Menu

    Περισσότερο για το γόητρο του ο ΑΠΟΕΛ και νίκη με απόδοση 4.95!

    Να κλείσει την ευρωπαϊκή του χρονιά με μια καλή εμφάνιση και ίσως ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει απόψε (19:55) το ΑΠΟΕΛ, στον επαναληπτικό αγώνα των 32 του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Βασιλεία, στο «Σεντ Τζέικομπ Παρκ».

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Η ομάδα της Λευκωσίας στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε με 3-0 και οι ελπίδες πρόκρισης στους 16 του θεσμού είναι ελάχιστες. Αυτό ωστόσο, δεν αποτελεί εμπόδιο για τους γαλαζοκίτρινους από το να επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση, η οποία αν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα θα κλείσει με καλές εντυπώσεις μια επιτυχημένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο χρονιά.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί επίσης για τους παίκτες και τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσουν κάποιες απαντήσεις, αλλά και να βελτιώσουν τη ψυχολογία τους ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με την Ομόνοια την Καθαρά Δευτέρα.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Οι σημερινοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ προσφέρονται από την Μeridianbet με ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές και με τις καλύτερες αποδόσεις στο στοιχηματικό παζάρι.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Εκτός από τους αγώνες στο Κυπριακό πρωτάθλημα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων απ’ όλα τα πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο!

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy