το δείτε στο πεδίο “i” του πίνακα. Ακόμα πιο σπάνια είναι η περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης ώστε να σας πιστωθεί στο μπόνους. Το σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία (π.χ. 48 ώρες), καθώς εάν αυτό παρέλθει τότε δεν θα δικαιούστε το μπόνους.