Menu

    Στοίχημα στον stoiximan: Όλες οι διαθέσιμες αγορές

    Ένα από τα μεγαλύτερα brand names και μία από τις κορυφαίες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, ο stoiximan, έχει μπει για τα καλά στην αγορά της Κύπρου και προχωρά με ολοένα και μεγαλύτερα βήματα την πορεία του προς την καταξίωση και την κορυφή μέσα από την πλατφόρμα του, την www.stoiximan.com.cy. Αν λοιπόν θες να παίξεις στοίχημα στην Κύπρο, ξέρεις που μπορείς να το κάνεις. Το πρώτο βέβαια που κοιτά όποιος θέλει να παίξει online betting είναι οι υπηρεσίες πάνω στις διαθέσιμες αγορές. Οι stoiximan services σε αυτόν τον τομέα είναι μοναδικές. Η ποικιλία, η γκάμα και το εύρος των αγορών είναι τόσο μεγάλα, που σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από αμέτρητα αθλήματα, ειδικά στοιχήματα και από τα πιο απλά μέχρι τα πλέον εξειδικευμένα bets.

    ➥ Στοιχηματίστε σε όλα τα αθλήματα

    Στον στοίχημαν η αρχή και το βάρος έχει πέσει εκεί που οι δικές σου προτιμήσεις στέλνουν την κάθε εταιρία που θέλει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παικτών.

    O βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο, είναι η ναυαρχίδα των αθλημάτων στον stoiximan.com.cy.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάτω από τριψήφιο αριθμό επιλογών σε μία αναμέτρηση, από όσο μικρό πρωτάθλημα κι αν προέρχεται αυτή. Στα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος οι αγορές είναι σχεδόν πάντα περισσότερες από 140!

    Στις μεγαλύτερες λίγκες στην Ευρώπη καθώς και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, μπορείς να βρεις περισσότερα από 200 διαφορετικά στοιχήματα σε κάθε ματς. Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο αρχικά, αλλά είναι διαθέσιμα για να σου προσφέρουν την απόλυτη ελευθερία επιλογής.

    Κλικάροντας πάνω στην αναμέτρηση που θέλεις, αρχικά εμφανίζονται μπροστά σου οι κυριότερες αγορές, όπως είναι φυσικά το τελικό αποτέλεσμα το over/under (σε ποικίλα όρια), το goal/no goal, η διπλή ευκαιρία, το draw no bet (ισοπαλία όχι στοίχημα) και το ημίχρονο/τελικό. Οι τιμές είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικές και ελκυστικές για τον κάθε παίκτη.

    Σκρολάροντας προς τα κάτω θα δεις τα συνολικά γκολ σε μία αναμέτρηση, το ακριβές σύνολο των γκολ ξεκινώντας από το 0 για να φτάσει ως το 7+ (δηλαδή οκτώ αγορές) καθώς και το ακριβές σκορ. Σε αυτήν την επιλογή έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ακόμη και ανάμεσα σε 36 διαφορετικά σκορ.

    Τι είναι χάντικαπ στο στοίχημα;

    Τι είναι χάντικαπ στο στοίχημα;Μην αγχώνεσαι… είναι πολύ εύκολο. Στην πλατφόρμα του stoiximan.com.cy παίζεις δυνατά και στα χάντικαπ και μάλιστα σε 3way market (1X2) εύκολα και κατανοητά.

    Τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους παίκτες και στον στιχιμαν ξέρουν καλά τις ανάγκες που έχεις. Παίζεις σε Αποτέλεσμα και Over/Under με τρία διαφορετικά όρια στα γκολ, καθώς επίσης υπάρχει και συνδυαστικό Over/Under και Goal/No goal.

    Το περιθώριο νίκης είναι επίσης μία ανερχόμενη αγορά. Πως παίζεται το στοίχημα ποδόσφαιρο όμως στο περιθώριο; Πρέπει να βρεις ακριβώς την διαφορά τερμάτων με την οποία θα κερδίσει μία ομάδα. Για παράδειγμα αν η ΑΕ Λεμεσού κερδίσει τον Ερμή Αραδίππου με 3-1, τότε κερδίζει η επιλογή «ΑΕ Λεμεσού με διαφορά 2 γκολ».

    Επίσης μπορείς να βρεις επιμερισμένες όλες τις αγορές ανά ημίχρονο, δηλαδή το αποτέλεσμα αυτού, over/under, καθώς και ανά ομάδα ξεχωριστά το σύνολο των γκολ σε όρια από 0.5 ως το 3.5, καμιά φορά ίσως και λίγο παραπάνω.

    Επιπροσθέτως θα βρεις το ματς χωρισμένο σε δύο χρονικές περιόδους. Από το 00:01 μέχρι το 28:00, από το 28:01 ως το τέλος. Αυτός ο επιμερισμός αφορά την επιλογή σου για το χρονικό σημείο που θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ. Επίσης υπάρχει και τρίτη επιλογή φυσικά που αφορά να μην μπει κανένα γκολ. Ουσιαστικά πρόκειται για το 0-0, αλλά λόγω γκανιότας από κατηγορία σε κατηγορία, καμιά φορά μπορεί να υπάρχει μικρή απόκλιση στην απόδοση.

    Τεράστιο ενδιαφέρον σε πραγματικά υψηλές αποδόσεις παρουσιάζει η αγορά  για τους σκόρερ της κάθε αναμέτρησης. Δεν υπάρχει μόνο μία επιλογή (η κύρια αφορά τον παίκτη που θα βάλει τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει), αλλά πέντε διαφορετικές εκδοχές. Εκτός λοιπόν του πρώτου σκόρερ, στον stoiximan.com.cy θα βρεις τον Τελευταίο σκόρερ, Απλά να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, Να πετύχει χατ-τρικ ή να σκοράρει 2+γκολ.

    Όλα αυτά φυσικά  μπορείς να τα δεις σε live streaming, κάτι που θα σε βοηθήσει και στον αγώνα του live betting, αφού οι αγορές που προαναφέρθηκαν διατίθενται όλες και για ζωντανό στοίχημα. Και αν αναρωτηθείς πως βλέπω live streaming σε android, o stoiximan.com.cy σου απαντά πως κι αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο smarhphone σου.

    Αν θες κάτι περισσότερο από αυτά, τότε υπάρχει η υπηρεσία «ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ» όπως ζητάς από τον trader της εταιρίας. που θα σε εξυπηρετήσει. κάποια άλλη αγορά, ή μία διαφορετική απόδοση πάνω σε κάτι που θέλεις να παίξεις. Φυσικά υπάρχουν αγώνες με 0% γκανιότα, η Λευκή Επιστροφή αν το ματς έρθει 0-0, το Παρολίγο για παρολί που χάνονται στη λεπτομέρεια, αλλά και το Πριμ Στα Παρολί για αυτά που κερδίζουν με πολλαπλές επιλογές.

    ➥ Για Mπάσκετ; Στον stoiximan

    Κι εδώ οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Βλέποντας λοιπόν τις αναμετρήσεις διακρίνουμε ότι υπάρχουν ήδη περισσότερες από 30 αγορές σε κάθε ματς, ενώ στα πιο αμφίρροπα και σημαντικά, οι αγορές αγγίζουν τις 90. Σίγουρα κατά τη διάρκεια της σεζόν κι όταν αρχίσουν και τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπως και το ΝΒΑ, τότε οι επιλογές θα αυξηθούν πάρα πολύ, καθώς προστίθενται ακόμη περισσότερο ειδικά στοιχήματα σε παίκτες για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, λάθη και head to head markets.

    Πέραν του αποτελέσματος του αγώνα και του χάντικαπ (με δικαίωμα επιλογής αν θα συμπεριληφθεί ή όχι η παράταση), υπάρχει το Over/Under στους συνολικούς πόντους του αγώνα, το Ημίχρονο/Τελικό, καθώς και το ενδεχόμενο να πάει το ματς στην παράταση. Όλα τα όρια στο χάντικαπ επιμερίζονται ανά ομάδα, αλλά και ανά περίοδο και ημίχρονο, τόσο συνολικά για το παιχνίδι όσο και για τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.

    ➥ Stoiximan.com.cy για στοίχημα στα υπόλοιπα σπορ

    Δεν υπάρχει κάτι που θες και δεν μπορείς να το βρεις στον στοιχιμαν. Ως μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο η γκάμα του stoiximan.com.cy στο sports betting είναι ανεξάντλητη. Στο τένις (τρίτο πιο δημοφιλές –στοιχηματικά- άθλημα) θα βρεις όλα τα μεγάλα grand slam, τα ΑΤP, τα WTA και γενικότερα όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις στα courts. Σχεδόν 30 αγορές σε κάθε μάχη και ο αριθμός επιλογών ανεβαίνει ανάλογα με τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και την απήχηση που έχει στους παίκτες του στοιχήματος. Από εκεί και πέρα θα βρεις, Βόλεϊ και Μπιτς Βόλεϊ, Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Μπέιζμπολ, Πόλο, Χάντμπολ, Ποδόφαιρο Σάλας, γενικότερα ότι παίζεται με τη στρογγυλή θεά. Επίσης υπάρχει μεγάλο εύρος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και Μπιλιάρδο, Σνούκερ, αλλά και Πολιτική, Reality Games (ο stoiximan.com.cy ακολούθησε όλη τη φρενίτιδα του ελληνικού Survivor 2017) και βραβεία (Όσκαρ, Eurovision κλπ).

    Επειδή όμως δεν παίζουν όλοι για το άμεσο κέρδος, αλλά κοιτάνε και μακροπρόθεσμα μπορείς να παίξεις και antepost (μακροχρόνια στοιχήματα) για το νικητή της διοργάνωσης ή του event που θα επιλέξεις.

    Stoiximan | Επιλογές για όλα τα γούστα ➪ Η άποψή μας

    ➤ Στον stoiximan της Κύπρου λοιπόν θα βρεις αυτό που θέλεις σε όλα τα επίπεδα. Οι αγορές είναι ανεξάντλητες, οι τιμές ανταγωνιστικές, μπορείς να δεις ότι παίζεις με live streaming.

    ➤ Επίσης ξεχωρίζοντας για όλα αυτά ανάμεσα στον ανταγωνισμό, ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες bonus που θα παίξεις με περισσότερα εφόδια, αφού υπάρχει πριμοδότηση στις καταθέσεις σου και θα κυνηγήσεις μεγαλύτερα κέρδη είτε στο prelive είτε σε live betting.

    ➤ Είναι λοιπόν παραπάνω από ευνόητο, ότι πρόκειται για μία επιλογή που δεν θα μετανιώσεις ποτέ αν θες να απολαύσεις τη μαγεία του διαδικτυακού στοιχήματος σε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο.


    Stoiximan

    Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις top που αδειοδοτήθηκαν στην Κύπρο. Η μεγάλη γκάμα από στοιχήματα, συνδυάζονται άψογα με τις ταχύτατες αναλήψεις και τις συνεχείς προσφορές.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 78/100 (66 Ψήφοι)
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy