Menu

    Σε απόδοση 9.00 η νίκη της Κύπρου

    meridianbet στοιχηματα εθνικη κυπρου

    Το Πρωτάθλημα των Εθνών αρχίζει και μαζί και η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Πρώτος μας αντίπαλος, η Νορβηγία, απόψε στο «Ouleval Stadium» του Όσλο σε αγώνα που θα αρχίσει στις 21:45.

    Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής της ομάδας μας στον αποψινό αγώνα είναι πολύ μεγάλος, όμως, τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν πως ο στόχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από μια καλή εμφάνιση είναι εφικτός. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Μεγάλο φαβορί για τη νίκη οι Νορβηγοί  με απόδοση 1.40, η ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται στο 4.40, ενώ η νίκη για την Εθνική μας είναι στο 9.00! Περισσότερα από δύο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.10, ενώ το Under 2.5 στο 1.75. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.45.

    100€ Bonus σε περιμένουν τώρα στη Meridianbet!

    Θες να γίνεις μέλος της Meridianbet

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    Eίσαι ήδη μέλος;

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy