Menu

    Νέα μορφή, γιορτή για την αδειοδότηση και ένα γενναιόδωρο free bet

    masters3Η winmasters γιορτάζει την αδειοδότηση της στην Κύπρο με 5 EUR Δωρεάν στοίχημα για όλους!!

    Η διεθνής online gaming εταιρεία που προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Κυπριακή Νομοθεσία, έχει θέσει σε λειτουργία τη νέα της, Κυπριακή ιστοσελίδα στο www.winmasters.com.cy. Με την ευκαιρία της νέας ιστοσελίδας, χαρίζει σε όλους τους παίκτες από την Κύπρο ένα δωρεάν στοίχημα αξίας €5 και μπόνους εγγραφής 100% μέχρι και €100. Μέσω της νέας ιστοσελίδας της winmasters cy οι Κύπριοι παίκτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.

    Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες εξασφάλισε μόνιμη άδεια Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, ενώ από την 1η Νοεμβρίου 2016 είχε εξασφαλίσει προσωρινή άδεια λειτουργίας στην Κύπρο, η οποία είχε ισχύ μέχρι την έκδοση μόνιμης άδειας. Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, βάσει του 106(Ι)/2012 περί Στοιχημάτων Νόμου του 2012, η winmasters προσφέρει νόμιμο και ασφαλές στοίχημα, καταθέτοντας στο Κυπριακό κράτος τα επιβεβλημένα τέλη, όπως αυτά ορίζονται στον περί Στοιχημάτων Νόμο.

    Για τη winmasters είναι απαράβατος κανόνας η σύννομη λειτουργία με βάση το εκάστοτε τοπικό νομικό καθεστώς που σχετίζεται με το online gaming, σε κάθε χώρα στην οποία στοχεύει να δραστηριοποιηθεί.

    H ασφάλεια, και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας, ενώ η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας. Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.

    Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στο www.nba.gov.cy έχει ανακοινώσει την επικαιροποιημένη λίστα με τις οκτώ εταιρείες που έχουν μόνιμη άδεια παροχή διαδικτυακού στοιχήματος στην Κύπρο, ενώ στο blocking.nba.com.cy είναι η λίστα φραγής με τις εταιρείες που παρέχουν παράνομες υπηρεσίες.

    Σχετικά με την εταιρία

    Η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy