Menu
  Fonbet cy: Προσφορές

  Fonbet cy: Προσφορές

  - Κορυφαίες Αποδόσεις -
  • Free Bet 250€
  • Eπιστροφή Χρημάτων σε παρολί
  • Moneyback σε συνδυαστικά στοιχήματα
  • 5€ FREE BET
  Εγγραφή στη Fonbet

  Fonbet Προσφορές 2019

  Η Fonbet είναι από τις πλέον αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες τις Κύπρου. Είναι πάνω από 20 χρόνια στο χώρο και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τα θέλω του παίκτη. Διαθέτει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, προσφέρει στους παίκτες μία εξαιρετική live betting πλατφόρμα με Live Streaming αγώνες και τους δίνει την δυνατότητα να ποντάρουν σε μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και πρωταθλημάτων συμπεριλαμβανομένων των Κυπριακών ομάδων σε ανταγωνιστικές αποδόσεις.

  Fonbet Προσφορές 2019

  Η Fonbet cy καλωσορίζει τους νέους της φίλους με ένα 100% FREE BET έως 250€, ενώ προσφέρει δελεαστικές καθημερινές προσφορές. Κάποιες από αυτές είναι η επιστροφή χρημάτων σε χαμένο παρολί. Θα το βρείτε και ως "Bonus Παρολι".

  • Fonbet Bonus Αν επιθυμείς να ζήσεις το στοίχημα στο διαδίκτυο, τόσο πριν αρχίσουν τα παιχνίδια όσο και στο live, τότε δεν έχει παρά  να κάνεις εγγραφή στην fonbet. Virtual sports, TV Games και ειδικά στοιχήματα, σε συνδυασμό με τις ελκυστικές αποδόσεις κάνουν το διαδικτυακό στοίχημα μία μοναδική εμπειρία. Η Fonbet σε καλωσορίζει με ...
   Αναλυτικά »

  Προσφορές για Μέλη & Υπηρεσίες

  Επιστροφή σε χαμένο παρολί

  Με την προσφορά «Bonus Παρολί» τα παρολί πλέον αποκτούν άλλη αξία. Η εταιρία σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε παρολί με τουλάχιστον 6 αγώνες με αποδόσεις 1.60 και αν το δελτίο σας χάσει για ένα ματς, τότε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

  FREE BET έως 250€

  Είναι μία από τις καλύτερες προσφορές της Fonbet. Πρόκειται για ένα ΜΠΟΝΟΥΣ 1ης κατάθεσης με το οποίο έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε μέχρι 100€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την εγγραφή και να καταθέσετε το ελάχιστο 2.00€.

  Οδηγίες Εγγραφής

  1

  Fonbet εγγραφή

  Για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα της Fonbet cy και να κάνετε εγγραφή θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της εταιρίας.

  2
  Δημιουργία Λογαριασμού Στην Fonbet

  Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Εγγραφή". Κάνοντας κλικ θα μεταφερθείτε στην φόρμα δήλωσης προσωπικών στοιχείων.

  3
  Συμπλήρωση Φόρμας Εγγραφής

  Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο η συμπλήρωση της φόρμας. Αρχικά πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δηλαδή Όνομα, Επώνυμο, Ημ/νια γέννησης, Διαβατήριο/Ταυτότητα, Αριθμός τηλεφώνου και ένα email. Ύστερα συμπληρώστε την Χώρα, την Πόλη και την διεύθυνση κατοικίας σας. Επίσης βάλτε τον κωδικό από την εικόνα. Τέλος διαβάστε τους όρους και τις προυποθέσεις και επιλέξτε ότι είσαστε πάνω από 18 χρονών.

  4
  Ενεργοποίηση λογαριασμού

  Αφού επιλέξετε «Ολοκλήρωση Εγγραφής», αμέσως μετά θα σας έρθει ένα Εmail. Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που σας ήρθε στο email ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Πλέον είστε μέλος της Fonbet cy.

  FAQ

  Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Fonbet;

  Αφού κάνετε την εγγραφή σας, το αμέσως επόμενο σημαντικό βήμα είναι να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσα σε 30 ημέρες σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία. Συνδεθείτε στον Προσωπικό σας Λογαριασμό -> Αιτήματα -> Νέο Αίτημα. Υποβάλετε τα απαραίτητα έγγραφα: Μια εθνική/ομοσπονδιακή Ταυτότητα (και τις δύο όψεις) ή Διαβατήριο και ένα φωτοαντίγραφο που να αποδεικνύει την διεύθυνση κατοικία σας και να έχει ισχύει εντός των τελευταίων 6 μηνών.

  Q: Fonbet διαγραφή λογαριασμού

  Το κλείσιμο λογαριασμού στον Fonbet μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή επιθυμείτε και για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας από μία μέρα έως για πάντα. Όλα τα πιθανά κέρδη ή το όποιο υπόλοιπο μπορείτε να το «τραβήξετε» πριν τον κλείσετε. Επίσης αν δεν τον χρησιμοποιήσετε για 2 χρόνια. τότε η εταιρία υποχρεούται να κλείσει το λογαριασμό σας και να μεταφέρει το υπόλοιπο του στην Εθνική Aρχή Στοιχημάτων της Κύπρου.

  Q: Aνάληψεις στην Fonbet cy

  Βασική προϋπόθεση ανάληψης είναι να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο που κάνατε κατάθεση. Από εκεί και πέρα η Fonbet Cyprus σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψ μόνο με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa - Mastercard

  Q: Yπάρχει εφαρμογή Fonbet mobile;

  Η Fonbet είναι από τις εταιρίες που δείχνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι από το κινητό τηλέφωνο. γι αυτό έχει δημιουργήσει ποιοτικές εφαρμογές τόσο για Andoid όσο και για iOS. Υπάρχει ειδικό section στην ιστοσελίδα που μπορείτε να κατεβάσετε τα Fonbet apps.

  Q: Ποιος είναι ο Fonbet ειδικός κωδικός εγγραφής;

  Αυτός ο κωδικός είναι ξεχωριστός για τον κάθε παίκτη. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος. Μπορείτε να τον βρείτε στο τελικό στάδιο της εγγραφής σας.