Menu

    Η Πορτογαλία περιμένει Αγγλία ή Ολλανδία! 

    Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Nations League στην Πορτογαλία διεκδικούν απόψε η Αγγλία και η Ολλανδία στο Γκιμαράες. Η νικήτρια του πρώτου ομίλου της Α κατηγορίας, Ολλανδία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του τέταρτου ομίλου, Αγγλία στο «Στάδιο Αφόνσο Ενρίκες» στις 21:45!

    Για τις αποδόσεις του 90λεπτου να κερδίσει η Πορτογαλια είναι 1.66, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ελβετία στο 5.70. Να οδηγηθεί ο τελικός στην παράταση η απόδοση βρίσκεται στο 3.65!

    ➜  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ

    Εκτός από τον σπουδαίο αυτό παιχνίδι στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    ➜  Μπόνους εν κινήσει 15€ με ένα ΚΛΙΚ εδώ

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    ➜  Μπόνους 100% έως 100ε με ένα ΚΛΙΚ εδώ

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy