Menu

    Ελκυστικά παιχνίδια, ελκυστικές αποδόσεις!

    Mέρα Κυπέλλου Κύπρου η σημερινή, με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Συγκεκριμένα θα γίνει ο επαναληπτικός ΑΕΛ – Αλκή στο Τσίρειο και οι πρώτοι αγώνες στα ζευγάρια Πάφος – Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός – Ανόρθωση και Ερμής – Ομόνοια.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Παράλληλα με τον αγώνα στο Δασάκι μεταξύ του Εθνικού Άχνας με το ΑΠΟΕΛ σήμερα θα ολοκληρωθεί άλλη μια αγωνιστική εκκρεμότητα του Πρωταθλήματος Cyta. Το παιχνίδι αφορά τη 2η αγωνιστική και τότε είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Όλες οι σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται από την Μeridianbet με ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές και με τις καλύτερες αποδόσεις στο στοιχηματικό παζάρι.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

     

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy