Menu

    Αυλαία στο Δασάκι χωρίς φαβορί!

    Εθνικός Άχνας και Ε.Ν. Παραλιμνίου αναμετρώνται στις 19:00 σήμερα στο Δασάκι, στον τελευταίο αγώνα της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Πρόκειται για μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Ο Εθνικός είναι στη 10η θέση με 11 βαθμούς και έχει σήμερα την ευκαιρία, αν νικήσει, να πραγματοποιήσει βαθμολογικό άλμα και να πιάσει τη Νέα Σαλαμίνα στην 7η θέση.

    Από την άλλη, η Ένωση, είναι 11η, προτελευταία, με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα και σε περίπτωση νίκης, θα πάρει βαθμολογικές ανάσες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου (1η αγωνιστική), ο Εθνικός είχε νικήσει εκτός έδρας με 4-3.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Αγώνας που προσφέρεται από την Μeridianbet με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Εκτός από τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων απ’ όλα τα πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy