Menu

    Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας: Οι top αποδόσεις των στοιχηματικών

    Η μεγάλη στιγμή της Ομόνοιας έφτασε! Αύριο το απόγευμα στις 18:00 υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρας στο «Νέο ΓΣΠ» με στόχο, τι άλλο, από την πρόκριση στα playoff του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Εφόσον η ομάδα του Μπεργκ τα καταφέρει, τότε επόμενο (και τελευταίο) εμπόδιο θα αποτελέσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς (σε διπλά παιχνίδια).

    Τι «άποψη» όμως έχουν για αυτό οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου;

    Ποιο είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο;

    Η συντακτική ομάδα του topBookmakers αναζήτησε στις εταιρίες την κορυφαία απόδοση για κάθε μια από τις βασικές αγορές (1Χ2, Over/Under, GG/No Goal) προκειμένου να γνωρίζεις σε ποια αξίζει να ποντάρεις το σημείο που «βλέπεις».

    Με τον τρόπο αυτόν κερδίζεις διπλά καθώς «γλυτώνεις» την σύγκριση αποδόσεων (την κάνουμε εμείς για εσένα) και δεύτερο στοιχηματίζεις στην υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά.

    Αποδόσεις* για 1Χ2 & Γκολ

    Φαβορί υπάρχει στο ζευγάρι και είναι ξεκάθαρο αυτό.  Η σερβική ομάδα διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο και αναμφίβολα ξεκινάει από θέση ισχύος. Μάλιστα στην Parimatch εντοπίσαμε την κορυφαία τιμή της αγοράς στο διπλό του Ερυθρού Αστέρα, το οποίο φτάνει έως το υψηλότατο 2.33. Η νίκη της Ομόνοιας προσφέρεται στην Stoiximan στο εντυπωσιακό 3.65.

    ΑγοράΑπόδοσηΣτοιχηματική
    Νίκη Ομόνοιας3.65Stoiximan
    Ισοπαλία3.05Stoiximan
    Νίκη Ερυθρού Αστέρα2.33Parimatch
    Over 2,52.52Stoiximan
    Under 2,51.55Parimatch
    Goal / Goal2.11Parimatch
    No Goal1.70Stoiximan

    ‼ Αξίζει να γνωρίζεις πως στην 🏅Parimatch θα βρεις μακράν τις καλύτερες αποδόσεις για το Under 2,5 (στην τιμή του 1.55). Εξάλλου, τα δυο φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ομόνοιας τελείωσαν όχι απλώς με έως 2,5 γκολ, αλλά δεν σημειώθηκε καν τέρμα στην κανονική διάρκεια. 👉 Αν πιστεύεις πως για τρίτο διαδοχικό ματς δεν θα υπάρξει σκορ στην κανονική διάρκεια, τότε στην Parimatch μπορείς να στοιχηματίσεις σε top απόδοση (7.50) το 0-0 ως ακριβές σκορ.

    Η άποψη μας: Κακά τα ψέματα, ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα level πιο πάνω. Σίγουρα ευνοεί σε αυτό και η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες του «Νέο ΓΣΠ». Όμως η ομάδα του Μπεργκ έδειξε πως έχει τα… κότσια να προχωρήσει στον θεσμό. Απέναντι ειδικά στην πολωνική Λέγκια τα πήγε περίφημα (2-0 στην παράταση). Εκτιμούμε πως και αύριο θα παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μας εκπλήσσει εάν δούμε να σημειώνεται μέχρι ένα τέρμα στο 90λεπτο. Την επιλογή αυτή την βρίσκεις στην Parimatch σε απόδοση 2.60 (Under 1,5 γκολ).

    *Οι αποδόσεις ίσχυαν την Τρίτη 15/9 & ώρα 15:00

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy