Menu

    Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ανέστειλε Άδεια Κλάσης Α

    easΑναστολή αδείας κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στην Κύπρο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της χώρας, με σκοπό να ενημερώσει τους παίκτες, ισχύει το εξής:

    «Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, πληροφορεί τους παίκτες και το ευρύ κοινό ότι ο αποδέκτης Κλάσης Α Royal Highgate Public Company Ltd με αριθμό άδειας Α001 από σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν δύναται να παρέχει υπηρεσίες στοιχήματος, δυνάμει του περί Στοιχημάτων Νόμου του 2012, καθώς η άδεια του έχει ανασταλεί για την περίοδο των δυο (2) μηνών.

    Διευκρινίζεται ότι, η παροχή υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Α στα αδειούχα υποστατικά των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων του αποδέκτη έχει επίσης ανασταλεί για την περίοδο των δυο (2) μηνών.

    Η άδεια του αποδέκτη Κλάσης Α Royal Highgate Public Company Limited έχει ανασταλεί λόγω μη συμμόρφωσης με τους όρους έκδοσής της».

    Μετά από αυτήν την απόφαση λοιπόν τα επτά υποστατικά που λειτουργούσαν στην Κυπριακή επικράτεια δεν έχουν το δικαίωμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Κύπριους παίκτες.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy