Menu

    Η UEFA και η ESSA εναντίον της διαφθοράς στα σπορ

    ESSA topbookmakersΔεν είναι λίγα τα περιστατικά διαφθοράς και στημένων αγώνων που έχουν λάβει χώρα γενικότερα στον χώρο των σπορ. Η ευγενής άμιλλα και τα δίκαια παιχνίδια είναι ο σκοπός των περισσοτέρων αλλά παρ’όλα αυτά δυστυχώς υπάρχουν πάντα και παράγοντες οι οποίοι διέπονται μόνο από απληστία και την ανάγκη για ακατάσχετο πλουτισμό με οποιοδήποτε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

    Οργανώσεις όπως η ESSA, που προωθεί την ακεραιότητα στα σπορ, είναι ταγμένες στην καταπολέμηση κάθε λογής απάτης στην αθλητική βιομηχανία. Η ESSA, με αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο και συνεισφορά στην ομαλή λειτουργία των αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών, έχει ως βασικό στόχο την καταπολέμηση των στημένων αγώνων και στοιχημάτων σε αυτά. Ο Khalid Ali, γενικός γραμματέας του οργανισμού ανέφερε για το 2017 ότι ήταν η χρονιά με την μεγαλύτερη πρόκληση και η πιο παραγωγική μέχρι στιγμής.

    Τόνισε επίσης ότι η ESSA έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μεθοδολογία αναγνώρισης περιπτώσεων διαφθοράς, που σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο αριθμό μελών τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από σημαντικούς μετόχους της οργάνωσης. Ταυτόχρονα επισήμανε την υιοθέτηση καινούριων συμφωνιών σχετικά με τον διαμοιρασμό πληροφοριών, οι οποίες στοχεύουν στην προσαρμογή της οργάνωσης στις συνεχείς αλλαγές της παγκόσμιας αγοράς, με σκοπό την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των μελών αλλά και συνεργατών. Η ESSA σημείωσε επίσης ότι υπάρχει γενικότερα αυξανόμενο ενδιαφέρον σχετικά με ακεραιότητα σε υπάρχουσες αλλά και καινούριες αγορές, και η οργάνωση προσπαθεί αδιάκοπα να παρέχει έργο ανάλογο της φήμης της.

    Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ήρθε σε συνεργασία με την UEFA με στόχο την καταπολέμηση των στημένων αγώνων και στοιχημάτων, μέσω συμφωνίας για διαμοιρασμό πληροφοριών με την ESSA και τα μέλη της. Ο Emilio Garcia, διευθύνων σύμβουλος της UEFA, δήλωσε ενθουσιασμένος με την ροή πληροφοριών ανάμεσα στις 2 πλευρές για πιο οργανωμένη καταπολέμηση των στημένων στοιχημάτων.

    Παίξε στις 3 καλύτερες ανερχόμενες εταιρίες στη Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy