Menu

    Στρατηγικές και κόλπα για το Live Betting

    livebettingΗ ραγδαία αύξηση των εταιριών τα τελευταία χρόνια και η ενίσχυση του ανταγωνισμού δημιούργησε μία σειρά από νέα προϊόντα και τρόπους στοιχηματισμού. Ένας από αυτούς που ενδεχομένως είναι και ο δημοφιλέστερος, είναι το στοίχημα σε εξέλιξη (Live Betting). Ο παίκτης πλέον μπορεί να παρακολουθεί έναν αγώνα και να ποντάρει κατά τη διάρκεια του έχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων. Σίγουρα στο Live Betting προκύπτουν αρκετές ευκαιρίες, όμως υπάρχουν και παγίδες λόγω του ενθουσιασμού από πιθανά κέρδη που μπορεί να έρθουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

    Γιατί να παίξετε Live στοίχημα

    Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι για να ασχοληθούμε με το στοίχημα σε εξέλιξη.

    • Καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερη αξία (value). Με την έναρξη του αγώνα, οι αποδόσεις αρχίζουν να μεταβάλλονται. Από το γεγονός αυτό μπορείτε να επωφεληθείτε και να βρείτε καλύτερες αποδόσεις για να ποντάρετε, συνεπώς το κέρδος σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν επαληθευτούν οι προβλέψεις σας. Για παράδειγμα, μετά τα πρώτα 10 λεπτά εάν “βλέπετε” ότι μπορεί να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα (ο άσσος βρισκόταν αρχικά στο 1.65), η απόδοση του άσσου θα έχει ανεβεί αισθητά (κοντά στο 1.75).
    • Μπορείτε να καλύψετε στοιχήματα που παίξατε πριν την έναρξη του αγώνα. Αν για παράδειγμα έχουμε ποντάρει σε ένα μεγάλο παρολί και μας έχει μείνει μόνο ένας αγώνας για να κερδίσουμε, μπορούμε να θυσιάσουμε ένα μικρό ποσό για να κλειδώσουμε το κέρδος μας. Επίσης αν ποντάρουμε σε ένα μεγάλο αουτσάιντερ και ευτυχήσουμε να δούμε την ομάδα αυτή να προηγείται, και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να έχουμε ένα καλό και το κυριότερο, σίγουρο κέρδος. Η κάλυψη μπορεί να επιτευχθεί και στις εταιρείες που προσφέρεται το γνωστό σε όλους μας πλέον cash out.
    • Live Streaming. Σίγουρα όταν έχετε εικόνα από τον αγώνα μπορείτε να σχηματίσετε καλύτερη άποψη για την εξέλιξή του, ώστε να ποντάρετε στο σωστό σημείο και να βγείτε κερδισμένοι. Καθώς οι περισσότερες εταιρείες στο διαδίκτυο προσφέρουν ζωντανή κάλυψη αρκετών αγώνων, στοιχηματίζοντας σε εξέλιξη στα αυτά τα παιχνίδια, αυξάνεται το ποσοστό της επιτυχίας.
    • Αδρεναλίνη. Μία λέξη που είναι συνώνυμη με το στοίχημα. Η δράση του Live Betting ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη, δίνοντας μας εντονότερα συναισθήματα και κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

    Επιλογή στοιχηματικής εταιρείας

    Είναι κάποια σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξουμε όταν επιλέγουμε την εταιρεία στην οποία θα στοιχηματίσουμε ζωντανά.

    • Ποικιλία των στοιχηματικών επιλογών και αποδόσεων Αυτό που είναι απαραίτητο να γνωρίζετε είναι ότι πρέπει να επιλέξετε την εταιρεία ή τις εταιρείες που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις άλλα και τις περισσότερες επιλογές στο Live στοίχημα.
    • Ζωντανή μετάδοση (live streaming) Σίγουρα όταν έχουμε εικόνα του παιχνιδιού, μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την εξέλιξη του και να εντοπίσουμε καλές ευκαιρίες για να στοιχηματίσουμε. Αν θέλετε να συνδυάσετε υψηλές αποδόσεις και Live streaming από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον πλανήτη, τότε η Bet365 cy είναι η καλύτερη επιλογή.
    • Πλατφόρμα live betting Αρκετές εταιρίες χρησιμοποιούν δύσχρηστες πλατφόρμες για το Live Betting. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε στην εταιρεία που θέλετε να στοιχηματίζετε ζωντανά. Με αυτό τον τρόπο θα προλάβετε πιθανά λάθη που θα επηρεάσουν αρνητικά το κεφάλαιό σας.
    • Κλείδωμα αποδόσεων Πολλές εταιρείες, έχουν την κακή συνήθεια να κλειδώνουν τις αποδόσεις του live για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποιες φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αυτό είναι πιθανό να σας στοιχίσει, καθώς μπορεί να χαθεί το “μομέντουμ” μιας επιλογής που “βλέπετε” ως πολύ δυνατή, με συνέπεια να χάσετε την ευκαιρία για κέρδος.

    Οι 3 καλύτερες στρατηγικές στο Live Betting

    • Ποντάρισμα για γκολ στα τελευταία λεπτά (Late goal) Εδώ είμαστε ξεκάθαροι. Σε αρκετούς αγώνες, ιδίως όταν μια ομάδα καίγεται για το αποτέλεσμα, βλέπουμε συχνά να μπαίνουν γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί η ομάδα που πιέζει περισσότερο, ακόμα και αν δεν καταφέρει να σκοράρει, είναι ευάλωτη αμυντικά και μπορεί να δεχθεί εύκολα γκολ. Επίσης έχουμε και ένα μικρό συν μέσα από τα λεπτά των καθυστερήσεων, που αυξάνουν τον διαθέσιμο χρόνο των δύο ομάδων για να σκοράρουν. Για παράδειγμα, στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, από τα 1064 γκολ που επιτεύχθηκαν, τα 248 είναι μεταξύ 76ου και 90ου λεπτού, ποσοστό δηλαδή 23.3%.
    • Επόμενο γκολ Εδώ και πάλι έχετε καλές πιθανότητες να κερδίσετε. Με απλά λόγια, ποντάρετε στο να πετύχει το επόμενο γκολ η ομάδα που πιέζει περισσότερο (ειδικότερα αν παρακολουθούμε ζωντανά τον αγώνα). Σίγουρα παραμονεύει ο κίνδυνος η ομάδα που ποντάρατε να ρισκάρει στην επίθεση και να είναι ευάλωτη αμυντικά, ειδικά εάν καίγεται για το αποτέλεσμα, όμως αν ακολουθήσετε σταθερά αυτή την τακτική αυξάνετε τις πιθανότητες σας για κέρδος.
    • Ανατροπή Θέλετε να ασχοληθείτε με τον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μίντλεσμπρο. Η γηπεδούχος Λίβερπουλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 1.30 στον άσσο πριν από την έναρξη του αγώνα. Παρά την υπεροχή της όμως, ξεκινάει απρόσεκτα και δέχεται γκολ. Τώρα η απόδοση του άσσου, που παραμένει το πιθανότερο αποτέλεσμα, ανεβαίνει στο 1.70, ενώ με το τέλος του ημιχρόνου ξεπερνάει το 2.00. Τώρα έχει μεγαλύτερη αξία (value) να ασχοληθείτε και να ποντάρετε στην ανατροπή του αγώνα από την γηπεδούχο.

    Τι να προσέξετε στο Live στοίχημα

    • Η συνεχής ροή αγώνων, που περιλαμβάνει από ποδόσφαιρο μέχρι..κρίκετ και πινγκ πονγκ, μπορεί εύκολα να μας κάνει να ξεφύγουμε και να χάσουμε μία μικρή περιουσία.
    • Αν για παράδειγμα ποντάρουμε στο επόμενο γκολ της Λέστερ, και το στοίχημα μας είναι κερδισμένο, δε σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ποντάρουμε στον ίδιο αγώνα. Πολύ εύκολα η “ρέντα” μας μπορεί να τελειώσει και να χάσουμε το αρχικό μας κέρδος.
    • Όταν τοποθετείτε στοιχήματα σε εξέλιξη, ο χρόνος που έχετε για να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα αν έχετε απώλειες, είναι περιορισμένος. Το γεγονός αυτό, πολλές φορές σας ωθεί στο να τοποθετείτε συνεχόμενα στοιχήματα, με την ελπίδα πως θα “ρεφάρετε”, κάτι που συνήθως οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Συμβουλή μας είναι πως είτε κερδίζετε είτε χάνετε, είναι προτιμότερο να κάνετε διαλείμματα και να συνεχίσετε όταν θα έχετε καθαρό μυαλό. Άλλωστε όπως ξέρουμε, οι ευκαιρίες για στοίχημα δε σταματούν ποτέ.

    Ελπίζουμε τα παραπάνω να σας βοηθήσουν, ώστε να είστε μακροχρόνια κερδισμένοι από το Live στοίχημα. Πάντα να θυμάστε πως ποντάρουμε χρήματα τα οποία δεν θα τα στερηθούμε από βασικές μας ανάγκες. Το στοίχημα άλλωστε πρέπει είναι μία μορφή ψυχαγωγίας και τίποτα περισσότερο.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για live στοίχημα

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy