Menu

    Στρατηγική για στοίχημα σε κάρτες (Κίτρινες & Κόκκινες)

    kitrines kartes-1Η προσφορά σε αγορές διευρύνεται συνεχώς από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο με νέα στοιχήματα να παρουσιάζονται και να μεγαλώνουν την γκάμα και τις επιλογές των παικτών. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα και το κλασικό Over/Under 2.5 να κυριαρχούν και να συγκεντρώνουν πάνω τους τα περισσότερα πονταρίσματα, όμως πίσω τους εμφανίζονται διαρκώς κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι και το στοίχημα στις κάρτες.

    Το ποντάρισμα στις κάρτες κερδίζει σταθερά την προτίμηση των παικτών καθώς προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για κέρδος. Ο λόγος είναι πως, αφενός είναι εύκολο να βρεις ξεκάθαρα στατιστικά πάνω σε αυτήν την κατηγορία, αφετέρου είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο να «αλιευθούν» λάθη των book πάνω στα όρια (lines).

    Στρατηγική για κίτρινες κάρτες

    ➪ Οι bookmakers κάνουν λάθη

    Σίγουρα η αγορά στις κάρτες δεν είναι η πλέον εμπορική. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως οι εταιρίες την υποτιμούν, όμως είναι σαφώς πιο εύκολο να διαφύγει κάτι, απ’ ότι π.χ. στις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο οποίο οι μπουκ βγήκαν ζημιωμένοι, ήταν στις 25/2/2017 στον αγώνα Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Αγγλίας. Το ασιατικό line βρισκόταν στο 4.5 παρότι και οι δύο ομάδες ήταν επιρρεπείς στις κάρτες. Το όριο φυσικά ξεπεράστηκε, με επτά κίτρινες να εμφανίζονται στην αναμέτρηση και τους καλά ενημερωμένους παίκτες να πληρώνονται αρκετά εύκολα.

    ➪ Ρυθμός αγώνα, τακτική, εξέλιξη

    Το live δίνει πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα στις κάρτες. Μια αδύναμη ομάδα που θέλει να κρατήσει το σκορ και πιέζεται ασφυκτικά, είναι βέβαιο πως θα κοιτάξει να χαλάσει τον ρυθμό παίζοντας αντιαθλητικά και κάνοντας σκληρά μαρκαρίσματα. Ακόμα και αν ο διαιτητής χαριστεί σε ορισμένα φάουλ, κάποια από αυτά σίγουρα θα επιφέρουν τιμωρία με «κιτρίνισμα».

    ➪ Χρονικό διάστημα πρώτης κάρτας

    Εδώ παίζει ρόλο η ιδιαιτερότητα του αγώνα (ειδικά σε ρεβάνς διπλής αναμέτρησης) ή σε μεγάλο ντέρμπι. Το ματς σίγουρα θα ξεκινήσει με πάθος και αν τα στατιστικά δείχνουν πως ο διαιτητής είναι αυστηρός, τότε αξίζει να κυνηγήσετε την κάρτα στο πρώτο 10λεπτό ή 20λεπτό, ανάλογα με τα όρια που προσφέρει κάθε εταιρεία.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€

    Στρατηγική για κόκκινες κάρτες

    ➪ Παράδοση

    Ο παράγοντας αντιπαλότητα αναφέρθηκε και παραπάνω, υπάρχουν όμως κάποιες κόντρες οι οποίες είναι αιώνιες και δεν σβήνουν ποτέ. Στο Σεβίλη – Μπέτις στα τελευταία 10 μεταξύ τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο μέσος όρος καρτών αγγίζει τις επτά ανά παιχνίδι! Ελέγχοντας την προϊστορία θα βρεις αρκετές αντίστοιχες μονομαχίες τις οποίες οφείλεις να λάβεις σοβαρά υπόψιν.

    ➪ Προσωπικές κόντρες

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τον Ρόι Κιν να προσπαθεί να κόψει την μπάλα στον Χάαλαντ (έχοντας δηλώσει ότι θα το κάνει), τις κόντρες Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτές του Βενγκέρ με τον Μουρίνιο, τα clasico Ρεάλ – Μπάρτσα, τον Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στον Ολυμπιακό; Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα. Πρέπει να ενημερώνεσαι για όλες τις διαφορές που ενδέχεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ενός αγώνα και να φανατίσουν τους παίκτες.

    ➪ Τα νεύρα στο live

    Κι εδώ το ζωντανό στοίχημα παίζει το δικό του ρόλο. Ένα σκληρό μαρκάρισμα που θα εκνευρίσει αυτόν που το δέχτηκε, ένα πιθανό ανάποδο σφύριγμα ή ακόμα και ένα ακυρωθέν γκολ. Γενικότερα όταν το κλίμα ηλεκτρίζεται ορισμένοι παίκτες χάνουν την ψυχραιμία τους. Αν παρακολουθείς το ματς, πιστεύεις ότι μια κόκκινη είναι κοντά και βρεις την αντίστοιχη αγορά σε καλή απόδοση στο live, ενδεχομένως αξίζει να ποντάρεις κάποια χρήματα.

    ➦ Καθημερινές προσφορές & εξαιρετικό live

    Πέντε (5) πράγματα που πρέπει να προσέξεις

    balloteli

    ① ➲ Στατιστική. Εσύ όπως και καθένας που παίζει στοίχημα, γνωρίζει πως τα στατιστικά είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια ενός ικανού παίκτη. Ειδικά στις κάρτες, τα στατιστικά κάθε ομάδας, αλλά και αυτά του διαιτητή επαληθεύονται σε μεγάλο βαθμό.

    ② ➲ Προκλητικοί/Αντιαθλητικοί Παίκτες & «Ευαίσθητοι» Διαιτητές. Δες το ρόστερ των δύο ομάδων και ποιος σφυρίζει στον αγώνα. Ανά τα έτη είναι πάρα πολλοί οι παίκτες που παίρνουν πάρα πολλές κάρτες. Κοίταξε τα στατιστικά τους. Είτε αμυντικοί, είτε επιθετικοί, είναι κάποιο παίκτες που “ο οργανισμός τους την τραβάει την κάρτα”. Ομοίως και οι διαιτητές. Οι λεγόμενοι “καρτάκηδες”. Αυτοί που “δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους” και δείχνουν κάρτα με το παραμικρό. Τσέκαρέ τους όλους.

    ③ ➲ Τακτική. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις με ποιον τρόπο αγωνίζεται κάθε ομάδα, καθώς και τι κρίνεται σε κάθε αναμέτρηση. Με απλά λόγια, θυμόμαστε πόσο σκληρά έπαιζε η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε στα νοκ – άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και πως σε έναν τυπικό αγώνα πρωταθλήματος. Επίσης δείτε πόσο δυσκολεύεται να σκοράρει ένα φαβορί όταν βρίσκει απέναντί του μαζικές άμυνες, όπως συμβαίνει αρκετά συχνά στο κυπριακό και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να επιφέρει αρκετά νεύρα, αλλά και σε περιπτώσεις αφόρητης πίεσης, σκληρά μαρκαρίσματα από το αουτσάιντερ που «ζορίζεται». Και οι δύο καταστάσεις, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να βγουν κάρτες από το τσεπάκι του διαιτητή.

    ④ ➲ Ντέρμπι. Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε για το classicο, για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, για τον «πόλεμο» Σεβίλλη – Μπέτις ή για τη «μάχη» ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα. Μάθε τις ιδιαιτερότητες κάθε ζευγαριού (ντέρμπι της χώρας, τοπικό ντέρμπι, χρωστούμενα από τον πρώτο γύρο ή ακόμη και από την προηγούμενη χρονιά) και τις κόντρες των προπονητών που μεταφέρονται στους παίκτες. Σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή, ότι ο διαιτητής έχει βγάλει ήδη την κάρτα από τα αποδυτήρια.

    ⑤ ➲ Ειδικές καταστάσεις: Ενδέχεται κάποια ομάδα να έχει έναν σημαντικό αγώνα δύο αγωνιστικές μετά από την τρέχουσα. Σε αρκετές περιπτώσεις, παίκτες που είναι στο όριο καρτών θα κιτρινιστούν επίτηδες ώστε να χάσουν τον επόμενο και όχι τον μεθεπόμενο αγώνα, ο οποίος θεωρείται ως πιο σημαντικός.

    ➦ Ασιατικά χάντικαπ & άμεσες αναλήψεις

    Αγορές για στοίχημα σε κάρτες

    Το ενδιαφέρον των παικτών στις κάρτες ενός αγώνα, έχει οδηγήσει τις εταιρείες να διευρύνουν τη συγκεκριμένη αγορά με επιπλέον ειδικά στοιχήματα. Σε μεγάλες διοργανώσεις μάλιστα, όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Euro ή το Champions League, θα βρεις ακόμη και ατομικά στοιχήματα  σε παίκτες, για το αν θα δεχτούν κάρτα ή όχι.

    Η Bet365 cy ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία διαθέτοντας πολλαπλές επιλογές και καλύπτοντας σχεδόν όλα τα γούστα.

    ➤ Over/Under. Παίζεται όπως και στα γκολ. Αφορά τον αριθμό καρτών που θα βγουν στο παιχνίδι.

    ➤ Ομάδα που θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες. Επιλέγεις ποια θα δει τις περισσότερες κάρτες στον αγώνα. Συνήθως αυτό το στοίχημα προσφέρεται σε ασιατική αγορά.

    ➤ Ποια ομάδα θα δεχτεί την πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα. Ποντάρεις σε ποια ομάδα παίζει ο παίκτης που θα κιτρινιστεί πρώτος

    ➤ Χρονικό διάστημα πρώτης κίτρινης κάρτας. Σε ποιο λεπτό του αγώνα θα βγει η πρώτη κίτρινη κάρτα. Συνήθως τα διαστήματα χωρίζονται ανά 10λεπτό, 15λεπτό, 20λεπτό και 30λεπτό.

    ➤ Θα υπάρξει κόκκινη στην αναμέτρηση; Στοίχημα στο ενδεχόμενο να δείξει, ή όχι, κόκκινη κάρτα ο διαιτητής.

    ➤ Σύνολο αριθμού καρτών (0-1, 2-3, 4-6 κτλ). Τα όρια μοιάζουν πολύ με αυτά που βρίσκουμε στα γκολ. Χωρίζονται σε διάφορα διαστήματα τα οποία μεταβάλλονται στη διάρκεια του live.

    H γνώμη του topbookmakers.com.cy 

    ➯ Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε πως το στοίχημα στις κάρτες κρύβει σημαντικές ευκαιρίες για διασκέδαση και κέρδος.

    ➯ Όπως όλες οι αγορές όμως, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους. Για παράδειγμα αν δει κάρτα ένας παίκτης που κάθεται στον πάγκο, τότε οι περισσότερες εταιρίες δε θα την υπολογίσουν στον συνολικό αριθμό. Είναι ξεκάθαρο πως σε αυτήν την περίπτωση, η λεπτομέρεια στο στοίχημα παίζει σημαντικό ρόλο.

    Παίξε στις καλύτερες εταιρίες στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy