Menu

    “Παίζεται” το Over 3.5

    Ολοκληρώνεται με σήμερα η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την αναμέτρηση στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και του Ερμή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00.

    Tι αξίζει για στοίχημα

    Να κερδίσει η ΑΕΛ η απόδοση στο 1.25, νίκη του Ερμή 10.00 ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 5.00. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.73, ενώ το Under 2.5 στο 2.05. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 στο παιχνίδι προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.71 ενώ Over 3.5 στην αναμέτρηση η απόδοση φθάνει στο 2.84!

    Over 3.5 σε απόδοση 2.84

    Εκτός από τον αγώνα του Κυπριακού πρωταθλήματος στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη.

    Μπόνους εν κινήσει

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    15€ Βοnus εν κινήσει

    Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    Λάβε τα 100€ Bonus

    Τurbo Payout

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Παίξε με TurboPayout


    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy