Menu

    Τίτλοι τέλους για την Sportingbet στην Κύπρο

    Μετά την betfair, ήρθε η σειρά της sportingbet να “κατεβάσει ρολά” στην Κύπρο. Η εταιρία ενημέρωσε τους παίκτες πως στις 28 Φεβρουαρίου θα σταματήσει την λειτουργία της, καλώντας παράλληλα τους παίκτες να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων τους.

    Το e-mail που απέστειλε η εταιρία στους παίκτες

    Ευχαριστούμε πολύ που επέλεξες τις υπηρεσίες της Sportingbet. Δυστυχώς, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2018, η ιστοσελίδα www.sportingbet.com.cy θα σταματήσει να λειτουργεί. Παρακαλούμε πολύ να συνδεθείς στον λογαριασμό σου το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018, και είτε να χρησιμοποιήσεις το, όποιο, υπόλοιπο έχεις, ή να κάνεις ανάληψη.

    Ανοιχτά στοιχήματα

    Εάν έχεις ήδη ανοιχτά στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018, η διευθέτηση τους θα προχωρήσει κανονικά. Τα κέρδη από αυτά τα στοιχήματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, ή να προχωρήσεις σε ανάληψη πριν κλείσει η ιστοσελίδα. Στην περίπτωση που έχεις ήδη ανοιχτά στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2018, η διευθέτηση τους θα προχωρήσει κανονικά και εφόσον υπάρξουν κέρδη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο εξής, και η διευθέτηση τους δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2018, θα ακυρωθούν.

    Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον λογαριασμό σου στην Sportingbet, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών .

    Με εκτίμηση,

    Η ομάδα της Sportingbet

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy