Menu

    Ξεκινά το πρόγραμμα PIN με στόχο το υπεύθυνο παιχνίδι

    Σε μία προσπάθεια να μειώσει τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και το στοιχηματισμό, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου υλοποιούν το πρόγραμμα πρόληψης και παρέμβασης «PIN #prevention and #intervention». Μέσα από την κινητοποίηση και την αλληλεπίδραση των νέων καθώς και την ενίσχυση της μάθησης, το project επιχειρεί να προλάβει ή να περιορίσει τον αλόγιστο στοιχηματισμό που οδηγεί σε εξάρτηση και απώλεια περιουσίας.

    Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με απώτερο σκοπό να προωθήσει τον υπεύθυνο παιχνίδι, δημιούργησε μια στρατηγική στηριγμένη στην κοινωνική ευαισθησία. Θέλοντας να υπηρετήσει την απρόσκοπτη ενημέρωση του κοινού, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων εκδίδει αναφορές των Οικονομικών Αποτελεσμάτων και Ποσοτικών Στοιχείων ανά τρίμηνο.

    Το project στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες δραστηριότητες και εργαλεία για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018. Οι Αιτήσεις υποβάλλονται στο Αρχείο της Υπηρεσίας Διαχείρισης στον Ο.ΝΕ.Κ., Λεωφόρος Αθαλάσσας 104 κτιρίου, στον τρίτο όροφο.

    Τα έντυπα που αφορούν στο Πρόγραμμα PIN είναι:
    • ΟΔΗΓΟΣ
    • Έντυπο υποβολής αίτησης

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy