Menu

  5€ Free bet για Champions & Europa League

  winmasters 5 ευρώ χωρίς κατάθεση

  Μία μοναδική προσφορά σε περιμένει το τριήμερο που ακολουθεί για τις κορυφαίες ευρωπαικές διοργανώσεις του Τσάμπιονς λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Η Winmasters cy προσφέρει 5€ δωρεάν στοίχημα για όλα τα νέα και υπάρχοντα μέλη της.

  Πως θα λάβεις την προσφορά

  Για να συμμετάσχεις σε αυτή την προσφορά πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  • Πάτησε το κουμπί Opt-in και περίμενε δύο με πέντε λεπτά προτού τοποθετήσεις το στοίχημα σου
  • Τοποθέτησε 1 στοίχημα πριν την έναρξη των αγώνων, αξίας 15 ΕΥΡΩ, χρησιμοποιώντας αληθινά χρήματα
  • Το στοίχημα πρέπει να έχει απόδοση 1.80 ή μεγαλύτερη στους αγώνες των ακόλουθων διοργανώσεων: Champions & EUROPA League

  Λάβε τώρα τα 5€ Free Bet!

  Όροι και προϋποθέσεις

  1. Μόνο παίχτες που προέρχονται από Κύπρο επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή.
  2. Στοιχήματα τοποθετημένα σε Χάντικαπ ή Ισοπαλία όχι στοίχημα ή Forcast/Tricast δεν θα λαμβάνονται υπόψη για αυτή την προσφορά.
  3. Ένα δωρεάν στοίχημα 5 ΕΥΡΩ θα απονεμηθεί αυτόματα στους λογαριασμούς όλων των δικαιούχων παιχτών μόλις εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις.
  4. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά ανά πελάτη/λογαριασμό και δύναται να χρησιμοποιηθεί μια φορά την ημέρα μόνο.
  5. Το δωρεάν στοίχημα θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους δικαιούχους χρήστες για να το τοποθετήσουν σε ένα μονό στοίχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων (live) των ακόλουθων διοργανώσεων: Champions & EUROPA League , με ελάχιστη απόδοση 1.10 ( εξαιρουμένων των αγορών Χαντικάπ, Ισοπαλία όχι στοίχημα, Forecast/ Tricast)
  6. Αν το δωρεάν στοίχημα κερδίσει, ο παίχτης θα λαμβάνει τα καθαρά κέρδη (συνολικά κέρδη-Ποντάρισμα) ως αληθινά χρήματα στον λογαριασμό του.
  7. Αν ο παίχτης τοποθετήσει ένα στοίχημα μικρότερης αξίας από το σύνολο του δωρεάν στοιχήματος το υπόλοιπο ποσό του δωρεάν στοιχήματος θα αφαιρείται και τα κέρδη θα δίνονται μόνο στο ποσό που τοποθετήθηκε το στοίχημα.
  8. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδηθεί και να γίνει ανάληψη από αυτό το δωρεάν στοίχημα είναι 25 Ευρώ.
  9. Όποιου είδους αντικρουόμενα στοιχήματα ή παράβαση του μπόνους θα ακυρώνουν το μπόνους και όλα τα συναφή κέρδη.
  10. Μπορεί να ζητηθεί από τους χρήστες να παρουσιάσουν τα απαραίτητα έγγραφα (KYC) για επαλήθευση της ταυτότητας τους. Η αποτυχία να παρουσιαστούν τα έγγραφα αν τους ζητηθεί μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση του μπόνους και όλων των συναφή κερδών.
  11. Μόνο στοιχήματα με αληθινά χρήματα προκρίνονται για αυτή την προσφορά.
  12. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ακυρώσει ή να αρνηθεί την προσφορά. Νοείται ότι, οι παίκτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους την έχουν αποδεχθεί.
  13. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς αρκεί να ενημερώσει εκ των προτέρων τους χρήστες. Σε περίπτωση που παίκτης ο οποίος έχει ήδη λάβει την προσφορά και δεν αποδεχθεί τους ανανεωμένους Όρους και Προϋποθέσεις, τότε θα ισχύουν οι προηγούμενοι.
  14. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει παίχτες από αυτή ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά αν έχει εύλογο λόγο να πιστεύει ότι έχει γίνει κατάχρηση της προσφοράς. Οι Όροι και προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς είναι συμπληρωματικοί των γενικών Όρων και Προϋποθέσεων της winmasters.
  15. Σε περίπτωση ενδεχόμενης αντιπαράθεσης, η απόφαση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θα έχει τελεσίδικη ισχύ

  Stoiximan

  Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις top που αδειοδοτήθηκαν στην Κύπρο. Η μεγάλη γκάμα από στοιχήματα, συνδυάζονται άψογα με τις ταχύτατες αναλήψεις και τις συνεχείς προσφορές.

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 78/100 (66 Ψήφοι)
  Novibet cy
  Η Novibet cy είναι τελευταία «προσθήκη» στην κυπριακή αγορά. «Κουβαλάει» ωστόσο εμπειρία μιάμιση δεκαετίας, αποτελόντας μια από τις κορυφαίες επιλογές για στοίχημα στην Ελλάδα. Αυτό το έχει καταφέρει με τις καλές αποδόσεις της, τις πολλές υπηρσίες που προσφέρει, τις καινοτομίες και το εξαιτερικό live betting της.
  Παίξε τώρα!
  Winmasters Cy

  Η Winmasters αποτελεί μια από τις καταξιωμένες, νόμιμες στοιχηματικές της Κύπρου. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία αγορών, ανταγωνιστικές αποδόσεις και Cash out σε όλα τα αθλήματα. Μπορείτε να βρείτε ένα εξελιγμένο Bet builder το οποίο διατίθεται και στο live, καθημερινές προσφορές* και να στοιχηματίσετε εύκολα από το κινητό μέσω των φορητών εφαρμογών που διαθέτει για Android & iOS.

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 47/100 (3 Ψήφοι)
  Opapbet
  Τώρα παίζεις στο δικό σου γήπεδο με super αποδόσεις, με bonus πρώτης κατάθεσης έως και 100€ και φυσικά την αξιοπιστία του ΟΠΑΠ.
  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 88/100 (9 Ψήφοι)
  Fonbet

  Η στοιχηματική εταιρεία Fonbet είναι από τις εταιρίες που δίνουν βάση κυρίως στο στοιχηματικό κομμάτι και δεν τους ενδιαφέρουν τα γραφικά. Εξού και η απλή πλατφόρμα, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη. Από εκεί και πέρα οι αγορές που προσφέρει είναι αρκετές και ελκυστικές, ενώ το δυνατό της σημείο είναι οι αποδόσεις.

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 76/100 (63 Ψήφοι)
  Bet365

  Η στοιχηματική εταιρία Bet365 δεν θεωρείται αδίκως η κορυφαία εταιρία του κόσμου, καθώς προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα κάθε εβδομάδα, κορυφαίες αποδόσεις σε Pre-match και live αγορές, καθώς και live streaming στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 77/100 (56 Ψήφοι)
  Betonalfa

  H στοιχηματική εταιρία Betonalfa ιδρύθηκε το 2009 έχοντας κάνει «όνομα» από τα επίγεια καταστήματα. Έκτοτε μπήκε και στο οnline κομμάτι προσφέροντας πληθώρα αγορών σε όλα τα αθλήματα, ειδικά στοιχήματα, πολύ καλές αποδόσεις και καθημερινές προσφορές!

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 76/100 (35 Ψήφοι)
  Ubet

  Η στοιχηματική εταιρία Ubet δίνει βάρος στην απλότητα, τις αποδόσεις, το εύρος των αγορών και την αμεσότητα στην επικοινωνία. Μοιάζει να είναι ιδανική για αρχάριους στο online betting. Ο προσφορές της είναι αξιοπρεπέστατες, ενώ ανταποκρίνεται στα αιτήματα αναλήψεων την ίδια μέρα.

  Παίξε τώρα!
  Βαθμολογία Χρηστών: 76/100 (19 Ψήφοι)
  Σχόλια
  
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΤΡΑΠΛΟ BONUS ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
  • 100% EΩΣ 300€
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [1WBONUSΧ4] ΣΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy