Menu

    Τα δύο γκολ διαφορά είναι πλέον νίκη!

    Τα δύο γκολ διαφορά είναι πλέον νίκη!

    Εάν η ομάδα σου προηγείται με δύο γκολ διαφορά οποιαδήποτε στιγμή στoν αγώνα έχεις κερδίσει!
    Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά της Meridianbet!

    👉  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

    Τα δύο γκολ διαφορά είναι πλέον νίκη!
    1.Η προσφορά ισχύει μόνο για το Κυπριακό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση ποδοσφαιρικών στοιχημάτων, στοίχημα επί των αποτελεσμάτων αγώνων με Κυπριακές ομάδες είτε στο έδαφος της Κύπρου είτε στο εξωτερικό επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται σε συνδυασμό επί των αποτελεσμάτων τριών τουλάχιστον ομάδων του εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει και για στοίχημα επί των αποτελεσμάτων των αγώνων που διεξάγονται με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κύπρου. (Ο περί Συλλογικών Στοιχημάτων (Ρύθμιση και Φόρος) Νόμος του 1997. Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 13, παράγραφος 22). Σε περίπτωση κατάργησης του υφιστάμενου πιο πάνω Κανονισμού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, ο παρών κανονισμός καταργείται.

    👉  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

    2.Εάν ο Πελάτης ποντάρει σε μια ομάδα για να κερδίσει τον αγώνα και η ομάδα αυτή προηγείται με διαφορά δύο γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, η ομάδα που πόνταρε, κερδίζει ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

    3.Η προσφορά ισχύει μόνο για κανονικό/standard στοίχημα (ισχύει μόνο για pre-game tickets, τα κουπόνια με σύστημα δεν καλύπτονται από την προσφορά).

    4.Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε άλλες προσφορές/ μπόνους της εταιρείας.

    5.Η Meridianbet διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τη διαθεσιμότητα ή να ακυρώσει οποιεσδήποτε προσφορές ή/και όλες τις προσφορές όποτε το επιθυμεί ενημερώνοντας τους πελάτες της μέσω email. Νοείται ότι, οι προσφορές οι οποίες θα έχουν ήδη δοθεί δεν δύνανται να αποσύρονται ή να ακυρώνονται, εκτός και εάν ο πελάτης παραβεί τους όρους και κανονισμούς της Meridianbet.

    👉  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

    6.Η Meridianbet διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές και να ενημερώσει τους πελάτες της μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για τις σχετικές αλλαγές. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει ή να αρνηθεί την προσφορά, εάν ο πελάτης παραβεί τους όρους και κανονισμούς της Meridianbet. Σε περίπτωση διεκδίκησης ο αποδέκτης θα αποστέλλει αιτιολογημένη απάντηση στον πελάτη.

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

     

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy