Menu

    Το Parimatch Foundation κοσμεί τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ

    Η Parimatch συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Parimatch Foundation και για ακόμη μια φορά σε συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ προέβαλε στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας το λογότυπο του κοινωφελούς ιδρύματος.

    Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στην αναμέτρηση της ενδιάμεσης φάσης του Κυπέλλου Κύπρου ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ με το λογότυπο του Parimatch Foundation να δεσπόζει στο κέντρο της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι Parimatch και ΑΠΟΕΛ είχαν επιλέξει να συνεργαστούν για την προβολή του φιλανθρωπικού οργανισμού για πρώτη φορά, σε αγώνα διεθνούς διάστασης όταν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν με το λογότυπο του Parimatch Foundation στο στήθος και στον αγώνα για τα play off του UEFA Europa League απέναντι στην Slovan Liberec.

    ➦Μάθε για την Parimatch

    Στο πλαίσιο της πολιτικής για ενίσχυση του αθλητισμού στην Κύπρο, το Parimatch Foundation στοχεύει στην έμπρακτη στήριξη της κοινωνίας και ειδικότερα δίνει βαρύτητα στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι». Συγκεκριμένα, το μήνα Οκτώβριο το Parimatch Foundation εγκαινίασε το πρόγραμμα στήριξης νέων αθλητών Boost4Best όπου αθλητές κάτω των 18, έλαβαν συνολικά χορηγίες αξίας €42,000 ευρώ με τον κάθε ένα να λαμβάνει €250 ευρώ κάθε μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

    Ακόμη μια πρόσφατη κοινωνική προσφορά του κοινωφελούς οργανισμού είναι η δωρεά του συλλεκτικού ιπποπόταμου PM Hippo προς τον Δήμο Λεμεσού. Σκοπός της ενέργειας είναι ο PM Hippo να ταξιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες στη πόλη και να αλλάζει θεματικά με βάση τα δρώμενα του Δήμου σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας τους για την προώθηση και υλοποίηση φυσικών και αθλητικών δράσεων όπως του διεθνούς αθλητικού θεσμού «Λεμέσια» αλλά και την ανάπτυξη προσβασιμότητας στα παιδιά για τον αθλητισμό ανεξάρτητα από το κοινωνικοοικονομικό τους υπόβαθρο.

    Επίσης τον Σεπτέμβρη διοργανώθηκε στα γραφεία του ομίλου «Εβδομάδα δωρεάς Parimatch Foundation» όπου μαζεύτηκαν είδη πρώτης ανάγκης για δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό και διεξήχθη ανοιχτή ημέρα αιμοδοσίας για το προσωπικό, τις οικογένειες και τους φίλους.

    Ως Parimatch αναγνωρίζουμε το σημαντικότατο έργο του κοινωφελούς ιδρύματος Parimatch Foundation και επιθυμούμε να προβάλλουμε τις αξίες και το έργο των εταιρικών κοινωνικών δράσεων μέσω της μεγάλης μας χορηγίας στον ΑΠΟΕΛ παραχωρώντας τη θέση για το λογότυπο μας. Προασπίζοντας έτσι το όραμα του κοινωφελούς οργανισμού για ενίσχυση της υγείας και της ευημερίας των κοινοτήτων μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

    Το Parimatch Founation έχει ως στόχο να ενισχύσει την οικονομία και την ανάπτυξη της κοινωνίας φροντίζοντας για τη μελλοντική γενιά με τον οργανισμό να φιλοδοξεί να δίνει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Ως Parimatch στηρίζουμε απόλυτα το κοινωνικό έργο του Parimatch Foundation και είμαστε πολύ περήφανοι για την προσφορά του στον αθλητισμό.

    Σχετικά με την Parimatch

    Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

    H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy