Menu

    Εγγραφή σε ιστοσελίδα

    Στο παρόν άρθρο θα σου δείξουμε αναλυτικά όλα τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να κάνεις εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία. Αφού πρώτα εσύ μελετήσεις διεξοδικά όλες τις νόμιμες ιστοσελίδες που λειτουργούν στην  Κύπρο και επιλέξεις σε ποια θα παίζεις, ίσως μετά να χρειαστείς τον οδηγό μας. Εμείς επιλέξαμε την Parimatch, μια στοιχηματική που:

    • προσφέρει υψηλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο,
    • διαθέτει πλήθος ασιατικών χάντικαπ,
    • δίνει την δυνατότητα για live streaming και cashout

    Αξίζει μάλιστα να σου πούμε πως η Parimatch άλλαξε πρόσφατα πλατφόρμα. Πλέον το στοίχημα γίνεται ακόμη πιο εύκολο, ενώ δεν έχει αλλάξει τίποτα και στο «πακέτο» προσφορών που παρέχει❗

    ΒΗΜΑ 1

    Αφού πατήσεις σε κάποιο από τα banner της Parimatch που βρίσκεις στο topBookmakers (ή εδώ), θα μεταφερθείς στην εντυπωσιακή της πλατφόρμα. Πάνω δεξιά θα βρεις την επιλογή «Εγγραφή» (παραδίπλα βρίσκεται το κουμπί «Σύνδεση»).

    ΒΗΜΑ 2

    ➡ Στο επόμενο βήμα θα σου εμφανίσει μια φόρμα, όπως είναι η ακόλουθη και στην οποία καλείσαι εσύ να εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία.

    ΠροσοχήΗ διαδικασία είναι απολύτως ασφαλείς και εσύ θα πρέπει να βάλεις τα αληθινά σου στοιχεία προκειμένου να μπορέσεις να διεκδικήσεις τα εκπληκτικά προνόμια που σου προσφέρει η Parimatch, αλλά και να είναι σε θέση να κάνεις ανάληψη των κερδών σου.

    Πέραν των προσωπικών σου στοιχείων, θα χρειαστεί να επιλέξεις και ένα όνομα χρήστη καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Να θυμάσαι πως όσο πιο πολύπλοκος είναι ένας κωδικός, τόσο πιο ασφαλής θεωρείται. Όμως να είσαι σε θέση να τον θυμάσαι και εσύ ο ίδιος. Σου συστήνουμε να επιλέξεις έναν κωδικό που θα περιλαμβάνει ένα κεφαλαίο γράμμα και ένα νούμερο σε κάθε περίπτωση.

    Το τελευταίο βήμα πριν από την ολοκλήρωση της εγγραφής σου περιλαμβάνει την επιλογή που θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις για νέα και προσφορές από την εν λόγω στοιχηματική. Το ιδανικό θα ήταν να επιλέξεις σίγουρα τις ειδοποιήσεις μέσω email (αυτού που δήλωσες λίγο πιο πάνω) και μέσω τηλεφώνου, όπου θα λαμβάνεις σχετικό SMS για ειδικές προσφορές αποκλειστικά για εσένα.

     

    Και αφού βάλεις «τικ» στην αποδοχή των Ο&Π, τότε πατώντας «ΥΠΟΒΟΛΗ» ολοκληρώνεται η εγγραφή σου.

    Στιγμιαία θα σου έρθει στα εισερχόμενα του λογαριασμού σου ένα email που θα περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Πατάς το σχετικό link και πλέον είσαι και εσύ μέλος της κορυφαίας στοιχηματικής ιστοσελίδας στην Κύπρο.

    ΒΗΜΑ 3

    Μπορείς πλέον να χρηματοδοτήσεις τον λογαριασμό σου μέσω κάρτας (Mastercard ή Visa) με το ελάχιστο ποσό να είναι στο 1€, της αγαπημένης paysafecard, ηλεκτρονικού πορτοφολιού (Skrill ή NETELLER) και Blueberry wallet. Για τις τρεις τελευταίες μεθόδους δεν υπάρχει μέγιστο ποσό κατάθεσης, ενώ όλες είναι χωρίς προμήθεια.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy