Menu

    Δεύτερος γύρος με παιχνίδια «φωτιά»!

    Δεύτερος γύρος με παιχνίδια «φωτιά»!

    Δυνατή εκκίνηση κάνει απόψε ο δεύτερος γύρος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Γερμανία και Αγγλία, καθώς η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ιντερ και η Τσέλσι φιλοξενεί τον Αγιαξ.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Σήμερα θα δούμε τα ίδια ζευγάρια που απολαύσαμε πριν από 13 ημέρες, αλλά στις αντίστροφες έδρες. Έτσι, η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τον…«κίτρινο τοίχο», δηλαδή την εξέδρα των φανατικών της που της δίνει πάντα μεγάλη ώθηση για να κάμψει την αντίσταση της Ιντερ στη Βεστφαλία μετά το καθαρό 2-0 των Μιλανέζων στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 23 Οκτωβρίου, κι ενώ έχει μπροστά της και το κλασικό γερμανικό ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο στην έδρα της.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, από την άλλη πλευρά, δεν πείθει ακόμη με την άμυνά της, αλλά με τους Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες σε μεγάλη φόρμα θα στοχεύσει ακόμη και στο «διπλό» απόψε.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Η Τσέλσι απέδρασε από το Αμστερνταμ με νίκη πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ο Αγιαξ στην Ευρώπη είναι πάντα ισχυρότερος εκτός έδρας και το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προβλέπεται αμφίρροπο και ελκυστικό.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Νάπολι, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια είναι τα φαβορί στην έδρα τους, αλλά το ματς της Ζενίτ με τη Λειψία στην Αγία Πετρούπολη είναι ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη όπως διαφαίνεται και από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στη Γερμανία, με νικήτρια τη Λειψία (2-1).

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του

     👉  Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του

    👉 Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

     

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy