Menu

    Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Neteller στο online στοίχημα

    Η Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που χρησιμοποιείται από τους παίκτες του στοιχήματος για συναλλαγές με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλής τρόπους για καταθέσεις και αναλήψεις, καθώς διαθέτει υψηλά όρια, σχετικά χαμηλές χρεώσεις και οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

    Η Neteller ιδρύθηκε το 1999 στον 🇨🇦 Καναδά και ένα χρόνο αργότερα μεταφέρεται στο Isle of Man όπου και άρχισε να δέχεται συναλλαγές με τις στοιχηματικές εταιρίες.

    Μέχρι το 2005 η άνοδος της ήταν τρομακτική, καθώς κατάφερε πολύ γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών. Η μεγάλη “έκρηξη” όμως έγινε το 2015 όταν και εξαγόρασε το έτερο δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο χώρο του στοιχήματος, την Skrill. Πλέον, ανήκει στην Paysafe Group, την εταιρία δηλαδή που δημιούργησε την PaysafeCard.

    ℹ H εταιρία ελέγχεται από την πολύ αυστηρή Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA) και είναι υποχρεωμένη να διατηρεί για κάθε χρήστη ξεχωριστό λογαριασμό όπου το υπόλοιπο του θα είναι ίσο με αυτό που υπάρχει στο Neteller λογαριασμό.

    Neteller και στοίχημα

    Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Neteller είναι η ταχύτητα που προσφέρει σε καταθέσεις και αναλήψεις. Αυτό σημαίνει πως αν έχετε λογαριασμό σε διαφορετικές εταιρίες, μπορείτε να μεταφέρεται, χωρίς χρέωση, τα χρήματα από την μία στην άλλη μέσα σε λίγα λεπτά και να εκμεταλλευθείτε πιθανές διαφορές στις αποδόσεις ή προσφορές και μπόνους.

    Μελέτη Περίπτωσης

    ➡ Ας δούμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό. Έστω ότι θέλετε να ποντάρετε 10€ στην ισοπαλία και στο 10€ διπλό στην αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

    Η Εταιρία Α σας προσφέρει το σετ αποδόσεων ως εξής: 1(4,00) – Χ(3,30) – 2(2.00), ενώ η Εταιρία Β:  1 (3,75) – Χ(3,35) – 2(2,05).

    Αν παίξετε μόνο στην Εταιρία Α τότε το κέρδος σας θα είναι 30€ σε περίπτωση του άσου και 23€ εάν το ματς λήξει ισόπαλο. Στην Εταιρία Β τώρα θα κερδίζατε 27.50€ εάν επιβεβαιωνόταν ο άσσος και 23.50€ αν ερχόταν η ισοπαλία. Το σωστό ποντάρισμα στο στοίχημα που θέλετε να παίξετε είναι ο άσσος στην Εταιρία Α και η Ισοπαλία στην εταιρία Β.

    ℹ Μπορεί η διαφορά να φαίνεται μικρή, όμως σε βάθος χρόνου είναι ένας από τους παράγοντες που ξεχωρίζει του χαμένους από τους κερδισμένους παίκτες.

    Δεν είναι μόνο όμως αυτό το πλεονέκτημα της Netlleter. Τα όρια σε καταθέσεις και αναλήψεις είναι πολύ μεγάλα, ενώ εάν κάνετε συχνά συναλλαγές και μεταβείτε σε επίπεδο VIP, αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της νετελερ αποφεύγεται τις τραπεζικές συναλλαγές και την αργοπορία που της συνοδεύει. Αν για παράδειγμα θέλετε να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς, μπορεί να περιμένετε μέχρι και μία εβδομάδα για να εμφανιστούν στο λογαριασμό σας.

    ℹ Στην Neteller είναι διαθέσιμα μέσα σε λίγα λεπτά και μπορείτε να τα κάνετε ανάληψη από ATM με την Net+ Mastercard.

    Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται NETELLER

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Άνοιγμα λογαριασμού στην Neteller

    Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και κυρίως δωρεάν. Για να γίνετε μέλος ακολουθήστε τα εξής βήματα:

    1. Πατήστε εδώ και κάντε κλικ στο πεδίο “Γίνε μέλος δωρεάν” στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας
    2. Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής και πατήστε εγγραφή τώρα. Προσοχή! Στην φόρμα πρέπει να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, καθώς αργότερα θα ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης.
    3. Στην επόμενη σελίδα θα δείτε των αναγνωριστικό ασφαλείας ή ID. Σημειώστε τον γιατί θα σας χρειαστεί στις συναλλαγές που θα κάνετε.
    4. Ο λογαριασμός σας έχει πλέον ενεργοποιηθεί. Στην σελίδα “Ο Λογαριασμός Μου” μπορείτε να επιλέξετε κατάθεση ώστε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους που μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στην Neteller.

    Ταυτοποίηση λογαριασμού

    Για να κάνετε ταυτοποίηση λογαριασμού πρέπει πρώτα να έχετε καταθέσει χρήματα σε αυτόν. Για να κάνετε ταυτοποίηση υπάρχουν η εξής 3 τρόποι.

    1. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Αφού ενημερώσετε τα τραπεζικά σας στοιχεία, η Neteller θα καταθέσει ένα μικρό ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εσείς από την μεριά σας πρέπει να μεταβείτε στην σελίδα ταυτοποίησης και να γράψετε αυτό το ποσό.
    2. Ταυτοποίηση μέσω εγγράφων: Αναφερόμαστε στην χρησιμοποίηση ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Σκανάρετε ή βγάλτε φωτογραφία ένα από αυτά και στην ενότητα Επαλήθευση Λογαριασμού επιλέξτε “Επαλήθευση Εγγράφων”. Στο επόμενο βήμα συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και ανεβάστε το αρχείο.
    3. Ταυτοποίηση διεύθυνσης: Σκανάρετε ή βγάλτε φωτογραφία έναν λογαριασμό που να φαίνεται καθαρά η διεύθυνση σας (λογαριασμός ηλεκτρικού, τηλεφώνου κλπ). Ακολουθήστε την διαδικασία 2ου τρόπου ταυτοποίησης.

    H κάρτα Neteller Mastercard

    Η πλαστική κάρτα της Neteller σας επιτρέπει να κάνετε αναλήψεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ στον κόσμο, ενώ μπορείτε να κάνετε απ’ ευθείας αγορές στα εμπορικά καταστήματα καθώς λειτουργεί ακριβώς όπως οι πιστωτικές κάρτες. Σημειώστε πως εάν γίνετε VIP μέλος, τα όρια που μπορείτε να κάνετε ανάληψη αυξάνονται κατά πολύ και μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας δύο κάρτες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης πολλών νομισμάτων ώστε να αποφεύγεται τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος.

    Τα επίπεδα ασφαλείας είναι πολύ υψηλά και η Neteller ενίσχυσε τελευταία τα συστήματα της με το πρόγραμμα “Verified by Visa and MasterCard Securecode”. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που κάνετε μία συναλλαγή, πρέπει πρώτα να πληκτρολογήσετε έναν εξαψήφιο κωδικό και μετά να προχωρήσει η διαδικασία.

    Χρεώσεις Neteller


    ΚατάθεσηΧρέωσηΑναλήψεις/ΜεταφορέςΧρέωση
    Τραπεζικές κάρτες1.90%Neteller Mastercard1.75%
    Τραπεζική ΜεταφοράΔωρεάνΤραπεζική Μεταφορά7.5€
    Διεθνής Τραπεζική ΜεταφοράΔωρεάνΚαταθέσεις σε bookmakersΔωρεάν
    International Bank TransferΔωρεάνΠληρωμές σε εμπόρουςΔωρεάν
    Λήψη χρημάτων από άλλο χρήστηΔωρεάνΑποστολή χρημάτων από άλλο χρήστη1.90%. Μέγ. 18€
    Skrill3.00%Ετήσια συνδρομή Net+ Mastercard8€

    ➥ Πλεονεκτήματα και μεονεκτήματα

    ➭ Χαμηλές χρεώσεις
    ➭ Υψηλά όρια συναλλαγών
    ➭ Πρόγραμμα VIP
    ➭ Διαθέσιμη σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες
    ➭ Δωρεάν και γρήγορες καταθέσεις σε online bookmakers
    ➭ Εγγυημένη ασφάλεια χρημάτων και προσωπικών στοιχείων

    ➭ Χρέωση για την έκδοση της Net+ Mastercard
    ➭ Ετήσια συνδρομή της τάξεως των 8€ για την Net+ Mastercard
    ➭ Υπάρχει χρέωση για μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό Neteller
    ➭ Κάποιες εταιρίες δεν δίνουν μπόνους για καταθέσεις με Neteller. Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποιείται κατά κόρον από παίκτες που χαρακτηρίζονται ως arbers και bonus hunters.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy