Menu

    Survivor 2017: Μεγάλος τελικός… Τεράστιο φαβορί

    survivor-1Το απόλυτο reality φτάνει στο τέλος του. Σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Survivor. Οι δύο επιζήσαντες, ο Έλληνας, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης περιμένουν την ψηφοφορία του κοινού για να μάθουν ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού που καθήλωσε εκατομμύρια κόσμο μπροστά στις οθόνες του.

    Ο μεγάλος τελικός έχει ένα τεράστιο φαβορί και δεν είναι άλλο από τον Σκιαθίτη, τον επονομαζόμενο… Ντάνο. Η απόδοση που προσφέρει ο stoiximan cy στην κατάκτηση της κορυφής από τον συγκεκριμένο παίκτη είναι στο 1.07!! Ο απόλυτος κυρίαρχος σε μία απόδοση που σπάνια δεν επιβεβαιώνεται.

    Από την άλλη, ο Μάριος Ιωαννίδης,  που έχει τη στήριξη όλων των Κυπρίων, βρίσκεται στο 7.50, που πληρώνει κάτι παραπάνω από γενναιόδωρα σε όποιον αποφασίσει να παίξει στην έκπληξη του αουτσάιντερ.

    Μπορεί να γίνει λοιπόν η μεγάλη ανατροπή στο νήμα, ή ο Αγγελόπουλος θα τελειώσει το Survivor ως το απόλυτο είδωλο; Η απάντηση σε λίγες ώρες και εσείς έχετε τη δυνατότητα να παίξετε στον Stoiximan για τον μοναδικό… Επιζήσαντα.

     

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy