Menu

    Ομόνοια – Γρανάδα: Χωρίς άγχος και ό, τι προκύψει

    Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση έχει μπροστά της η Ομόνοια, η οποία καλείται απέναντι στην ισπανική Γρανάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Το συγκρότημα του Μπεργκ ξεκίνησε με τον βαθμό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως την επόμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην Λευκωσία από την PSV Αϊντχόφεν. Tο σημερινό ματς αποτελεί 🔑 κλειδί για την ίδια, μιας και σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε θα αυξήσει θεαματικά τις ελπίδες της για πρόκριση.

    Από την άλλη, η Γρανάδα συνεχίζει αήττητη στον όμιλο, έχοντας κερδίσει στην Ολλανδία την PSV (2-1) και εν συνεχεία αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με τον ΠΑΟΚ.

    ℹ  Αξίζει να αναφερθεί πως η ισπανική ομάδα ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Κύπρου με 23 ποδοσφαιριστές, αλλά δίχως τον προπονητή της. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για λόγους υγείας έμεινε στην Ισπανία, όπως και ο στόπερ Χεσούς Βαγέχο (αμφότεροι έχουν νοσήσει από τον covid).

    (Τελ. Ενημέρωση: 5/11)

    Ομόνοια – Γρανάδα Αποδόσεις

    Τι άποψη έχει για το αποψινό παιχνίδι της Ομόνοιας η Parimatch; Πόσο πληρώνει το διπλό της ισπανικής ομάδας και πόσο το Under 2,5, ένα σημείο που επαληθεύεται για… πλάκα στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των «πράσινων»; Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι αποδόσεις όπως τις βρήκαμε στην Parimatch, μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Κύπρο 👇

    ΑγοράΑπόδοση
    Νίκη Ομόνοια4.60
    Ισοπαλία3.45
    Νίκη Γρανάδα1.89
    Under 2,51.57
    Over 2,52.50

    📌 Μην ξεχνάς πως τα έξι από τα επτά φετινά παιχνίδια για την Ομόνοια στην Ευρώπη έληξαν Under 2,5. Το μοναδικό Over προέκυψε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι απέναντι στην Αϊντχόφεν με ένα τέρμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού❗ Εάν αυτό το ενδεχόμενο επαναληφθεί και σήμερα, στην Parimatch προσφέρεται σε απόδοση 1.57. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι τιμές για το goal/goal, ένα σημείο που έχει 100% επιβεβαίωση στα δυο παιχνίδια για την φάση των ομίλων και το οποίο στην Parimatch προσφέρεται σε απόδοση 2.14.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€ 

    Ομόνοια – Γρανάδα Ειδικά Στοιχήματα

    Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάποια από τις «βασικές» αγορές, στην Parimatch μπορείς να βρεις αρκετά ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα (κάρτες, κόρνερ, οφσάιντ κλπ) για να ποντάρεις και έτσι να παρακολουθήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Λευκωσίας. Μας εντυπωσίασε η αγορά που αφορά την κατοχή μπάλας της κυπριακής ομάδας, με το όριο (line) να δίνεται 37,5% (Over ➦ 1.87, Under ➦ 1.87). Παρακάτω ακολουθούν μόνο λίγες από τις δεκάδες αγορές ειδικών στοιχημάτων που βρήκαμε στην Parimatch.

    ΑγοράΑπόδοση
    Ομόνοια 3+ σουτ προς το τέρμα1.57
    Ομόνοια 4+ κίτρινες2.70
    Παίκτης της Ομόνοιας να δεχθεί κάρτα στο 1ο ημίχρονο1.42
    Γρανάδα 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο1.67
    Ομόνοια 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο1.90

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    *Οι αποδόσεις & οι αγορές ίσχυαν την Πέμπτη 5/11 & ώρα 11:00

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy