Menu

  Το ηλεκτρονικό πορτοφολί Skrill στο online στοίχημα

  skrill account 2017Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill (πρώην Moneybookers) είναι από τους πλέον δημοφιλής τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές εταιρίες. Ιδρύθηκε το 2001 στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατάφερε να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη των παικτών με τις χαμηλές χρεώσεις και την ταχύτατη ολοκλήρωση των συναλλαγών.

  Η έναρξη λειτουργίας Skrill συνέπεσε με την έκρηξη του online betting, γεγονός που οδήγησε σε μία δαιμονιώδη άνοδο στην πρώτη πενταετία λειτουργίας της. Οι συνεργασίες με εταιρίες όπως το Skype και το E-bay, εκτός του ότι αύξησαν κατακόρυφα την δημοτικότητα της, ενίσχυσαν και την αξιοπιστία της. Η σκριλλ εξαγoράστηκε το 2012 από την Paysafe Group και πλέον μαζί με τις Neteller και Paysafe κυριαρχούν στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών.

  Τι είναι το Skrill και στοίχημα

  Η ευελιξία και η ασφάλεια που προσφέρει το e-wallet skrill είναι οι κύριοι λόγοι που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια οι παίκτες. Οι καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες γίνονται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και είναι δωρεάν, ενώ χάριν στα υψηλού επιπέδου συστήματα ασφαλείας, τα χρήματα και τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν ασφαλή. Επιπλέον, διαθέτει την δικιά της προπληρωμένη κάρτα, μέσω της οποία μπορείτε να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας από οποιοδήποτε ΑΤΜ στον κόσμο με το σήμα Mastercard.

  Σίγουρα θα έχουν υπάρξει φορές που έχετε εντοπίσει στοιχηματικές ευκαιρίες σε περισσότερους από έναν bookmaker. Xρησιμοποιώντας την Skrill μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις διαφορές αποδόσεων ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

  Άνοιγμα λογαριασμού στην Skrill

  H εγγραφή στην Skril είναι δωρεάν και γίνεται πολύ εύκολα. Για να ανοίξετε λογαριασμό, ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

  1. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα.
  2. Στο μέσο της σελίδας επιλέξτε “Ανοίξτε ένα λογαριασμό δωρεάν”
  3. Η φόρμα εγγραφής συμπληρώνεται σε 5 στάδια. Συμπληρώστε την φόρμα με τα πραγματικά σας στοιχεία ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την διαδικασία ταυτοποίησης.
  4. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Πατήστε στο σύνδεσμο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.
  5. Τελευταίο βήμα είναι η ενεργοποίηση του Ελέγχου Ταυτότητας  Δύο Παραγόντων. Επιλέξτε έναν 6-ψήφιο κώδιο και συμπληρώστε τον στο αντίστοιχο πεδίο.

  Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Skrill

  BookmakersWhy to Bet 
  • Νο1 Μπόνους στην Κύπρο με FREEBET
  Παίξε Τώρα
  • Πολύ ελκυστικά μπόνους και προσφορές
  Παίξε Τώρα
  • Bonus εγγραφής και συνεχείς προσφορές
  Παίξε Τώρα
  • Πανίσχυρη οικονομικά
  Παίξε Τώρα
  • Προσφέρει αγώνες Κύπρου
  Παίξε Τώρα
  • Μπόνους εγγραφής με ευνοϊκούς όρους
  Παίξε Τώρα
  • 100% Bonus έως 100€
  Παίξε Τώρα
  LOGO-UBETcy
  • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  • 24/7 εξυπηρέτηση
  Παίξε Τώρα

  Ταυτοποίηση λογαριασμού

  Η ταυτοποίηση στην Skrill δεν είναι απαραίτητη, όμως εάν οι συναλλαγές ξεπερνούν τα 2.500 ευρώ τότε θα σας ζητηθεί να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας. Η διαδικασία γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Ταυτοποίηση μέσω εγγράφων: Πρέπει να στείλετε μία φωτογραφία ή ένα σκαναρισμένο αντίγραφο από την ταυτότητα, το διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης .
  • Ταυτοποίηση κατοικίας: Πρέπει να αποστείλετε μία φωτογραφία ή ένα σκαναρισμένο αντίγραφο από ένα λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, κλπ)
  • Επαλήθευση τραπεζικής κάρτας: Αρχικά πρέπει να συνδέσετε μία κάρτα με τον λογαριασμό Skrill. Στην ενότητα ‘Κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί” επιλέξτε επαλήθευση και η scrill θα κρατήσει ένα μικρό ποσό από τα λογαριασμό σας. Μόλις γίνει η συναλλαγή, επιστρέψτε στην σελίδα και συμπληρώστε το αντίστοιχο πεδίο με τα χρήματα που έχουν αφαιρεθεί.
  • Τραπεζικό έγγραφο ταυτοποίησης: Αν είναι αδύνατο να κάνετε ταυτοποίηση με κάποιον από αυτούς τους τρόπους, η Skrill σαν δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε ένα έγγραφο ταυτοποίησης, το οποίο και πρέπει να συμπληρωθεί από την τράπεζα.

  Καταθέσεις και αναλήψεις

  Η Skrill cyprus διαθέτει την δικιά της πλαστική κάρτα με την οποία μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από τα ATM που έχουν το σήμα της Mastercard και να την χρησιμοποιείται για πληρωμές σε εμπορικά καταστήματα. H χρέωση για κάθε ανάληψη είναι 1.9%, ωστόσο στα επίπεδα Ασημί, Χρυσό και Διαμάντι του VIP προγράμματος είναι δωρεάν. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις της Skrill για καταθέσεις και αναλήψεις:


  Μέθοδος ΚατάθεσηςΧρέωσηΑνάληψη/ΜεταφοράΧρέωση
  Τραπεζική ΜεταφοράΔωρεάνΔιεθνής Τραπεζική Μεταφορά5.50€
  Τραπεζικές Κάρτες1.90%Μόνο για Visa3.95€
  Neteller3.00%Ετήσια χρέωση για την MasterCard10€
  Paysafe7.00%Ανάληψη με Skrill Mastercard1.9%
  Μεταφορά χρημάτων σε άλλο χρήστη1% Λήψηχρημάτων σε άλλο χρήστηΔωρεάν

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορες και δωρεάν συναλλαγές με τις online στοιχηματικές εταιρίες
  • Συνεργάζεται με σχεδόν όλους τους bookmakers
  • Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης (skrill επικοινωνια ελλαδα)
  • Άμεσες αναλήψεις με την Skrill κάρτα
  • Χαμηλές χρεώσεις
  • Κάποιες εταιρίες προσφέρουν αποκλειστικά μπόνους για κατάθεση μέσω Skrill

  Μειονεκτήματα

  • Ετήσιο τέλος 10€ για την Mastercard
  • Xρέωση για μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών Skrill
  • Υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσετε να πάρετε μπόνους εγγραφής. Η Skrill χρησιμοποιείται ευρέως από bonus hunters και arbers, με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να στοχοποιούν παίκτες που κάνουν κατάθεση με αυτό το μέσο.
  Σχόλια

  2 comments

  1. Georgios Vasileiadis 7 Σεπτέμβριος, 2017 at 18:51 Απάντηση

   Λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί γενικότερα σε αυτό που αποκαλούμε capital controls η κατάθεση χρημάτων από λογαριασμούς και κάρτες ελληνικών τραπεζών προς εταιρείες όπως η Skill, Paypal και Neteller ειναι αδύνατη μέχρι νεωτέρας. Όλα τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπλοκάρουν τις συναλλαγές με τις εν λόγω εταιρείες καιρό τώρα.

   • Bookmakers 8 Σεπτέμβριος, 2017 at 12:12 Απάντηση

    Καλησπέρα Γιώργο,

    Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

    Δεν θα προτείναμε ποτέ κάτι αν δεν το δοκιμάζαμε. Έχουμε κάνει κανονικά κατάθεση σε Skrill – Neteller με διεθνής τραπεζική μεταφορά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν “περνάνε” όλες οι συναλλαγές. Επιπλέον δεν χρειάζεται απαραίτητα η τραπεζική μεταφορά για να “γεμίσει” κάποιος το ηλεκτρονικό του πορτοφόλι.

  Post a new comment

  − 3 = 1