Menu

    Για τη θέση στο Europa League!

    Την πρόκριση στους «32» του Europa League κυνηγάει απόψε ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς γιορτή με τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να επαναλάβει την περσινή επιτυχία με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη. Σε ένα ματς γιορτή με τους Σέρβους, οι Πειραιώτες θα πρέπει να φανούν… αφιλόξενοι και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους «32» του Europa League της νέας χρονιάς.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα… πόδια τους βρίσκεται η τύχη της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA.
    Για να συμβεί αυτό αρκεί μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί το νέο στην επόμενη φάση του Europa League και να συνεχίζει να συγκεντρώνει βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων και για τους υπόλοιπους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ!

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy