Menu

    Ο Stoiximan μεγάλος χορηγός του Απόλλων Λεμεσού!

    Ο Stoiximan μεγάλος χορηγός του Απόλλων Λεμεσού!

    Τη συνεργασία του με τον Stoiximan cy για τη σεζόν 2018-19 επισημοποίησε την Τετάρτη ο Απόλλων Λεμεσού, σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Η κορυφαία στοιχηματική εταιρία θα είναι ο μεγάλος χορηγός των «κυανόλευκων» φέτος και θα προβάλεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους.

    Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης ήταν εκείνος που καλωσόρισε τον Stoiximan. «Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγικές συνεργασίες τις οποίες πέτυχε τα τελευταία χρόνια η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, αφού η χορηγός εταιρεία Stoiximan διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Κυπριακό αθλητισμό μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει», είπε αρχικά.

    110€ Bonus σε περιμένουν τώρα στον Stoiximan!

    Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Το εκτόπισμα της συνεργασίας αυτής αποτυπώνεται στο ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού μέσα από τις μεγάλες του επιτυχίες στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, έχει καταστεί η πρώτη ομάδα στην Κύπρο όπου στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων μας θα προβάλλεται το λογότυπο της χορηγού εταιρείας Stoiximan. Έτσι εισέρχεται σε ένα κλειστό γκρουπ μεγάλων ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, τους οποίους μέγας χορηγός είναι η εταιρεία».

    Από την άλλη, ο Country Manager του Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χουντουλίδης, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερα γούρικη η συνεργασία αφού έκλεισε η συμφωνία την περασμένη Πέμπτη και συνέπεσε με την πρόκριση του Απόλλωνα στους ομίλους. Ελπίζω όσο καλά ξεκίνησε η σεζόν να συνεχιστεί κιόλας. Θα είμαστε και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Απόλλωνα»».

    Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο διεθνής ακραίος αμυντικός Μάριος Στυλιανού. «Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε σημαντικούς και ισχυρούς χορηγούς μαζί μας. Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία», ήταν τα λόγια του.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy