Menu

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch

    Πρόκειται για την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία που λειτουργεί αυτή την στιγμή στην χώρα.

    Ένα όνομα που βρίσκεται στον χώρο του online betting για περισσότερο από δύο δεκαετίες και είναι μεταξύ άλλων και μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ.

    Ο λόγος για την 👉Parimatch, η οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για μια σειρά από πλεονεκτήματα που διαθέτει έναντι των υπολοίπων.

    Σου βρήκαμε αρκετούς λόγους προκειμένου να δοκιμάσεις (και εσύ) την κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€

    Υψηλές αποδόσεις & ασιατικά

    Η Parimatch διαθέτει κατά τεκμήριον τις κορυφαίες αποδόσεις. Η γκανιότα της είναι εξαιρετικά χαμηλή, φτάνοντας στο 3% στα μεγάλα πρωταθλήματα. Παράλληλα, θεωρείται η καλύτερη στην κατηγορία των ασιατικών χάντικαπ.

    Πέραν των κλασσικών «1Χ2», Διπλή Ευκαιρία, U/O και GG/NG, στην 👉Parimatch μπορείς να βρεις ουκ ολίγα ειδικά στοιχήματα που αφορούν

    ✔ τις κάρτες (κίτρινες-κόκκινες, συνολικά & ανά ομάδα),

    ✔ τις προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία (συνολικά & ανά ομάδα),

    ✔ το σύνολο ων οφσάιντ και την ποσοστό κατοχής μπάλας (u/o).


    Αποκλειστικά bonus και 🎁 προσφορές

    Πρώτα απ’ όλα, να γνωρίζεις πως μέσα από το topBookmakers, σε περιμένουν δυο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ bonus*

    ➥ 120€ μπόνους εγγραφή & ➦ 10€ δωρεάν στοίχημα

    Το μπόνους εγγραφής αφορά την πρώτη σου κατάθεση και η Parimatch cy σου διπλασιάζει το ποσό μέχρι 120 ευρώ, ενώ μπορείς να κάνεις χρήση και της προσφοράς του δωρεάν στοιχήματος

    Μαζί με αυτά, υπάρχουν και αρκετές ακόμη μοναδικές προσφορές: 25% Μπόνους στην επόμενη κατάθεση & bonus στα παρολί έως 50%.

    ℹ *Για να λάβεις το αποκλειστικό bonus θα χρειαστεί να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, στέλνοντας τα απαιτούμενα έγγραφα στο support της Parimatch μέσω email, αναγράφοντας στο θέμα «topbookmakers».

    ➦ Όλες οι προσφορές της Parimatch

    Cashout και από το κινητό

    Το πιο πλήρες «πακέτο» cashout στην στοιχηματική… πιάτσα είναι με διαφορά της Parimatch cy. Mπορείς με την ίδια ευκολία να προβείς στην πρόωρη εξαργύρωση του δελτίου σου, ακόμη και από το κινητό (μέσω των εφαρμογών για iOS & Android), των δελτίων που έχουν τοποθετηθεί πριν αλλά και κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού.

    Όλα τα αθλήματα (από ⚽ ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι Μπιλιάρδο 🎱 και Βελάκια 🎯), ανοίγονται μπροστά σου, έχοντας την δυνατότητα να αναζητήσεις συγκεκριμένα πρωταθλήματα που σε ενδιαφέρουν. Με την ίδια ευκολία και από το κινητό με το parimatch app.

    Στα δικά σου «θέλω», προσαρμόζεις τις αγαπημένες σου αγορές μέσα από ένα πλήθος 1000+ για τις μεγαλύτερες λίγκες.

    ➦ Το Cashout είναι εδώ

    Live streaming

    Και στην κατηγορία αυτή, η Parimatch είναι εξαιρετικά δυνατή. Στον τομέα των ζωντανών μεταδόσεων (live streaming), βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αθλημάτων και γεγονότων. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως μπορείς να παρακολουθήσεις το ζωντανό βίντεο ακόμη και εάν δεν έχεις χρηματικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, ενώ η επιλογή «full screen» σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμη πιο πολύ το στοίχημα.

    Οι αγώνες που είναι διαθέσιμοι για προβολή live streaming σημειώνονται με το σημάδι ▶, όπως συμβαίνει και με τους αγώνες που παρουσιάζονται με pitch animation

    Ποια είναι τα πλεονέκτημα του live streaming 👇

    ✔ Έχεις άμεση γνώση της εικόνας των δυο ομάδων,

    ✔ Ποντάρεις με μεγαλύτερη «ασφάλεια» ή κινείσαι στα… όρια του cashout αν δεις πως «στραβώνει» η επιλογή σου,

    ✔ Με το parimatch app ουσιαστικά «κουβαλάς» στην… τσέπη σου όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι.

    Ασφαλείς συναλλαγές

    Στην Parimatch σκέφτονται πρώτα ως παίκτες και για αυτό σου προσφέρουν την δυνατότητα να χρηματοδοτήσεις τον λογαριασμό σου εύκολα έχοντας ως ελάχιστο ποσό κατάθεσης το 1€.

    Το ποσό αυτό αφορά την πλέον αγαπημένη μέθοδο συναλλαγών, την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα. Oι χρόνοι ολοκλήρωσης των αναλήψεων σου είναι εξαιρετικά μικροί. Όπως το έχουμε επιβεβαιώσει, μέσα σε διάστημα 12 ωρών οι πληρωμές ολοκληρώνονται στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.


    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy