Menu

    Πρωτάθλημα Κύπρου 2021-2022

    Η Ομόνοια στέφθηκε επάξια πρωταθλήτρια την περασμένη σεζόν, επιστρέφοντας στην κορυφή της Κύπρου μετά το 2010. Πραγματοποίησε φοβερό δεύτερο γύρο, καλύπτοντας τη διαφορά 10 βαθμών από την 1η θέση που βρισκόταν η Ανόρθωση στα μέσα Νοέμβρη. Η κορύφωση ήρθε στα πλέι οφ, εκεί μίλησε η εμπειρία των παικτών, καθώς και η συνέπεια που είχε στα θετικά αποτελέσματα, σηκώνοντας την πολυπόθητη κούπα. Για φέτος, ο ΑΠΟΕΛ δυνάμωσε με τις μεταγραφικές κινήσεις του, πρόκειται να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι σε Ομόνοια και Ανόρθωση.

    Σύστημα Διεξαγωγής

    Υπάρχει μία μικρή τροποποίηση στη φετινή Λίγκα, καθώς 12 ομάδες θα πάρουν μέρος, σε αντίθεση με τις 14, πέρσι. Συνολικά θα γίνουν 34 αγωνιστικές, χωρισμένες σε δύο γύρους (εντός – εκτός έδρας παιχνίδια) και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλέι οφ (συμμετέχουν οι 6 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης) για την ανάδειξη του πρωταθλητή και για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι 6 τελευταίες ομάδες (πλέι άουτ) θα παλέψουν για την παραμονή. Να σημειώσουμε ότι υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίες και θα ανέβουν 4 ομάδες!

    Σε περίπτωση  ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Καλύτερη εκτός έδρας άμυνα.

    Πρωτάθλημα Κύπρου Νικητής

    ΧώραΑπόδοση
    Ομόνοια1.90
    ΑΠΟΕΛ4.00
    Απόλλων Λεμεσού8.00
    Ανόρθωση9.00
    ΑΕ Λεμεσού12.00
    Πάφος40.00

    Κυπριακό πρωτάθλημα με bonus 100€

    Πρωτάθλημα Κύπρου Ομάδες

    Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική παρουσίαση των ομάδων που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου. Η σειρά παρουσίασης των ομάδων έχει να κάνει με την περσινή τελική βαθμολογία στην κανονική διάρκεια.

    Ομόνοια

    Τι έκανε πέρσι: Είναι η πρωταθλήτρια Κύπρου, χρειάστηκαν να περάσουν 11 χρόνια από την τελευταία κατάκτηση. Πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ενώ στα πλέι οφ μίλησε η ποιοότητα της ομάδας.

    Προπονητής: Ο Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ συνεχίζει την καλή δουλειά στο σύλλογο, την ανεβάζει επίπεδο κάθε χρόνο, στηριζόμενος σε αρκετούς νέους, ο οποίος δείχνει όρεξη να δουλέψει μαζί τους.

    Έδρα: Στάδιο ΓΣΠ (22.859)

    Μεταγραφές: Παρέμεινε ο βασικός «κορμός» της ομάδας, ενώ έγινε ένα φρεσκάρισμα στο ρόστερ. Έφυγαν οι Λούφτνερ (Ε), Τιάγκο (Μ), Γκόμες (Μ), Μαυρίας (Α), ήρθαν οι Γούστε (Α), Ατιεμβέν (ΜΕ), Ντισκερούτ (Μ), Μπασιρού (Μ), Ψάλτης (Α).

    Εκτίμηση: Να επαναλάβει την περσινή πορεία είναι η βασική προϋπόθεση, απλώς ο ανταγωνισμός για τον τίτλο θα είναι πιο μεγάλος, θα παλέψει με τον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο. Συμμετέχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα, αντιμετωπίζοντας την Αντβέρπ.

     ΑΕΛ

    Τι έκανε πέρσι: Ήταν από τις ευχάριστες παρουσίες της περασμένης περιόδου, έκανε υπέρβαση, διεκδίκησε τον τίτλο από την Ομόνοια μέχρι και τρεις αγωνιστικές από το τέλος, ωστόσο δεν στάθηκε τόσο τυχερή, τερματίζοντας στην 3η θέση.

    Προπονητής: Ο Σέρβος, Ντούσαν Κέρκεζ, έχει γίνει ένα με την ομάδα, θα συνεχίσει στον πάγκο, συμπληρώνοντας τρία χρονιά στην τεχνική ηγεσία.

    Έδρα: Τσίρειο Στάδιο (13.331)

    Μεταγραφές: Έκανε στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε τέσσερις παίκτες από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τους Πελέ (ΜΕ), Σέποβιτς (Ε), Ριστέφσκι (Α) και Σωτηρίου (Α). Οι Μαέ (Α) και Ντανίλο (ΜΕ) ήταν οι μεγαλύτερες απώλειες.

    Εκτίμηση: Στοχεύει να διακριθεί και στη φετινή σεζόν, το ρόστερ παραμένει ικανό για μεγάλα πράγματα. Υπάρχει προβληματισμός για τον πρόωρο αποκλειστό στην Ευρώπη, έμεινε εκτός από στον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε να τερματίσει εύκολα στην πρώτη εξάδα, αλλά δύσκολα να παλέψει για τον τίτλο. 

    Απόλλων Λεμεσού

    Τι έκανε πέρσι: Έκανε σπουδαία προσπάθεια την περασμένη σεζόν, στις λεπτομέρειες έχασε τον τίτλο από την Ομόνοια, δεν έδειξε σταθερότητα στα κρίσιμα παιχνίδια, μένοντας με την απογοήτευση και τη 2η θέση.

    Προπονητής: Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, παρέλαβε τη θέση του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος απολύθηκε μετά το χαμένο πρωτάθλημα, πέρσι.

    Έδρα: Τσίρειο Στάδιο (13.331)

    Μεταγραφές: Ολικό «λίφτινγκ» έγινε στο ρόστερ, αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες, χωρίς να καλύψει τα κενά τους. Από τις αποκτήσεις ξεχωρίζουν οι Μαυρίας (Α, Ομόνοια), Νασιμέντο (Α) και Ζράντι (ΜΕ). Θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις προσθήκες.

    Εκτίμηση: Καλείται να ξεχάσει την περσινή σεζόν, έχει φόντα να διαγράψει νεά καλή πορεία, τερματίζοντας από την 4η θέση και πάνω. Άσχημα ξεκίνησε στη σεζόν, αποκλείστη από τη Ζίλινα στο Κόνφερενς Λιγκ.

     Ανόρθωση

    Τι έκανε πέρσι: Ήταν ασταθής στο περασμένο πρωτάθλημα, συμβιβάστηκε με την 4η θέση. «Έσωσε» τη χρονιά, κατέκτησε το Κύπελλο, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον τελικό.

    Προπονητής: Ο Τιμούρ Κετσμπάγια είναι πιστός… στρατιώτης του συλλόγου, θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο. Μην ξεχνάμε την πρώτη θητεία του στο σύλλογο μεταξύ 2004 μέχρι 2009.

    Έδρα: Αντώνης Παπαδόπουλος (10.230)

    Μεταγραφές: Θέλει να πρωταγωνιστήσει περισσότερο στο φετινό πρωτάθλημα, για αυτό απέκτησε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, όπως είναι οι Χριστοδουλόπουλος (ΜΕ, Ατρόμητος), Ντέλετιτς (ΜΕ, ΑΕΚ), Πόποβιτς (Μ) και Αραγιούρι (Α, Πάφος). Έφυγαν οι χρήσιμοι Μίχα (ΜΕ), Κβιλιτάια (Ε), Οκριασβίλι (ΜΕ), Νταουσβίλι (Μ).

    Εκτίμηση: Την περιμένουμε παραπάνω ανταγωνιστική, μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δύσκολα θα τερματίσει κάτω από την πρώτη τριάδα. Η σεζόν ξεκίνησε νωρίτετα, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αποκλείστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, συνεχίζει στο Κόνφερενς, ελπίζοντας να περάσει στους ομίλους.

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

     ΑΕΚ Λάρνακας

    Τι έκανε πέρσι: Αποτυχημένη θεωρείται η περσινή σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στο γκρουπ των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη, μένοντας με την παρηγοριά της 5ης θέσης.

    Προπονητής: Την «πλήρωσε» ο Σωφρόνης Αυγουστής, αποτέλεσε «παρελθόν». Τη θέση του ανέλαβε ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος παλαιότερα υπήρξε παίκτης – αρχηγός στην ομάδα. Θα έχει συμπαραστάτη το νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, τον Τσάβι Ρόκα/

    Έδρα: ΑΕΚ Αρένα (7.400)

    Μεταγραφές: Έκανε ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα του ρόστερ, θεωρούνται σημαντικές οι φυγές των Φλοριάν (Ε), Τόνιο (Τ), Μοϊσόφ (Α), ενώ από τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι Τιάγκο (ΜΕ, Ομόνοια) Ρομό (Ε, Καρμιώτισσα) και Σιαθά (Μ, Νέα Σαλαμίνα).

    Εκτίμηση: Ελπίζει να έχει καλύτερη πορεία φέτος, έκανε γενικό ξεσκαρτάρισμα σχεδόν σε όλα τα πόστα. Η έξοδος στην Ευρώπη παραμένει ο βασικός στόχος, καθώς και να συμεετάσχει στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Προβλέπουμε να τερματίζει στην πρώτη εξάδα. 

    Ολυμπιακός Λευκωσίας

    Τι έκανε πέρσι: Κρατάει την καλή παρουσία στο μεγαλύυτερο μέρος της περασμένης σεζόν, τερμάτισε στην πρώτη εξάδα για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ «άγγιξε» το Κύπελλο, αλλά έχασε από την Ανόρθωση στον τελικό με 2-1 στην παράταση.

    Προπονητής: Ο Γιώργος Πετράκης ανέλαβε τα ηνία, από τους ανερχόμενους προπονητές, είναι μόλις 33 ετών. Πριν από εξάμηνο σε αυτόν τον πάγκο βρισκόταν ο πατέρας του, Γιάννης Πετράκης.

    Έδρα: Μακάρειο Στάδιο (16.000)

    Μεταγραφές: Γέμισαν… τα ταμεία του συλλόγου με την πώληση του Ανδρέου (Α) στη Σαρλερουά, 200.000 ευρώ κόστισε η μεταγραφή. Έδωσε και τους Ψάλτη (Α), Σωτηρίου (Α), πήρε τους Μουκτάρη (Α, Δόξα) και Μποβέδα (Α, Μπιλμπάο, Έιμπαρ).

    Εκτίμηση: Αποχώρησαν παίκτες «κλειδιά» που μπορεί να της βγουν σε πρόβλημα τη φετινή σεζόν. Θα είναι τεράστια επιτυχία να επαναλάβει την περσινή πορεία, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Πάφος

    Τι έκανε πέρσι: Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της περσινής περιόδου, εξασφάλισε εύκολα την παραμονή, αλλά ως εκεί. Φάνηκε λίγη για να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ.

    Προπονητής: Μετά την αποχώρηση του Στιβ Κωνσταντινίδη, ήρθε η έλευση του Σλοβένου, Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος διαθέτει εμπειρία, προερχόμενος από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

    Έδρα: Στέλιος Κυριακίδης (9.394)

    Μεταγραφές: Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έκανε μεταγραφικά, απόχωρησε ο χρήσιμος Αραγιούρι με κατεύθυνση προς την Ανόρθωση, αφήνοντας τεράστιο κενό στην άμυνα. Κατά τα άλλα, το υπόλοιπο ρόστερ έμεινε το ίδιο.

    Εκτίμηση: Στοχεύει να κάνει το βήμα παραπάνω, να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της, ελπίζοντας να τερματίσει στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ. Δεν βάζουμε και το χέρι στη… φωτιά ότι θα τα καταφέρει.

     ΑΠΟΕΛ

    Τι έκανε πέρσι: Προέρχεται από τη χειρότερη σεζόν, πιθανώς στη σύγχρονη ιστορία του. Κατέλαβε την 7η θέση, έμεινε εκτός πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

    Προπονητής: Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από τον περασμένο Ιανουάριο, ήρθε εσπευσμένα μετά την απόλυση του Ουζουνίδη. Τον εμπιστεύτηκε η διοίκηση, θεωρείται ρίσκο η επιλογή του, πρώτη φορά κοουτσάρει τόσο μεγάλο σύλλογο.

    Έδρα: Στάδιο ΓΣΠ (22.859)

    Μεταγραφές: Αναγκάστηκε να κινηθεί ενεργά και δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο, λόγω της κακής χρονιάς, πέρσι. Πήρε τους Γεωργιανούς Κβιλιτάια (Ε), Οκριασβίλι (ΜΕ), Νταουσβίλι (Μ) από την Ανόρθωση και τους Σόουζα (Μ, Κίνα), Μάγκλιτσα (Ε, Απόλλων Λεμμεσού), Ντανίλο (ΜΕ).

    Εκτίμηση: Με «μονόδρομο» μοιάζει η κατάκτηση του τίτλου, ο πρόεδρος Πετρίδης έριξε… χρήμα, ενίσχυσε την ομάδα, μεγάλο «στοίχημα» είναι και ο τεχνικός Πουρσαϊτίδης. Τον επιλέξαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Δόξα Κατωκοπιάς 

    Τι έκανε πέρσι: Με μπόλικο… άγχος έμεινε στην κατηγορία πέρσι, την προτελευταία αγωνιστική σφράγισε την παραμονή, κερδίζοντας στον «τελικό» τη Νέα Σαλαμία με 4-1.

    Προπονητής: Ο Νίκι Παπαβασιλείου ανέλαβε πόστο τεχνικού, είναι η δεύτερη θητεία του στο σύλλογο μετά το 2010-11. Θεωρείται έμπειρος κόουτς, με πέρασμα από αρκετές ομάδες εντός και εκτός χώρας.

    Έδρα: Μακάρειο Στάδιο (16.000)

    Μεταγραφές: Βγήκε χαμένη στη μεταγραφική περίοδο, έχασε, παρά κέρδισε παίκτες. Αποχώρησαν οι σημαντικοί αμυντικοί Μιντίκκης, Μουκτάρης, Εγγλέζου και Γκολομπάρτ, ενώ απέκτησε τους Λαφράνς (Α, ΑΕΚ Λάρνακας), Μπαλντέ (ΜΕ, ΑΕ Λεμεσού), Αντάμοβιτς (ΑΕ Λεμεσού).

    Εκτίμηση: Αναμένεται να δώσει νέα «μάχη» για την παραμονή, μάλλον πιο δύσκολη από την περσινή, έχοντας ως γνώμονα την κακή εντύπωση που άφησε στα φιλικά, αλλά και με τις μεταγραφικές κινήσεις.. 

    Εθνικός Άχνας   

    Τι έκανε πέρσι: «Ανέβασε στροφές» στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, «έχτισε» μεγάλα θετικά σερί, τα οποία τον οδήγησαν σε μία άνετη και ήρεμη παραμονή στην κατηγορία.

    Προπονητής: Ο Ηλίας Χαραλάμπους έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την αναγέννηση της ομάδας πέρσι, ανέλαβε τον Δεκέμβριο και την ανέβασε επίπεδο. Αναμενόμενο να συνεχίσει στον πάγκο.

    Έδρα: Δασάκι (7.000)

    Μεταγραφές: Διατήρησε το βασικό πυλώνα του ρόστερ, ενώ με τις μεταγραφικές αποκτήσεις των Άδωνη (Α, Δόξα), Φλοριάν (Ε, ΑΕΚ Λάρνακας), Ιωάννου (Α, ΑΕΚ Λάρνακας), Αράζ (ΜΕ, Ανόρθωση), συμπλήρωσε τα κενά που του έλειπαν.

    Εκτίμηση: Παρόμοιος είναι και ο φετινός στόχος, να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν ξέρουμε να θα τα καταφέρει όπως πέρσι, ωστόσο έχει τα φόντα να κάνει και το βήμα παραπάνω. [/notification]

    BookmakersWhy to Bet 
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    ΠΑΕΕΚ 

    Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ανέβηκε για πρώτη φορά στα «μεγάλα σαλόνια». Τεράστιο επίτευγμα για ένα προσφυγικό σωματείο της Κερύνειας.

    Προπονητής: Ο Μάκης Σεργίδης συνεχίζει στον πάγκο, επιβραβεύεται η καλή δουλειά που έκανε πέρσι, έχει και τη στήριξη του προέδορου, Κλεάνθη Γεωργιάδη.

    Έδρα: Στάδιο Κερύνειας (5.000)

    Μεταγραφές: Διαθέτει το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία, διατήρησε τους βασικούς παίκτες, ενώ απέκτησε τον Πόρσεκ (Τ, ΑΕ Λεμεσού) και Νεόφυτο (Μ, δανεικός από την Ανόρθωση).

    Εκτίμηση: Συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον υποβιβασμό, γνωρίζει ότι έχει δύσκολη αποστολή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

    Άρης Λεμεσού

    Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε δεύτερος στη Β’ κατηγορία και πήρε το «εισιτήριο» της ανόδου, επιστρέφοντας ύστερα από δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

    Προπονητής: Ο Λιάσο Λουκά συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα, υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

    Έδρα: Τσίρειο (13.331)

    Μεταγραφές: Ο Σίλντενφελντ είναι η πιο ηχηρή απόκτηση, ο στόπερ υπήρξε παίκτης της Ανόρθωσης παλαιότερα. Επίσης, ήρθαν οι Καζού (Α), Στεπίνσκι (Ε) και Σιρόρσκι (Ε).

    Εκτίμηση: Θα δώσει μάχη για την παραμονή, μπορεί να τα καταφέρει, διαθέτει έμπειρους παίκτες, καλείται να στηριχτεί στην έδρα του. 

    Παίξε στην Stoiximan με cash-out

    Τι παίζουμε

    Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει έτοιμος να ρεφάρει τη φετινή σεζόν, με τις υπόλοιπες ομάδες να «πληρώνουν τα σπασμένα» της περασμένης σεζόν. Η Ομόνοια θα είναι λογικά η άμεση αντίπαλος για τον τίτλο, πάντως το 3.25 του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση πρωταθλήματος δεν περνάει απαρατήρητο. Αναφορικά με άλλα ειδικά στοιχήματα, προβλέπουμε την ΑΕΛ Λεμεσού να τερματίζει στην πρώτη τετράδα, την Πάφος στην πρώτη εξάδα και τη Δόξα να μην τερματίζει στις δύο τελευταίες θέσεις, σε όλα ισχύουν και τα πλέι οφ – άουτ.

    ➦ Νικητής Διοργάνωσης: ΑΠΟΕΛ (3.25)

    ➦ Να τερματίσει στους πρώτους 4: ΑΕΛ (1.85)

    ➦ Να τερματίσει στους πρώτους 6: Πάφος (2.50)

    ➦ Να μην τερματίσει στις 2 τελευταίες θέσεις (με πλέι άουτ): Δόξα (1.95)

    *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – Οι αποδόσεις των πρωτάσεων ίσχυαν πριν από την σέντρα του κυπριακού πρωταθλήματος (20/8)

    **Οι αγορές και οι αποδόσεις του πίνακα κατάκτησης του πρωταθλήματος ίσχυαν στις 23/8 & ώρα 17:00

    Νόμιμες Στοιχηματικές στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy