Menu

    Συστήματα στο στοίχημα

    systems for bettingΑν υπάρχει κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό για όλους τους παίκτες, είναι πως μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αναρίθμητους τρόπους για να παίξετε στοίχημα. Υπάρχουν αυτοί που προτιμούν τα μονά αποδεκτά, άλλοι που επιδιώκουν να ανεβάζουν την απόδοση μέσω του παρολί και κάποιοι από εσάς που επιλέγετε να στοιχηματίζετε με σύστημα. Πέραν όμως της προσωπικής προτίμησης του καθενός υπάρχουν και κάποιες αντικειμενικές αλήθειες σχετικά με όλους του τρόπους στοιχηματισμού. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας εξηγήσουμε τα διάφορα συστηματα στο στοιχημα.

    Μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως το σύστημα προσφέρει μία παραπάνω ασφάλεια στο στοίχημα. Αν έχετε επιλέξει ένα σύστημα με ζητούμενα, τότε ένα χαμένο παιχνίδι σε μία τετράδα δεν θα πετάξει όλο το κεφάλαιό σας, αλλά θα πληρωθείτε το ανάλογο ποσό της επιστροφής που προκύπτει από σύστημα που επιλέξατε.

    Υπάρχει όμως και ένα δεδομένο που αντικρούει την αίσθηση της ασφάλειας. Όταν επιλέγετε να παίζετε περισσότερους από έναν αγώνες, είτε διαλέξετε παρολί, είτε σύστημα, τότε όπως γνωρίζετε ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας επαλήθευσης. Σε καθαρά μαθηματικά, όταν γεμίζει το κουπονι στοιχηματος ανεβαίνει και η γκανιότα του bookmaker κάτι που όπως έχουμε αναφέρει, βγάζει ζημιωμένο μόνο τον παίκτη.

    ➦ Ασιατικά χάντικαπ & άμεσες αναλήψεις

    Συστήματα

    Υπάρχουν αρκετά συστήματα στοίχημα στα οποία σίγουρα θα βρείτε και ορισμένα από τα αγαπημένα σας. Από τη μεριά μας δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποια είναι τα καλυτερα συστηματα για στοιχημα, καθώς κάθε σύστημα έχει και διαφορετική προσέγγιση. Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε τα πιο δημοφιλή και αν κάποιος από εσάς πιστεύει ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ώστε να αποκομίσει κερδη στο στοιχημα, τότε δεν έχει παρά να δοκιμάσει τις ικανότητες του.

    Trixie (2-3): Επιλέγετε τρεις αγώνες. Αυτομάτως παίζετε τέσσερα στοιχήματα. Ποντάρετε δηλαδή για την τριάδα και τρεις διαφορετικές δυάδες. Αν επαληθεύσετε στα δύο από τα τρία παιχνίδια θα έχετε σίγουρα κάποια επιστροφή χρημάτων. Αν έχετε κερδοφορία ή όχι θα εξαρτηθεί από τις αποδόσεις των σημείων. Αν πιάσετε και τα τρία ματς, τότε πληρώνεστε και για την τριάδα και για τις τρεις δυάδες.

    Patent (1-2-3): Παίζετε και πάλι σε τρία ματς, μόνο που εδώ έχετε επιστροφή χρημάτων ακόμη και με μία σωστή πρόβλεψη. Να θυμάστε όμως πως αυτό αυξάνει τις στήλες σας, άρα και το κόστος. Δηλαδή παίζετε ουσιαστικά σε επτά στοιχήματα. Τα τέσσερα που αναφέρθηκαν στο Trixie και άλλα τρία μονά αποδεκτά.

    ➦ Καθημερινές προσφορές & εξαιρετικό live

    Trebles & 4th fold (3-4):  Από τα τρία γεγονότα περνάμε στα τέσσερα. Παίζετε σε τέσσερα παιχνίδια, δημιουργούνται πέντε στοιχήματα. Πάτε για μία τετράδα και τέσσερις τριάδες. Αν κερδίσετε σε τρία ματς παίρνετε επιστροφή. Αν πιάσετε και τα τέσσερα πληρώνεστε με πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς, δηλαδή την τετράδα και τις τέσσερις τριάδες.

    Yankee (2-3-4):  Και πάλι με τέσσερα ματς, μόνο που εδώ πληρώνεστε και με δύο επιτυχίες. Δημιουργούνται έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα κι αν τα πιάσετε όλα, τότε βγαίνουν 11 διαφορετικές αποδόσεις-συνδυασμοί, που θα σας αποφέρουν σημαντικό κέρδος. Φυσικά το κόστος είναι υψηλότερο από το Trebles & 4th fold, αφού όσο αυξάνουν οι στήλες, τόσο μεγαλώνει το κόστος.

    Lucky 15 (1-2-3-4): Σε αυτό το στοίχημα προστίθενται στο Yankee και τα μονά. Οι στήλες αυξάνονται από 11 σε 15, δίνοντας επιστροφή κάποιου ποσού, ακόμη και με μία επαλήθευση. Αυτό κάνει το κόστος υψηλότερο, ενώ για να σας βγάλει θετικό πρόσημο η επιστροφή με ένα ματς, θα πρέπει να έχει παιχτεί σε τεράστια απόδοση.

    Canadian/Super Yankee (2-3-4-5): Ανεβαίνουμε στα ματς και προσθέτουμε ένα, από τα τέσσερα πάμε στα πέντε. Πηγαίνετε για μία πεντάδα, πέντε τετράδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Οι στήλες είναι πλέον 26. Υπάρχει επιστροφή χρημάτων (συνήθως πιο λίγα από αυτά που παίξατε εκτός κι αν οι αποδόσεις είναι υψηλότατες) με δύο εύστοχες προβλέψεις, ενώ αν πιάσετε και τα πέντε παιχνίδια, πληρώνεστε σε 26 διαφορετικά στοιχήματα.

    Lucky 31 (1-2-3-4-5): Στο ανωτέρω σύστημα προστίθενται και τα πέντε μονά, δηλαδή από τις 26 στήλες ανεβαίνετε στις 31. Αυτή είναι η μία αλλαγή σε σχέση με το Canadian/Super Yankee και η άλλη ότι σας επιστρέφεται ένα ποσό έστω και με μία σωστή πρόβλεψη στις πέντε.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€

    Heinz (2-3-4-5-6):  Αυτό το σύστημα μας εισάγει στα έξι παιχνίδια. Τα στοιχήματα που προκύπτουν φτάνουν στα 57. Μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες, 15 δυάδες. Με δύο εύστοχες εκτιμήσεις, παίρνετε πίσω κάποια χρήματα. Με το 6/6 πληρώνεστε και στους 57 διαφορετικούς συνδυασμούς. Στο Heinz για να έχετε κάποιο κέρδος σε σχέση με το ποσό που ρισκάρατε θα πρέπει να επαληθευτούν τουλάχιστον τέσσερις προβλέψεις, εκτός και αν οι αποδόσεις των επιλεχθέντων σημείων είναι πολύ μεγάλες και στα επτά γεγονότα.

    Lucky 63 (1-2-3-4-5-6): Στις 57 στήλες του Heinz υπολογίζονται και τα έξι μονά, οπότε τα στοιχήματα ανεβαίνουν στα 63. Και σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για υψηλότερο κόστος, από την άλλη όμως υπάρχει επιστροφή και με μία σωστή εκτίμηση.

    Alphabet (1-2-3-4-6): Σε αυτήν την περίπτωση αφαιρούνται οι πεντάδες. Σε σχέση με το Heinz, οι στήλες μειώνονται από τις 57 στις 26. Αυτές προκύπτουν από τη μία εξάδα, τη μία τετράδα, τις έξι τριάδες, τις δώδεκα δυάδες και τα έξι μονά. Δεν πληρώνεστε όμως στην περίπτωση της επαλήθευσης πέντε αναμετρήσεων.

    Super Heinz (2-3-4-5-6-7): Από το Heinz των έξι αγώνων, το Super Heinz ανεβαίνει κατά ένα ματς. Οι στήλες φτάνουν πλέον τις 120!!! Μία επτάδα, επτά εξάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες, 21 δυάδες, Με δύο αγώνες παίρνετε πίσω κάποιο ποσό, με 7/7 έχετε επιστροφή σε όλα (και τα 120) τα στοιχήματα.

    Goliath (2-3-4-5-6-7-8): Το Goliath (όπως δηλώνει και το όνομά του) είναι ένα τεράστιο σύστημα για μεγάλα κέρδη με πολλές στήλες και υψηλό κόστος. Συνολικά δημιουργούνται 247 διαφορετικοί πιθανοί συνδυασμοί: μία οκτάδα, οκτώ επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Όπως είναι ευνόητο, η οκτάδα πληρώνει 247 στοιχήματα, ενώ έχετε κάποια επιστροφή ακόμη και με δύο επαληθεύσεις.

    H γνώμη του topbookmakers.com.cy 

    ➜ Τα συστήματα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν είτε για στοιχημα ποδοσφαιρο είτε για στοιχημα μπασκετ και φυσικά πάνω σε οποιοδήποτε άθλημα επιθυμείτε να ρισκάρετε.

    ➜ Κάτι που πρέπει να τονιστεί οπωσδήποτε, είναι ότι όσο ανεβαίνουν οι στήλες, τόσο ανεβαίνει και το κόστος, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι έχετε ορίσει στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο ποσό ανά στήλη.

    ➜ Επίσης όταν επαληθεύονται λίγες προτάσεις (π.χ. 2 από τις 7), τότε για να έχετε θετικό πρόσημο επιστροφής σε σχέση με το ποσό που παίξατε, πρέπει οι αποδόσεις που έχετε επιλέξει να είναι μεγάλες. Ιδιαίτερα όσο ανεβαίνουν οι στήλες και τα ζητούμενα, να έχετε στο νου, ότι πρέπει να επιλέγετε σημεία που πληρώνουν αρκετά ψηλά.

    Δοκίμασε να παίξεις κάποιο σύστημα, σε μια νόμιμη στοιχηματική

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy