Menu

    Skrill στοίχημα: Πως να παίξεις με το απόλυτο ewallet

    skrill account 2017Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill (πρώην Moneybookers) είναι από τους πλέον δημοφιλής τρόπους συναλλαγών με τους online bookmakers προκειμέν. Ιδρύθηκε το 2001 στο 🇬🇧 Ηνωμένο Βασίλειο και κατάφερε να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη των παικτών με τις χαμηλές χρεώσεις και την ταχύτατη ολοκλήρωση των συναλλαγών.

    Παρακάτω θα σου δώσουμε απάντηση στο «πως ανοίγω λογαριασμό στην skrill», σε ποιες στοιχηματικές εταιρείες μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ποια είναι τα θετικά και αρνητικά της χρήσης της.

    Η έναρξη λειτουργίας Skrill συνέπεσε με την έκρηξη του online betting, γεγονός που οδήγησε σε μία δαιμονιώδη άνοδο στην πρώτη πενταετία λειτουργίας της. Οι συνεργασίες με εταιρίες όπως το Skype και το E-bay, εκτός του ότι αύξησαν κατακόρυφα την δημοτικότητα της, ενίσχυσαν και την αξιοπιστία της.

    notification type=”alert-info” close=”false” ]Η σκριλλ εξαγoράστηκε το 2012 από την Paysafe Group και πλέον μαζί με τις Neteller και Paysafe κυριαρχούν στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών.[/notification]

    Τι είναι το Skrill

    Αν δεν το γνωρίζεις, τότε σίγουρα θα έχεις την απορία «τι είναι το skrill». Εάν πάλι το έχεις γνωρίσεις με το… παλιό του όνομα (Moneybookers), να σου πούμε πως πρόκειται για την ίδια υπηρεσία (skrill cyprus). Για αυτό λοιπόν, η συντακτική ομάδα του topBookmakers σου ετοίμασε τον απόλυτο οδηγό, προκειμένου να σου πει επακριβώς τι ακριβώς είναι το σκριλλ.

    Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ewallet, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να το χρησιμοποιείς (και) για online στοίχημα. Η ευελιξία και η ασφάλεια που προσφέρει το e-wallet skrill είναι οι κύριοι λόγοι που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια οι παίκτες. Οι καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες γίνονται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και είναι δωρεάν, ενώ χάριν στα υψηλού επιπέδου συστήματα ασφαλείας, τα χρήματα και τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν ασφαλή. Επιπλέον, διαθέτει την δικιά της προπληρωμένη κάρτα, μέσω της οποία μπορείτε να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας από οποιοδήποτε ΑΤΜ στον κόσμο με το σήμα Mastercard.

    Σίγουρα θα έχουν υπάρξει φορές που έχετε εντοπίσει στοιχηματικές ευκαιρίες σε περισσότερους από έναν bookmaker. Xρησιμοποιώντας την Skrill μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις διαφορές αποδόσεων ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

    Skrill cyprus: Άνοιγμα λογαριασμού

    H εγγραφή στην σκριλλ είναι δωρεάν και γίνεται πολύ εύκολα. Για να ανοίξετε λογαριασμό, ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

    1. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα.
    2. Στο μέσο της σελίδας επιλέξτε “Ανοίξτε ένα λογαριασμό δωρεάν”
    3. Η φόρμα εγγραφής συμπληρώνεται σε 5 στάδια. Συμπληρώστε την φόρμα με τα πραγματικά σας στοιχεία ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την διαδικασία ταυτοποίησης.
    4. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Πατήστε στο σύνδεσμο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.
    5. Τελευταίο βήμα είναι η ενεργοποίηση του Ελέγχου Ταυτότητας  Δύο Παραγόντων. Επιλέξτε έναν 6-ψήφιο κώδιο και συμπληρώστε τον στο αντίστοιχο πεδίο.

    Εάν σε προβληματίζει ο τρόπος μου τον οποίον θα έχεις με την skrill επικοινωνία, να ξέρεις πως μπορεί να μην διαθέτει skrill greece τηλέφωνο, όμως στην σελίδα της υπάρχουν απαντήσεις (στα ελληνικά) σε κάθε ερώτημα ή απορία που τυχόν έχεις. Παράλληλα, αν έχεις αποκτήσει την ιδιότητα του skrill vip μέλους, τότε θα είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς την κατάσταση Skrill

    Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Skrill

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Ταυτοποίηση λογαριασμού

    Η ταυτοποίηση στην Skrill δεν είναι απαραίτητη, όμως εάν οι συναλλαγές ξεπερνούν τα 2.500 ευρώ τότε θα σας ζητηθεί να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας. Η διαδικασία γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

    • Ταυτοποίηση μέσω εγγράφων: Πρέπει να στείλετε μία φωτογραφία ή ένα σκαναρισμένο αντίγραφο από την ταυτότητα, το διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης .
    • Ταυτοποίηση κατοικίας: Πρέπει να αποστείλετε μία φωτογραφία ή ένα σκαναρισμένο αντίγραφο από ένα λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, κλπ)
    • Επαλήθευση τραπεζικής κάρτας: Αρχικά πρέπει να συνδέσετε μία κάρτα με τον λογαριασμό Skrill. Στην ενότητα ‘Κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί” επιλέξτε επαλήθευση και η scrill θα κρατήσει ένα μικρό ποσό από τα λογαριασμό σας. Μόλις γίνει η συναλλαγή, επιστρέψτε στην σελίδα και συμπληρώστε το αντίστοιχο πεδίο με τα χρήματα που έχουν αφαιρεθεί.
    • Τραπεζικό έγγραφο ταυτοποίησης: Αν είναι αδύνατο να κάνετε ταυτοποίηση με κάποιον από αυτούς τους τρόπους, η Skrill σαν δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε ένα έγγραφο ταυτοποίησης, το οποίο και πρέπει να συμπληρωθεί από την τράπεζα.

    Καταθέσεις και αναλήψεις

    Η Skrill cyprus διαθέτει την δικιά της πλαστική κάρτα με την οποία μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από τα ATM που έχουν το σήμα της Mastercard και να την χρησιμοποιείται για πληρωμές σε εμπορικά καταστήματα. H χρέωση για κάθε ανάληψη είναι 1.9%, ωστόσο στα επίπεδα Ασημί, Χρυσό και Διαμάντι του VIP προγράμματος είναι δωρεάν. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις της Skrill για καταθέσεις και αναλήψεις:


    Μέθοδος ΚατάθεσηςΧρέωσηΑνάληψη/ΜεταφοράΧρέωση
    Τραπεζική Μεταφορά1.00%Διεθνής Τραπεζική Μεταφορά5.50€
    Τραπεζικές Κάρτες1.00%Μόνο για Visa7.50%
    Neteller1.00%Ετήσια χρέωση για την MasterCard10€
    Paysafe1.00%Ανάληψη με Skrill Mastercard1.75%
    Μεταφορά χρημάτων σε άλλο χρήστη1.45% (ελάχιστο ποσό 0.50€) Λήψη χρημάτων σε άλλο χρήστηΔωρεάν

    ➥ Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

    ➣ Χαμηλές χρεώσεις
    ➣ Άμεσες αναλήψεις με την Skrill κάρτα
    ➣ Συνεργάζεται με σχεδόν όλους τους bookmakers
    ➣ Δωρεάν συναλλαγές με τις online στοιχηματικές εταιρίες
    ➣ Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης (skrill επικοινωνια ελλαδα)
    ➣ Αποκλειστικά μπόνους ορισμένων στοιχηματικών σε περίπτωση κατάθεσης μέσω Skrill

    ➣ Ετήσιο τέλος 10€ για την Mastercard
    ➣ Xρέωση για μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών Skrill
    ➣ Υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσετε να πάρετε μπόνους εγγραφής. Η Skrill χρησιμοποιείται ευρέως από bonus hunters και arbers, με αποτέλεσμα οι παίκτες να στοχοποιούνται από τις στοιχηματικές.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy