Menu

    Η Paysafe στο στοίχημα (Στοιχηματικές εταιρίες με Paysafe)

    Paysafe Card 2017

    Η Paysafe είναι από τους διασημότερους τρόπους συναλλαγών για καταθέσεις στους online bookmakers. Μπορείτε να την αγοράσετε σε +650.000 σημεία πώλησης (περίπτερα, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, κλπ) και το κόστος είναι 10, 20, 50 & 100€.  Κάθε κουπόνι Paysafecard έχει ένα 16-ψήφιο κωδικό που χρησιμοποιείται για κατάθεση στις στοιχηματικές εταιρίες.  Βρίσκεται για περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο τον ηλεκτρονικών πληρωμών και θεωρείται ως ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για online συναλλαγές.

    Είναι αδειοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA) και πλέον ανήκει στον ίδιο όμιλο με τα κορυφαία ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller.

    Paysafe και στοίχημα

    Η Paysafe έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στους παίκτες του στοιχήματος κυρίως για την απλότητα. Η κατάθεση σε μία στοιχηματική εταιρία είναι μια εύκολη διαδικασία, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε τον λογαριασμό σας και να επιλέξετε “Κατάθεση με PaysafeCard’. Από εκεί και πέρα ακολουθείστε τις οδηγίες, εισάγετε το PIN στο ειδικό πεδίο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

    Η Paysafecard είναι ιδανική για όσους παίζουν μικρά ποσά ή δεν θέλουν να ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο ποσό από πονταρίσματα. Αν για παράδειγμα δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα και έχετε την τάση να παίρνετε λάθος αποφάσεις μετά από ένα σερί χαμένων στοιχημάτων τότε η χρήση της Paysafe μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις απώλειες.

    Η Paysafe cyprus έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό πορτοφόλι και πλέον έχει φθάσει στο επίπεδο των Skrill και Neteller, καθώς διαθέτει πλαστική (προπληρωμένη) κάρτα για ανάληψη σε ΑΤΜ (paysafecard Mastercard). Πέραν των αναλήψεων, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πληρώνοντας online και offline όπου γίνεται δεκτή η Mastercard.

    MyPaysafecard Account

    Στα… χνάρια των Skrill και Neteller, η Paysafe σας δίνει και εκείνη την δυνατότητα να μεταφέρετε τα κέρδη σας στον myPaysafecard λογαριασμό. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «μέρος» όπου μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα τα αγορασμένα PINs και να τα διαχειρίζεστε σαφώς καλύτερα. Και επειδή είναι αναγκαίο και το App στις μέρες μας, το paysafecard App σας προσφέρει πρόσβαση στον λογαριασμό σας από το κινητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και εάν βρίσκεστε.

    ➥ Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

    ➣ Διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης

    ➣ Ιδανική για παίκτες που δεν θέλουν να παίξουν μεγάλα ποσά

    ➣ Δεν υπάρχει προμήθεια κατά την αγορά της κάρτας

    ➣ Πολύ εύκολη στην χρήση και πάνω απ’ όλα ασφαλής

    ➣ Δεν υποχρεώνεστε να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό της κάρτας, αλλά και μέρος αυτού

    ➣ Εύκολο app για κινητές συσκευές με δυνατότητα αναζήτησης μέσω χάρτη των κοντινότερων σημείων πώλησης

    ➣  Δωρεάν μεν τους πρώτους 12 μήνες, έπειτα όμως υπάρχει χρέωση 3 ευρώ του πιστωτικού υπολοίπου της κάρτας

    ➣  Εάν τη χάσετε δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον 16ψήφιο κωδικό καθώς είναι μοναδικοί

    ➣  Το μέγιστο κουπόνι σε αξία είναι της τάξεως των 100 ευρώ, οπότε για κατάθεση σε εταιρεία μεγαλύτερου ποσού, θα πρέπει να προβείτε σε αγορά περισσοτέρων εκ του ενός (πολλαπλή κατάθεση)

    Στοιχηματικές εταιρίες με Paysafe

    BookmakerΧρέωση Κατάθεσης Χρέωση Ανάληψης  
    Stoiximan Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Novibet cy Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Fonbet Δωρεάν  -- Not Available -- Παίξε τώρα
    Opapbet Δωρεάν  -- Not Available -- Παίξε τώρα
    Bet365 Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Betonalfa Δωρεάν  -- Not Available -- Παίξε τώρα
    Ubet Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy