Menu

    Γιατί να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

    online stoiximaΜπορεί το online στοίχημα να θεωρείται must την σημερινή εποχή όμως η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια κατάφερε να διχάσει τους παίκτες. Στο ένα στρατόπεδο βρέθηκαν αυτοί που θεωρούσαν πως δεν είναι τίποτα από μία μεγάλη απάτη και αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κάποιος που θα τους ξεγελάσει και θα τους κλέψει χρήματα. Μακριά από το online στοίχημα έμειναν και οι παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας που είτε προτίμησαν την παράδοση και συνέχισαν το παιχνίδι στο πρακτορείο ή απλά δεν μπόρεσαν ποτέ να ακολουθήσουν την εξέλιξη της τεχνολογίας. Στην απέναντι μεριά αυτού του άτυπου πολέμου βρέθηκαν οι λίγοι είναι η αλήθεια που κατανόησαν από την αρχή πως μακροπρόθεσμα μόνο στο online στοίχημα μπορούν να έχουν κέρδος.

    Με το πέρασμα των χρόνων ο  φόβος που υπήρχε για το online στοίχημα εξασθένισε. Πλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχει ποντάρει έστω και μία φορά στο διαδίκτυο. Ένας από τους κυριότερους παράγοντες σε αυτή την μεταστροφή ήταν το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρίες κατάφεραν να πείσουν τους παίκτες ότι είναι αξιόπιστες. Οι περισσότερες συνεργάζονται με τράπεζες για να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές και ελέγχονται από αξιοσέβαστες διεθνής ρυθμιστικές αρχές. Επιπλέον, η ίδια η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων φρόντισε με τον Περι Στοιχημάτων Νόμο να διασφαλίσει τα χρήματα των παικτών. Ασφάλεια και αξιοπιστία είναι σίγουρα σημαντικά στοιχεία για να επιλέξτε μία στοιχηματική , είναι όμως αρκετά; Με τόσα επίγεια πρακτορεία που υπάρχουν γιατί πρέπει κάποιος να επιλέξει τις ιντερνετικες στοιχηματικές για να παίξει στοίχημα.

    Στοιχήματα και αποδόσεις

    Ο αριθμός των στοιχηματικών επιλογών ενός πρακτορείου σε σχέση με αυτές των στοιχηματικών στο ίντερνετ είναι η μέρα με τη νύχτα. Στα κουπόνια των πρακτορείων οι επιλογές περιορίζονται στα στοιχήματα νικητή αγώνας, over/under 2.5, goal-goal, ημίχρονο τελικά και ακριβή σκορ. Μόνο σε κάποιες, ελάχιστες περιπτώσεις, θα βρείτε μερικά ειδικά στοιχήματα. Επίσης, είναι περιορισμένος ο αριθμός των πρωταθλημάτων και των αθλημάτων που προσφέρονται. Αντιθέτως, οι online στοιχηματικές προσφέρουν εκατοντάδες επιλογές σε κάθε παιχνίδι, που ξεκινούν από τα κλασικά και φτάνουν μέχρι σε συνδυαστικά στοιχήματα, στοίχημα σε σκόρερ κλπ.

    Τεράστια είναι η διαφορά στις προσφερόμενες αποδόσεις. Η γκανιότα στις online στοιχηματικές σπάνια ξεπερνάει το 6%, την στιγμή που στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για παράδειγμα είναι μεγαλύτερη από 10%. Τι σημαίνει αυτό; Ας πάρουμε για παράδειγμα το παιχνίδια ΑΠΟΕΛ – Μπιλμπάο για το Europa League. Το σετ αποδόσεων στον ΟΠΑΠ είναι 1(3.50) – Χ(3.25) – 2(1.85), ενώ  στην Βet365 είναι 1(3.80) – Χ(3.50) – 2(2.10). Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως παίζοντας στην Bet365 cy θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα όποιο σημείο κι αν επιλέξετε.

    ➥ Προσφορές και μπόνους

    Πρόκειται για το σημείο που οι online στοιχηματικές έχουν την συντριπτική υπεροχή. Οι προσφορές ξεκινούν από την πρώτη κατάθεση που θα κάνετε. Ένα μπόνους καλωσορίσματος σας περιμένει για να τονώσει το κεφάλαιο σας και να διπλασιάσει τα χρήματα που μπορείτε να ποντάρετε. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν καθημερινές προσφορές, μπόνους επιστροφής χρημάτων, μπόνους επανακατάθεσης και Freebets. Τα πρακτορεία στοιχήματος οι προσφορές είναι σπάνιες και συνήθως κρατούν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

    ➦ Καθημερινές προσφορές & εξαιρετικό live

    Live στοίχημα & streaming

    live stoixima cyΣτο live betting δεν αλλάζει κάτι στην ποικιλία των στοιχηματικών επιλογών και στις διαφορές αποδόσεων. Αυτό που αλλάζει είναι πως στο στοίχημα στο ίντερνετ υπάρχουν στοιχήματα 24 ώρες το 24ώρο. Αν για παράδειγμα είστε λάτρης των πρωταθλήματων της Λατινικής Αμερικής ή του ΝΒΑ δεν μπορείτε να παίξετε σε ένα πρακτορείο αφού πολύ απλά είναι κλειστό τις βραδινές ώρες.

    Το live streaming συνδέεται άμεσα το live betting. Παρακολουθώντας τους αγώνες μπορείτε να βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα για την εξέλιξη του, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εντοπίσετε επιπλέον στοιχηματικές ευκαιρίες. Οι στοιχηματικές στο ίντερνετ προσφέρουν εικόνα από δεκάδες πρωταθλήματα, ενώ σε κάποιες από αυτές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα σε μία οθόνη 2 ή περισσότερους αγώνες. Δυστυχώς σε ένα πρακτορείο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα καθώς ο αριθμός των οθονών και των αγώνων που προβάλλονται είναι περιορισμένος.  Επίσης, στο online στοίχημα υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε από την ιστοσελίδα σας αποδόσεις ακόμη και για το πιο τρελό στοίχημα ή απλά να αυξήσετε τα όρια πονταρίσματος. Σε ένα επίγειο πρακτορείο οι δυνατότητες αυτές δεν υπάρχουν.

    Ενημέρωση

    Πολλές φορές συμβαίνει να υπάρχουν ειδήσεις τις τελευταίας στιγμής που αλλάζουν τα δεδομένα στην πρόβλεψη ενός παιχνιδιού. Αν έχετε σωστή ενημέρωση, μπορείτε απλά να κάνετε log – in και βάση των ειδήσεων που προέκυψαν να κάνετε τις κινήσεις σας. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε μια κάλυψη αν έχετε ποντάρει και λείψει κάποιος σημαντικός παίκτης ή ακόμη και να παίξετε ένα παιχνίδι που δεν το είχατε σχεδιάσει.

    Στοίχημα online vs στοίχημα στο πρακτορέιο

    H γνώμη του topbookmakers.com.cy 

    ➤ Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε πως σε ότι αφορά καθαρά το θέμα στοίχημα οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στους παίκτες.

    ➤ Οι αποδόσεις είναι πολύ καλύτερες και οι στοιχηματικές επιλογές περισσότερες, ενώ υπάρχουν προσφορές και μπόνους.

    ➤ Στο κομμάτι της διασκέδασης, σίγουρα η άνεση του σπιτιού είναι σημαντική όμως σε κάποιες περιπτώσεις η επίσκεψη με φίλους σε ένα πρακτορείο έχει περισσότερη “πλάκα” από το να είστε μόνος μπροστά σε μία οθόνη. Το ερώτημα είναι γιατί παίζουμε στοίχημα; Για πλάκα ή για αποκομίσουμε κάποιο κέρδος;

    Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy