Menu

    Draw No Bet (DNB) – Οδηγός για το Ισοπαλία Όχι Στοίχημα

    Draw No BetΘα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως μία ακόμη αγορά στο στοίχημα. Δεν είναι ψέμα, αλλά ακόμη πιο ακριβές θα ήταν να αναφερθούμε στο draw no bet ως μία στρατηγική στοιχήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα στο οποίο υπάρχει αγορά τριών σημείων (3way market) όμως το πιο δημοφιλές σε αυτήν την κατηγορία είναι το ποδόσφαιρο.

    Ουσιαστικά αυτό που κάνετε είναι να ποντάρετε στην ομάδα, η οποία πιστεύετε ότι θα κερδίσει. Παίζοντας με Ισοπαλία Όχι Στοίχημα, αυτομάτως είναι σαν να παίζετε με δύο αποτελέσματα. Το πρώτο είναι φυσικά να κερδίσει ο σύλλογος που επιλέξατε. Το δεύτερο είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρει τη λεγόμενη «ασφάλεια». Αν δηλαδή το ματς τελειώσει στο «Χ» τότε δεν χάνετε τα χρήματά σας, αλλά παίρνετε πίσω ακέραιο το ποντάρισμά σας.

    Η συγκεκριμένη κατηγορία χρειάζεται αρκετή γνώση και εξειδίκευση. Αναφερόμαστε όχι μόνο στη μεριά των παικτών, αλλά και σε αυτήν των bookmakers καθώς ζητούμενο είναι το DNB να προσφέρεται σε fair και ρεαλιστική απόδοση, τόσο στο prelive όσο και στο live στοίχημα.

    Η Bet365 cy και η Parimatch cy είναι οι δύο εταιρείες που ξεχωρίζουν, στην διαθεσιμότητα του draw no bet στις περισσότερες αναμετρήσεις, ακόμη κι όταν αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δύο αυτές εταιρείες κάνουν τη διαφορά και στις προσφερόμενες αποδόσεις, καθώς έχουν με διαφορά τις πιο ανταγωνιστικές.

    Γιατί να επιλέξεις το Draw No Bet

    Τα προνόμια της συγκεκριμένης στρατηγικής-αγοράς είναι αρκετά και γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους παίκτες του στοιχήματος. Οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω και έχουν να κάνουν τόσο με τις αποδόσεις και την ασφάλεια, όσο και με την αγωνιστική προσέγγιση της αναμέτρησης που έχετε επιλέξει:

    ➥ Μεγαλύτερη ασφάλεια

    Κάποια παιχνίδια θεωρούνται δικαιολογημένα ως οριακά. Αυτό φυσικά αποτυπώνεται στις αποδόσεις, όταν για παράδειγμα το σετ στο 1Χ2 είναι 2.50-3.40-2.50. Ας υποθέσουμε πως η εκτίμση σας για το τελικό αποτέλεσμα είναι πως θα κερδίσει η γηπεδούχος. Η απόδοση είναι ελκυστική, αλλά σας προβληματίζει το γεγονός ότι το σετ είναι μοιρασμένο. Μπορείτε να παίξετε στο draw no bet με απόδοση στον άσο περίπου στο 1.90, ώστε να πληρωθείτε σε περίπτωση επαλήθευσης, αλλά και να μην χάσετε αν το ματς κολλήσει στο «Χ».

    ➥ Ποντάρισμα live στο φαβορί

    Το Ισοπαλία Όχι Στοίχημα είναι ένα στοίχημα που δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα στο φαβορί πριν τη σέντρα του αγώνα. Ο λόγος είναι ευνόητος και έχει να κάνει με την απόδοση. Ένας άσσος του 1.70 βρίσκεται στο draw no bet στην καλύτερη περίπτωση, στο 1.30. Υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο όπου αξίζει να πάρετε αυτήν την επιλογή: Η ανατροπή του σκορ από το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δει αρκετές φορές μία ομάδα, που η νίκη της προσφέρονταν στο 1.25 (πολύ ισχυρό φαβορί) να βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά να κερδίζει στο τέλος. Ανάλογα με το χρονικό σημείο, στο οποίο θα επιλέξετε να ποντάρετε στην ανατροπή θα δείτε και την απόδοση αυξημένη στο συγκεκριμένο σημείο. Όσο πιο αργά μέσα στο παιχνίδι, τόσο πιο δύσκολο, αλλά και τόσο πιο επικερδές.

    ➥ Ποντάρισμα στο αουτσάιντερ

    Draw No BetΣε αντίθεση με την ανωτέρω περίπτωση, εδώ μιλάμε για στοίχημα Prelive. Η εκτίμηση ή οι πληροφορίες σας, σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως το φαβορί θα γκελάρει. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε επειδή υπάρχουν απουσίες στη μεριά του ισχυρού, είτε επειδή το αουτσάιντερ παίζει κλειστά στην άμυνα και εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις. Δεν μπορείτε όμως να αγνοήσετε τη διαφορά ποιότητας και την ανωτερότητα της ομάδας την οποία θέλετε να κοντράρετε. Μειώνοντας την απόδοση, παίρνετε την ασφάλεια του draw no bet. Ως παράδειγμα απόδοσης σας αναφέρουμε ότι ένα σημείο που πληρώνει στο 8.00 θα το βρείτε σε Ισοπαλία Όχι Στοίχημα από 5.50 ως 6.00.

    DNB Vs Ασιατικό Χάντικαπ 0:0

    Το Ασιατικό Χάντικαπ 0:0 είναι η πιο απλή μορφή Ασιατικού Χάντικαπ, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για DNB. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει σχεδόν πάντοτε μία μικρή διαφορά απόδοσης υπέρ του Ασιατικού Χάντικαπ. “Γιατί συμβαίνει αυτό;” θα μπορούσε εύκολα να αναρωτηθεί κάποιος. Εύλογο το ερώτημα αλλά υπάρχει απάντηση. Ο λόγος είναι πως κάθε αγορά στο στοίχημα έχει τη δική της γκανιότα (δηλαδή το ποσοστό κέρδους του bookmaker).

    Στο Ασιατικό Χάντικαπ είθισται η γκανιότα να είναι χαμηλότερη, κάνοντας το AH 0:0 να υπερέχει σε απόδοση του Draw No Bet.

    DNB Vs Live Ασιατικό Χάντικαπ 0:0

    Σε Live στοίχημα η διαφορά είναι πιο ευδιάκριτη ανάμεσα στις δύο αγορές. Στο Ασιατικό Χάντικαπ ως όριο έναρξης της αγοράς θεωρείται το σκορ που υπάρχει όταν τοποθετείτε το στοίχημά σας. Αν για παράδειγμα το σκορ είναι στο 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, τότε ως Ασιατικό 0:0 λογίζεται το τρέχον σκορ (1-0), οπότε αυτό είναι το line. Δηλαδή αν παίξετε στον άσο, θα πρέπει η ομάδα σας να κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, ενώ αν η διαφορά των γκολ μείνει όπως έχει, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω. Το DNB αντίθετα αναφέρεται ξεκάθαρα στο τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζεται το line από τη διαμόρφωση του σκορ.

    Εναλλακτικά στοιχήματα Draw No Bet
    To Draw No Bet μπορείτε επίσης να το βρείτε και στο επί μέρους σκορ κάθε ημιχρόνου. Ως Ισοπαλία Όχι Στοίχημα βέβαια λογίζεται και κάθε αγορά διπλής επιλογής (2way market) σε σύνολο γκολ, κόρνερ, φάουλ, καρτών. Παίζοντας στο over/under του line, εφόσον δεν προσφέρεται η ισοπαλία, σε περίπτωση ισορροπίας το ποσό που ποντάρατε σας επιστρέφεται.

    Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Περισσότερες από μία επιλογές

    ➤ Ολοκληρώνοντας αυτόν τον οδηγό, συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως το Draw No Bet είναι μία στρατηγική, ιδανική για όσους θέλουν να αισθάνονται μεγαλύτερη «ασφάλεια» όταν παίζουν στοίχημα.

    ➤ Παίζοντας draw no bet σημαίνει ότι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε ένα ποσοστό από το ενδεχόμενο κέρδος σας, «κλειδώνοντας» όμως την επιστροφή του ποσού που παίξατε, αν η εκτίμησή σας δεν επαληθευτεί και το ματς μείνει στην ισοπαλία.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για draw no bet

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy