Menu

    Στοιχήματα Survivor 2 (Updated 28/06/18)

    survivor 2018 winmasters cy

    Το Survivor 2018 έχει κερδίσει και φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Πολλά αγωνίσματα, δυνατές μονομαχίες, συγκινήσεις και μπόλικα έπαθλα διαδραματίζονται καθημερινά μπροστά στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του Sigmatv.

    Πάμε τώρα στα πιο ενδιαφέροντα… γιατί το φετινό Survivor έχει ψωμί. Η βασική ερώτηση είναι: Υπάρχει σαν επιλογή στις στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου; Μπορούμε να ποντάρουμε σε διάφορες αγορές όπως είναι ο τελικός νικητής, η νικήτρια ομάδα ή το φύλλο του νικητή;

    H Winmasters είναι η μόνη εταιρία στη Κύπρο αυτή τη στιγμή που διαθέτει προς στοιχηματισμό το Survivor 2. Πάμε να δούμε όμως παρακάτω σημαντικά στοιχεία όπως ποιό είναι το φαβορί και ποιές είναι οι διαθέσιμες επιλογές που μπορούμε να ποντάρουμε.

    Φαβορί Γκότσης… Ακολουθούν Μουρούτσος και Αγόρου

    Ο Ηλίας Γκότσης είναι από τους πιο γρήγορους παίκτες, ενώ ο χαρακτήρας του φαίνεται πως αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Εξού και η Winmasters τον δίνει φαβορί σε απόδοση 6.50 για να κερδίσει το Survivor. Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά ακολουθούν ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος έχει ανέβει τον τελευταίο μήνα και ο δυνατός από την αρχή του παιχνιδιού Νικόλας Αγόρου σε απόδοση 7.50. Σημειώστε πως ο Αγόρου τον προηγούμενο μήνα ήταν εκτός των 10 καλύτερων παικτών, πλέον όμως έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις της Winmasters cy.

    Ο “αθόρυβος” Τσίλης, ο Θεοδώρου & η Μάχη των γυναικών

    Τέταρτο και πέμπτο φαβορί προβάρουν ο “αθόρυβος” Γιάννης Τσίλης και ο πιο γρήγορος παίκτης (κατά την γνώμη μας) του φετινού Survivor Πάνος Θεοδώρου, ο οποίος μπήκε στη μέση του παιχνιδιού, όμως κατάφερε χάριν στις εξαιρετικές του επιδόσεις αλλά και την συμπεριφορά του να συγκαταλέγεται μέσα στους Τοπ Παίκτες. Ακολουθούν oι γυναίκες Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου και Κατερίνα Δαλάκα σε απόδοση 10.00. Τέλος, την εντεκάδα κλείνουν οι  Χάρης Γιακουμάτος, η Βιργινία Δκαιούλια και η Ροδάνθη που την έχει αγαπήσει το κοινό.

    Άνδρας ή Γυναίκα Νικητής;

    Τελευταία στοιχηματική επιλογή που μας δίνει η winmasters είναι το φύλλο του νικητή. Τα πράγματα εδώ είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα με την εταιρία να θεωρεί πως τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το φετινό παιχνίδι της έχει Άνδρας παρά Γυναίκα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το να κερδίσει Άνδρας δίνεται σε απόδοση 1,45 , ενώ να κερδίσει γυναίκα σε απόδοση 2.65.

    UPDATE (28/06/2018)

    *Καθώς το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του, η εταιρία έχει αποσύρει τις παραπάνω αγορές. Οπότε δεν καθίσταται δυνατό πλέον να ποντάρετε.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy