Menu

    5€ Free bet για Champions & Europa League

    winmasters 5 ευρώ χωρίς κατάθεση

    Μία μοναδική προσφορά σε περιμένει το τριήμερο που ακολουθεί για τις κορυφαίες ευρωπαικές διοργανώσεις του Τσάμπιονς λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Η Winmasters cy προσφέρει 5€ δωρεάν στοίχημα για όλα τα νέα και υπάρχοντα μέλη της.

    Πως θα λάβεις την προσφορά

    Για να συμμετάσχεις σε αυτή την προσφορά πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

    • Πάτησε το κουμπί Opt-in και περίμενε δύο με πέντε λεπτά προτού τοποθετήσεις το στοίχημα σου
    • Τοποθέτησε 1 στοίχημα πριν την έναρξη των αγώνων, αξίας 15 ΕΥΡΩ, χρησιμοποιώντας αληθινά χρήματα
    • Το στοίχημα πρέπει να έχει απόδοση 1.80 ή μεγαλύτερη στους αγώνες των ακόλουθων διοργανώσεων: Champions & EUROPA League

    Λάβε τώρα τα 5€ Free Bet!

    Όροι και προϋποθέσεις

    1. Μόνο παίχτες που προέρχονται από Κύπρο επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προσφορά αυτή.
    2. Στοιχήματα τοποθετημένα σε Χάντικαπ ή Ισοπαλία όχι στοίχημα ή Forcast/Tricast δεν θα λαμβάνονται υπόψη για αυτή την προσφορά.
    3. Ένα δωρεάν στοίχημα 5 ΕΥΡΩ θα απονεμηθεί αυτόματα στους λογαριασμούς όλων των δικαιούχων παιχτών μόλις εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις.
    4. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά ανά πελάτη/λογαριασμό και δύναται να χρησιμοποιηθεί μια φορά την ημέρα μόνο.
    5. Το δωρεάν στοίχημα θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους δικαιούχους χρήστες για να το τοποθετήσουν σε ένα μονό στοίχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων (live) των ακόλουθων διοργανώσεων: Champions & EUROPA League , με ελάχιστη απόδοση 1.10 ( εξαιρουμένων των αγορών Χαντικάπ, Ισοπαλία όχι στοίχημα, Forecast/ Tricast)
    6. Αν το δωρεάν στοίχημα κερδίσει, ο παίχτης θα λαμβάνει τα καθαρά κέρδη (συνολικά κέρδη-Ποντάρισμα) ως αληθινά χρήματα στον λογαριασμό του.
    7. Αν ο παίχτης τοποθετήσει ένα στοίχημα μικρότερης αξίας από το σύνολο του δωρεάν στοιχήματος το υπόλοιπο ποσό του δωρεάν στοιχήματος θα αφαιρείται και τα κέρδη θα δίνονται μόνο στο ποσό που τοποθετήθηκε το στοίχημα.
    8. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδηθεί και να γίνει ανάληψη από αυτό το δωρεάν στοίχημα είναι 25 Ευρώ.
    9. Όποιου είδους αντικρουόμενα στοιχήματα ή παράβαση του μπόνους θα ακυρώνουν το μπόνους και όλα τα συναφή κέρδη.
    10. Μπορεί να ζητηθεί από τους χρήστες να παρουσιάσουν τα απαραίτητα έγγραφα (KYC) για επαλήθευση της ταυτότητας τους. Η αποτυχία να παρουσιαστούν τα έγγραφα αν τους ζητηθεί μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση του μπόνους και όλων των συναφή κερδών.
    11. Μόνο στοιχήματα με αληθινά χρήματα προκρίνονται για αυτή την προσφορά.
    12. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ακυρώσει ή να αρνηθεί την προσφορά. Νοείται ότι, οι παίκτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους την έχουν αποδεχθεί.
    13. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς αρκεί να ενημερώσει εκ των προτέρων τους χρήστες. Σε περίπτωση που παίκτης ο οποίος έχει ήδη λάβει την προσφορά και δεν αποδεχθεί τους ανανεωμένους Όρους και Προϋποθέσεις, τότε θα ισχύουν οι προηγούμενοι.
    14. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει παίχτες από αυτή ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά αν έχει εύλογο λόγο να πιστεύει ότι έχει γίνει κατάχρηση της προσφοράς. Οι Όροι και προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς είναι συμπληρωματικοί των γενικών Όρων και Προϋποθέσεων της winmasters.
    15. Σε περίπτωση ενδεχόμενης αντιπαράθεσης, η απόφαση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων θα έχει τελεσίδικη ισχύ

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy