Menu

    Τι χρειάζεστε για να παίξετε Online στοίχημα

    Ακόμη και σήμερα, που ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν χρησιμοποιούν το ίντερνετ, υπάρχουν παίκτες που βρίσκουν το online στοίχημα αρκετά περίπλοκο. Η αλήθεια είναι όμως ότι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ είναι πάρα πολύ απλή. Ουσιαστικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα εξής 4 βήματα

    Επιλογή και εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία

    Για να γίνεται και εσείς παίκτης του online στοιχήματος πρέπει να διαλέξετε μία εταιρία που σας ταιριάζει και να γίνετε μέλος. Μπορείτε να διαβάσετε τα κριτήρια επιλογής στην σελίδα Αξιολόγηση Εταιριών και στην συνέχεια να δείτε ποιες από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο είναι οι ιδανικές για εσάς. Επίσης, σε περίπτωση που είστε ανάμεσα σε πολλές εταιρίες και δεν μπορείτε να αποφασίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σύγκριση Στοιχηματικών Εταιριών.

    Πως θα κάνετε συναλλαγές

    Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή πρέπει να κάνετε μία κατάθεση και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να “γεμίσετε” τον λογαριασμό σας, αυτοί όμως που είναι πιο δημοφιλής και διαθέσιμοι σχεδόν σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων είναι η προπληρωμένη κάρτα Paysafe, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller, οι τραπεζικές κάρτες και η τραπεζική μεταφορά. Μπορείτε να δείτε συνοπτικά τις μεθόδους συναλλαγών και τις χρεώσεις στον “Πίνακα Συναλλαγών”.

    Πιστοποίηση προσωπικών στοιχείων

    Θα το ακούσετε και ως ταυτοποίηση λογαριασμού. Πρόκειται για μία διαδικασία που αρκετοί παίκτες την βρίσκουν βαρετή και εκνευριστική, είναι όμως απαραίτητη για την ασφάλεια των χρημάτων και των προσωπικών σας στοιχείων. Συνήθως οι εταιρίες ζητούν έγγραφα όταν φτάνει η ώρα της πρώτης ανάληψης κερδών, εμείς όμως σας προτείνουμε να προχωρήσετε στην διαδικασία μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή. Τα έγγραφα που απαιτούνται είναι:

    • Φωτογραφία από την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησής ή το διαβατήριο
    • Αποδεικτικό κατοικίας. Αποδεκτά είναι λογαριασμοί ηλεκτρικού, νερού ή τηλεφώνου που έχουν εκδοθεί τους τελευταίους 3 μήνες
    • Αποδεικτικό μέσου συναλλαγών. Για παράδειγμα μία κίνηση του λογαριασμού της τράπεζας ή φωτογραφία των δύο όψεων της κάρτας σας. Το πιο πιθανό πάντως είναι να μην σας ζητήθει.

    Αναλήψεις

    Ανάληψη κερδών μπορείτε να κάνετε μόνο εάν έχετε κάνει ταυτοποίηση και με τον ίδιο τρόπο που έχετε κάνει κατάθεση. Μοναδικές εξαιρέσεις η Paysafe και η Mastercard, με τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας, όμως για την ανάληψη πρέπει να επιλέξετε κάποια άλλη μέθοδο (συνήθως τραπεζικό λογαριασμό).

    H κορυφαία στοιχηματική στην Κύπρο

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy