Menu

    Winmasters: Σκόραρε στο Champions League και κέρδισε

    fantasy bets winmasters

    Οι μάχες του Champions League συνεχίζονται και η Winmasters σας δίνει την ευκαιρία να ποντάρετε στα Fantasy Bets. H προσφορά ισχύει για τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν και Μονακό – Μάν. Σίτι, δύο ζευγάρια που χάρισαν συνολικά  14 γκολ στις πρώτες μεταξύ τους ματς.

    Στην Winmasters μπορείτε να ποντάρετε στον εικονικό αγώνα μεταξύ Ατλέτικο και Λεβερκούζεν στις αγορές “Ποιός πιστεύετε ότι θα σκοράρει τα περισσότερα τέρματα και θα είναι ο νικητής? ή Πόσα τέρματα πιστεύετε ότι θα επιτευχθούν στον εικονικό αγώνα αυτό?” και να κερδίσετε ανάλογα με τον αριθμό των τερμάτων που θα πετύχουν οι ομάδες στα πραγματικά τους παιχνίδια.

    Κάνε εγγραφή και παίξε με μπόνους 100%

    Όροι της προσφοράς

    1. Το αποτέλεσμα των στοιχημάτων θα καθορίζεται συγκρίνοντας τον τελικό αριθμό τερμάτων που θα επιτευχθούν στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν με τον αριθμό γκολ που θα επιτευχθούν στο Μονακό – Μάντσεστερ Σίτυ. Η ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα τέρματα θα καθορίσει τον τελικό νικητή του στοιχήματος.E.g. Αν το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν λήξει 2-2 και το Μονακό – Μάντσεστερ Σίτυ 0-1, Ατλέτικο Μαδρίτης θα νικήσει την Μονακό 2-0.
    2. Τα στοιχήματα over/under θα υπολογιστούν από τον αριθμό των τερμάτων που θα σκοράρουν οι ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στα fantasy matches, στα παιχνίδια πρωταθλήματος τους.
    3. Στοιχήματα τοποθετημένα σε fantasy matches, δεν μπορούν να συνδυαστούν με παιχνίδια πρωταθλήματος των συγκεκριμένων ομάδων.
    4. Η προσφορά ισχύει έως τις 14/3/2017 και ώρα 19:30

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy