Menu

    Συμμετοχή της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στη διεθνή έκθεση ICE στο Λονδίνο

    Επιτυχής και καρποφόρα είναι η συμμετοχή της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στη Διεθνή Έκθεση Ice που διεξήχθη στο Λονδίνο το διάστημα 5-8 Φεβρουαρίου. Από τις συζητήσεις που είχε η Πρόεδρος της Αρχής Ιωάννα Φιάκκου με αρμόδιους κυπριακούς φορείς διαπιστώθηκε έντονο ενδιαφέρον επενδύσεων στην Κύπρο στους τομείς των τυχερών παιχνιδιών και του στοιχήματος.

    Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που είναι η μεγαλύτερη στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών και της τεχνολογίας, η επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων κα Φιάκκου είχε σειρά επαφών με εκπρόσωπους μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών και με εν δυνάμει επενδυτές στη χώρα μας, ενώ με την επίσκεψή της στα εκθεσιακά περίπτερα ενημερώθηκε για τα νέα προϊόντα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών το 2018.

    Οι εκπρόσωποι της  Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων συναντήθηκαν επίσης με εταίρους, με ειδικούς στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, με κέντρα πιστοποίησης συστημάτων. Παρακολούθησαν εξάλλου, διαλέξεις σχετικές με τα καζίνο, το διεθνές πλαίσιο εποπτείας, τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, την τεχνολογία blockchain, το ηλεκτρονικό έγκλημα και την ασφάλεια, τον σχεδιασμό παιχνιδιών, τον εκσυγχρονισμό των λαχείων, το αθλητικό στοίχημα κ.ά.

    Έντονο ενδιαφέρον επενδύσεων στην κυπριακή αγορά

    Στη φετινή έκθεση ICE συμμετείχε πληθώρα κυπριακών στοιχηματικών εταιρειών, γεγονός που φάνηκε και από τα αντίστοιχα περίπτερα προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους που είχαν κατακλύσει τον εκθεσιακό χώρο. Η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Ιωάννα Φιάκκου είχε διαδοχικές συναντήσεις μαζί τους, ενώ σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο πλαίσιο της σειράς συνεδρίων ICE Vox εξετάστηκαν οι προοπτικές επένδυσης στην κυπριακή αγορά στοιχήματος και τυχερών παιγνίων, που όπως διαπιστώθηκε, είναι μεγάλες.

    Λίγα λόγια για την ΙCE

    H  έκθεση ICE είναι η κορυφαία ετήσια παγκόσμια έκθεση στην αγορά του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών Στο Λονδίνο, όπου λαμβάνει χώρα, σπεύδουν  στελέχη των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών και εκπρόσωποι εποπτικών αρχών καθώς η έκθεση δίνει μια πρώτης τάξης ευκαιρία networking και ανταλλαγής απόψεων.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy