Menu

    Table Tennis (Πινγκ Πονγκ) Οδηγός

    Table Tennis (Πινγκ Πονγκ) ΟδηγόςΚαιρός για πινγκ πονγκ. Όσοι είστε ήδη γνώστες του αθλήματος θα ενθουσιαστείτε από αυτά που έχουμε επιλέξει για εσάς, αλλά θα βρείτε χρήσιμο το άρθρο και εσείς που απλά παίζετε στοίχημα, μιας και σας παραθέτουμε τα κορυφαία σάιτ στοιχηματισμού για πινγκ πονγκ, αποδόσεις, τύπους αγορών και αρκετές επιλογές.

    Στον οδηγό που επιμελήθηκε η έμπειρη ομάδα του topbookmakers.com.cy θα διαβάσετε…

    Ποιες είναι οι στοιχηματικές αγορές στο πινγκ πονγκ και διοργανώσεις
    Πως ποντάρεις σε live αγώνες
    Στρατηγικές πονταρίσματος και ότι πρέπει να γνωρίζεις

    Στοιχηματικές αγορές στο Πινγκ Πονγκ

    Πως στοιχηματίζουμε στο πινγκ πονγκ; Ποιες αγορές προσφέρονται, ποια σημεία επιλέγουμε για να ποντάρουμε; Υπάρχουν οι παραδοσιακές επιλογές αλλά και κάποιες που δεν περιμένετε. Τα τελευταία χρόνια οι online στοιχηματικές εταιρίες έχουν εξελιχθεί, και σε αθλήματα όπως το τένις προσφέρουν πάνω από 30 επιλογές ανά παιχνίδι.

    Δυστυχώς, με το πινγκ πονγκ δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Μόνο σε μεγάλα τουρνουά θα βρείτε ποικιλία επιλογών, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές δεν είναι τόσο πολλές όσες στα άλλα αθλήματα. Υπάρχουν όμως μερικές χαρακτηριστικές τις οποίες μπορεί να επιλέξετε, σας τις παρουσιάσουμε:

    Νικητής αγώνα

    H πιο παραδοσιακή επιλογή στοιχηματισμού στο πινγκ πονγκ είναι να επιλέξουμε το νικητή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προβλέψετε τον παίκτη που θα κερδίσει τον αγώνα. Είναι το ίδιο σε όλα τα αθλήματα και αποτελεί την κορυφαία επιλογή στοιχηματισμού. Είναι εύκολη και κάνει την πρόβλεψη διασκέδαση.

    Handicap στα Games

    Από τα αγαπημένα πονταρίσματα των φίλων του πινγκ πονγκ είναι το handicap bet. Τα ματς κρίνονται συνήθως στα πέντε ή στα 7 games, συχνά οι εταιρίες προσφέρουν handicap σε ένα παίκτη +/- 1.5 games. Αν κάποιος παίκτης είναι πιο δυνατός από τον άλλο, αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε τις πιθανότητες σας.

    Over/Under Πόντοι

    Αν πιστεύετε ότι ένας αγώνας πινγκ πονγκ θα έχει μικρό ή μεγάλο σκορ, τότε το οver/under είναι το στοίχημα σας. Οι εταιρίες προσφέρουν ένα όριο πόντων και πρέπει να προβλέψετε αν οι παίκτες θα πιάσουν το όριο. Για παράδειγμα, αν το όριο είναι 75, θα πρέπει να βρείτε αν οι παίκτες θα το φτάσουν ή όχι.

    Σύνολο : Moνά/Ζυγά

    Στo Moνά/Ζυγά, πρέπει να βρείτε αν ο τελικός αριθμός των games στα σετ θα είναι μονός ή ζυγός. Προφανώς οι αποδόσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι τόσο καλές, μπορείτε να το δείτε περισσότερο σαν fun bet, παρά σαν ένα στοίχημα που θα χρειαστεί να επενδύσετε σοβαρά ποσά.

    ➥ Διοργανώσεις

    Αν είστε από αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά το ποντάρισμα στο πινγκ πονγκ, χρειάζεστε και αρκετές διοργανώσεις. Οι εταιρίες που αναφέρονται παρακάτω, διαθέτουν μεγάλη γκάμα από διοργανώσεις:

    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ
    Το Παγκόσμιο Κύπελλο Πινγκ Πονγκ
    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες
    Το ITTF World Tour
    Τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
    Τα Ασιατικά Πρωταθλήματα
    Οι Ασιατικοί αγώνες

    Όλα είναι στη διάθεση σας με πλήρη κάλυψη. Υπάρχουν φυσικά και τα εγχώρια πρωταθλήματα στην Κίνα, τη Γερμανία και τη Ρωσία όπως και το ευρωπαϊκό Champions League.

    Πολλές διοργανώσεις διεξάγονται μια φορά το χρόνο, ή κάθε τέσσερα χρόνια όπως συμβαίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες,  πάντα όμως υπάρχει μια διοργάνωση διαθέσιμη, αυτή είναι και μια από τις ομορφιές του συγκεκριμένου αθλήματος, η ποικιλία διοργανώσεων που προσφέρει. Οι διοργανώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη, με την ταχύτητα που διεξάγεται και το ίδιο το άθλημα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάντα στοιχηματικές ευκαιρίες.

    H ομάδα του topbookmakers.com.cy προτείνει…

    Την Parimatch, που είναι μια από τις νόμιμες στοιχηματικές στην χώρα & δίνει εξαιρετική βαρύτητα στο εν λόγω άθλημα.

    Live Στοιχηματισμός στο Πινγκ Πονγκ

    Το πινγκ πονγκ προσφέρεται για live στοίχημα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να βλέπεις το μπαλάκι από τη μια πλευρά του τραπεζιού στην άλλη, νοιώθεις την ένταση αλλά και το νεύρο των παικτών. Μπορεί μερικές φορές να καταλαβαίνετε ή να διαισθάνεστε ότι ένας παίκτης θα γυρίσει το ματς που κυλά εις βάρος του και φυσικά οι εταιρίες σας δίνουν τη δυνατότητα να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας με το live ποντάρισμα. Το παιχνίδι εξελίσσεται πολύ γρήγορα και γρήγορο οφείλει να είναι και το ποντάρισμα σας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν παίζετε live, πολλές αγορές πριν ξεκινήσει το ματς δεν είναι διαθέσιμες. Αυτό συμβαίνει γιατί θα δοθούν πολλές πληροφορίες και θα σας δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα. Ακόμα κι έτσι όμως το «νικητής αγώνα» είναι μια εξαιρετική επιλογή.

    Κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίσετε στο live είναι η επιλογή του cash out. Αν ο παίκτης που έχετε επιλέξει κερδίζει, αλλά δεν πιστεύετε ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος κάντε cash out για να έχετε ένα εξασφαλισμένο κέρδος. Είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου στο live στοίχημα.

    Το live betting στο Πινγκ Πονγκ αξίζει να το δοκιμάσεις στην Bet365, μια από τις πλέον καθιερωμένες στοιχηματικές για το πινγκ πονγκ στοίχημα. Κορυφαία εμπειρία ζωντανού betting, ανταγωνιστικές αποδόσεις με χαμηλή γκανιότα και live streaming σε όλα σχεδόν τα γεγονότα του συγκεκριμένου αθλήματος.

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Στρατηγική στο Πινγκ Πονγκ

    Θα αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη στρατηγική στοιχηματισμού στο Πινγκ Πονγκ. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, κάτι το οποίο μπορείτε να θεωρήσετε δεδομένο, ωστόσο πρέπει να έχετε κάνει κάποια μελέτη ώστε να εξασφαλίσετε ότι έχετε το πάνω χέρι πριν ποντάρετε.

    1# Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να δείτε τη φόρμα των παικτών, δεν υπάρχει λόγος να μπείτε και να παίξετε στα τυφλά. Μερικοί παίκτες, όπως ο Ma Long, δεσπόζουν στο συγκεκριμένο άθλημα οπότε δύσκολα θα ποντάρετε εναντίον του. Παρόλα αυτά υπάρχουν παίκτες όπως ο Mattias Falck, 11ος στην παγκόσμια κατάταξη που έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2019 και παραλίγο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

    2# Άλλη μια καλή συμβουλή είναι να δείτε πόσο έχουν κρατήσει σε διάρκεια τα ματς σε προηγούμενους γύρους και να διαπιστώσετε αν αντέχουν οι παίκτες. Αν όντως κρατούν πολύ, μπορείτε να ποντάρετε στο over/under. Οι μικρές πληροφορίες, όπως αυτή, είναι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορείτε να δείτε τι προσφέρουν οι εταιρίες στις συγκεκριμένες επιλογές.

    ➥ Στατιστικά και γεγονότα του αθλήματος

    Αφού είδαμε τι χρειάζεται να ξέρετε για να στοιχηματίσετε στο Πινγκ Πονγκ ας ρίξουμε μια ματιά και σε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα, την ιστορία και τα στατιστικά του αθλήματος και πως εξελίχθηκε στην πάροδο των χρόνων. Είναι στοιχεία που κάθε οπαδός οφείλει να γνωρίζει.

         International Table Tennis Federation

    Η ITTF (International Table Tennis Federation) είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ, το διοικητικό όργανο όλων των εθνικών ομοσπονδιών του αθλήματος. Έχει 6 ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο και διοργανώνει πολλά τουρνουά -όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα- και ιδρύθηκε το 1926. Υπάρχει σύστημα βαθμολογίας και δίνονται πόντοι ανάλογα με τις επιδόσεις στα διάφορα τουρνουά. Μέχρι τον Αύγουστο του 2019, ο Fan Zhendong ήταν ο Νο 1 παίκτης στον κόσμο.

    Ο Mozart του Πινγκ Πονγκ

    Ο Jan Ove Waldner είναι γνωστός ως ο «Mozart του Πινγκ Πονγκ». Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες πινγκ πονγκ όλων των εποχών κι είναι διάσημος στη Σουηδία και την Κίνα για τη διάρκεια και την επιδεξιότητα του. Παίζει στο κορυφαίο επίπεδο για πάνω από 30 χρόνια και έχει πάρει μέρος σε 5 διαφορετικές Ολυμπιάδες. Είναι γνωστός ως το «αειθαλές δέντρο» στην Κίνα και οι οπαδοί εκεί τον λατρεύουν. Κανείς δεν τον έχει φτάσει και η επιδεξιότητα του είναι χάρμα ειδέσθαι.

    Ma Long

    Ο Ma Long είναι από τους μεγαλύτερους αθλητές πινγκ πονγκ όλων των εποχών κι έχει κατακτήσει όποιον τίτλο υπάρχει, ενώ έχει κάνει ένα φοβερό Grand Slam (Oλυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Κύπελλο). Για 64 μήνες συνολικά στην καριέρα του ήταν το Νο1 και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κίνας. Αποτελεί πρότυπο και είναι ο απόλυτος σταρ στο παγκόσμιο πινγκ πονγκ. Όπως αντιλαμβάνεστε το πινγκ πονγκ είναι ένα άθλημα με φανταστική ιστορία. Αυτές οι ελάχιστες πληροφορίες αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου και μπορεί να βρείτε πολύ περισσότερες. Αν ενδιαφέρεστε, καλό είναι να ψάξετε δεν φαντάζεστε πόσο απολαυστικό είναι το συγκεκριμένο άθλημα!

    ➦ Πινγκ Πονγκ με 100% bonus

    Ένα κορυφαίο άθλημα για στοιχηματισμό

    Τώρα ξέρετε πώς να ποντάρετε στο πινγκ πονγκ, ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας έχει βοηθήσει. Πρόκειται για ένα υπέροχο άθλημα, για να παρακολουθήσετε, να παίξετε και να ποντάρετε. Μπορεί να μην είναι το πρώτο άθλημα που θα σας έρθει στο νου όταν παίζετε στοίχημα, είναι όμως ένα αξιοσημείωτο σπορ. Με την κατάλληλη γνώση και πληροφόρηση μπορείτε να βγάλετε κέρδος. Μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά για εσάς που είστε παθιασμένοι μαζί του, ή απλά ενδιαφέρεστε, πιστεύουμε ότι αξίζει να ποντάρετε πάνω του.

    Γιατί οι παίκτες κρατούν με διαφορετικό τρόπο τη ρακέτα;

    Είναι απλό. Εξαρτάται από τον παίκτη, πως βολεύεται καλύτερα, πως θεωρεί ότι κάνει πιο αποτελεσματικό το παιχνίδι του. Μιας και δεν υπάρχει κάποιος επίσημος τρόπος να κρατά ο παίκτης τη ρακέτα, έχουν εμφανιστεί πολλά διαφορετικά στυλ.

    Penhold & Shakehand

    Τα δύο πιο γνωστά είναι το penhold, ο Κινέζικος τρόπος (ο δείκτης και ο αντίχειρας μπροστά και τα τρία δάκτυλα πίσω) και το shakehand, ο Δυτικός τρόπος, ο συνηθισμένος τρόπος που κρατούν τη ρακέτα οι αθλητές του τένις. Φυσικά δεν υπάρχει «καλύτερος» τρόπος και οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους και είναι απλά θέμα στυλ και πόσο άνετα νοιώθει ο εκάστοτε παίκτης.

    ➥ Μεγάλα στοιχηματικά μπόνους

    Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για σάιτ στοιχηματισμού στο πινγκ πονγκ χωρίς να υπολογίζουμε μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους, αυτή του μπόνους. Υπάρχουν σάιτ που παρέχουν αρκετές επιλογές, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά και να βρείτε το μπόνους που σας ικανοποιεί, είναι σημαντικό να ταιριάζει στο στυλ και στις ανάγκες σας. Βέβαια είναι λίγα τα σάιτ που αφορούν αποκλειστικά το πινγκ πονγκ, μπόνους όμως διαθέτουν γενικά τα σάιτ και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο συγκεκριμένο άθλημα. Βεβαιωθείτε όμως πρώτα ότι έχετε διαβάσει όρους και προϋποθέσεις.

    Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες για Ping Pong

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy