Menu

    Τι χρειάζεται για να ανοίξω λογαριασμό στην Bet365

    Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στοιχηματικές πλατφόρμες. Τα χρώματα της (πράσινο – γκρι – κίτρινο) είναι συνδεδεμένα με την απόλυτη εμπειρία ζωντανού στοιχήματος (bet365 live betting) και όχι άδικα.

    Εάν έχεις ήδη ανοίξει λογαριασμό στην εν λόγω εταιρεία, τότε ίσως να σε ενδιαφέρουν τα related άρθρα, όπως εκείνο για το bet365 mobile.

    Όσοι όμως δεν έχουν κάνει ακόμη εγγραφή στην bet365, είτε γιατί δεν την έτυχε μέχρι τώρα, είτε για είχαν την απορία «τι χρειάζεται για να ανοίξω λογαριασμό στην bet365», θα βοηθηθούν με τον παρών οδηγό που έχει ετοιμάσει η συντακτική ομάδα του topBookmakers.

    H Bet365 προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην χώρα μας έχοντας αδειοδοτηθεί από την ΕΑΣ με άδεια κλάσεως Β. Διάβασε την bet365 cy αξιολόγηση & ενημερώσου για όλες τις προσφορές.

    Bet365 εγγραφη

    Την εγγραφή στην «αγαπημένη παγκοσμίως εταιρεία αθλητικού στοιχήματος», όπως είναι γνωστό ως μήνυμα, μπορείς να την πραγματοποιήσεις μόνο από την σελίδα της (πάτησε εδώ και θα μεταφερθείς αυτόματα στην πλατφόρμα της bet365).

    Όπως μπορείς να δεις και στην ανωτέρω φωτογραφία, απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή σου είναι:

    Το όνομα και το επώνυμό σου
    Η ημερομηνία γέννησης
    Μια διεύθυνση email και
    Ένας αριθμός επικοινωνίας.

    Στο κινητό που θα καταχωρίσεις δύναται να λαμβάνεις και ειδοποιήσεις μέσω μηνύματος για μελλοντικές προσφορές.

    Η διαδικασία εγγραφής στην bet365 συνεχίζεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης κατοικίας σου (οδός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη), και ολοκληρώνεται με το όνομα χρήστη (6-14 χαρακτήρες) και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης (6-32 χαρακτήρων) που θα θυμάσαι εύκολα.

    Μην ξεχνάς ότι:

    Ο τετραψήφιος αριθμός ασφαλείας είναι πολύ σημαντικός και αποτελεί προαπαιτούμενο στο να έρθεις σε επικοινωνία με τμήμα εξυπηρέτησης. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο τον έχεις ξεχάσει, χρειάζεται να αιτηθείς έναν νέο αφού πρώτα τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα χρήστη, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης).

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy