Menu

    Ιπποδρομίες ΟΠΑΠ σε συνεργασία με την Κύπρο

    Ιπποδρομίες ΟΠΑΠ Κύπρος_10Η Ιπποδρομίες ΑΕ, που είναι μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας στρατηγικής σημασίας με τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας.

    Μέσα από τη νέα του συνεργασία ο οργανισμός μπορείς να προσφέρει στους παίκτες στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να ποντάρουν στον Ιππόδρομο της Λευκωσίας, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 15:30 και στις 15:00 αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι του ιπποδρόμου έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε τρεις ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις την εβδομάδα.

    Οι «φίλιπποι» θα μπορέσουν να ποντάρουν στα παιχνίδια ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9. Τα στοιχήματα ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, ΣΚΟΡ 4/ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 προσφέρονται με εγγυημένα ποσά 1.000 ευρώ, 5.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, το ΤΖΑΚΠΟΤ 9 έχει μοιράσει έως και 1.000.000 ευρώ. Το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος και ποσό ανά συνδυασμό είναι 2 ευρώ, πλην του ΤΖΑΚΠΟΤ 9 όπου είναι μισό ευρώ. Επίσης, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ το ποσό ανά στήλη ανέρχεται στο 1 ευρώ, στην περίπτωση δημιουργίας τεσσάρων και άνω συνδυασμών.

    Οι ιπποδρομίες στην Κύπρο γίνονται σε χωμάτινο στίβο και είναι σε επίπεδη πίστα, κάτι που τις φέρνει πολύ κοντά στις ελληνικές. Πολλοί Κύπριοι αναβάτες έχουν αγωνιστεί στο Μαρκόπουλο, ενώ αρκετοί Έλληνες έχουν τρέξει στην Κύπρο.

    Η νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο μενού που περιλαμβάνει τις Βρετανικές και Ιρλανδικές κούρσες (GBI Racing), τις Νοτιοαφρικανικές Ιπποδρομίες (Phumelela) και τις Γαλλικές ιπποδρομίες (PMU).

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy