Menu

    Esports Στοίχημα

    Σίγουρα θα τα έχεις ακούσει στο παρελθόν, αλλά ίσως ποτέ να μην είχες μπει στον «πειρασμό» να μάθεις περισσότερα για αυτά.

    Ο λόγος για τα 🎮Esports, τα οποία γνωρίζουν ραγδαία εξάπλωση στις μέρες μας, μέσω του ίντερνετ και των social media.

    Η δομή τους βασίζεται σε τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου, με υψηλά χρηματικά έπαθλα. Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, για εσένα που σκέφτεσαι το esports betting, είναι πως μπορείς πλέον να στοιχηματίσεις σε αυτά❗

    Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο πλέον τα προσφέρουν και προς στοιχηματισμό (esports στοίχημα), με αρκετές διαθέσιμες αγορές. 

    📌 Η συντακτική ομάδα του topBookmakers έκρινε επιβεβλημένη την ανάγκη να φτιάξει (για ‘σένα) τον απόλυτο οδηγό για να κατανοήσεις πλήρως πως λειτουργεί το esports betting.

    Στοίχημα Esports: Τι είναι & τι πρέπει να γνωρίζεις

    Τα esports γνωρίζουν ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι φανερό. Πολύ περισσότερο όμως έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, αποκτώντας φανατικούς φίλους και ειδικά στην χώρα μας (esports cy). Μοιραία, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν στραφεί πλέον προς αυτά προκειμένου να εμπλουτίσουν το προϊόν τους και σε αυτήν την κατηγορία. Ποια είναι όμως τα κορυφαία παιχνίδια και που μπορείτε να τα βρείτε για στοιχηματισμό (esports betting); Ποια στοιχηματική θεωρείται ως η πληρέστερη για esports στοίχημα; Σε αυτά θα δώσουμε απάντηση με τον παρών άρθρο, ξεκινώντας πρώτα από την τελευταία ερώτηση. .

    H ομάδα του topbookmakers.com.cy θεωρεί…

    Την Parimatch ως την πληρέστερη στοιχηματική για esports. Ο νόμιμος αυτός bookmakers προσφέρει στους παίκτες πληθώρα διαφορετικών παιχνιδιών, πλούσιες αγορές και ελκυστικές αποδόσεις.

    Στοιχήματα σε Esports – Παιχνίδια και αγορές

    LoL esports

    🎮 5 παίκτες / ομάδα 🎯 Στόχος η καταστροφή της βάσης της αντιπάλου ομάδας

    Θα το έχεις ακούσει αρκετές φορές, όμως ίσως να μην ξέρεις πως το 👉 League of Legends (LoL) είναι ίσως το κορυφαίο παιχνίδι στην κατηγορία ΜΟΒΑ (Multiplayer Online Battle Arena). Με εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσμο, το lol esports για περισσότερο από μια δεκαετία έχει αποκτήσει τους δικούς του φανατικούς θαυμαστές. Η πλοκή του σχετικά απλή και αφορά την «μάχη» δυο ομάδων σε έναν χάρτη, με στόχο (τι άλλο), την καταστροφή της αντίπαλης βάσης.

    Εσύ ως παίκτης του στοιχήματος έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις:

    • στον νικητή του ζευγαριού,
    • στο under/over χαρτών,
    • στον νικητή χάρτη

    To League of Legends στον Stoiximan

    Dota 2

    🎮 5 παίκτες / ομάδα 🎯 Στόχος η καταστροφή του ancient κτιρίου της αντιπάλου ομάδας

    Επίσης γνωστό παιχνίδι στρατηγικής είναι και το Dota 2. Βιντεοπαιχνίδι ΜΟΒΑ, στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν ως στόχο να καταστρέψουν την βάση της αντίπαλης ομάδας. Ο κάθε παίκτης λειτουργεί έναν χαρακτήρα που λέγεται «Ήρωας», ο οποίος θα πρέπει να βοηθάει στις ομαδικές μάχες και έτσι να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Πέντε παίκτες συγκροτούν μια ομάδα και οι μάχες έχουν ως στόχο την διατήρηση του κτιρίου καθεμίας. Κλασσικά bet μεταξύ άλλων:

    • ο νικητής αγώνα,
    • ο νικητής με χάντικαπ,
    • το ακριβές σκορ ζευγαριού

    Counter-Strike

    🎮 5 Terrorists & 5 Counter Terrorists 🎯 Στόχος των Terrorists είναι η τοποθέτηση βόμβας και στόχος των Counter-Terrorists η παρεμπόδιση αυτής.

    Τρίτο κατά σειρά έρχεται το κλασσικό Counter-Strike, το οποίο ανήκει στην κατηγορία FPS (First Person Shooter). Να σημειωθεί πως ο τελικός νικητής εδώ, προκύπτει έπειτα από 30 γύρους. Όταν φτάσουμε στον 15ο γύρο, οι δυο ομάδες αλλάζουν πλευρά στον χάρτη (όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο). Εάν μετά την πάροδο και των 30 γύρων δεν υπάρξει νικητής, τότε αυτός θα προκύψει έπειτα από παράταση (όχι ημίωρη!), αλλά έξι επιπλέον γύρων. Και σε αυτό οι επιλογές που έχεις προς στοιχηματισμό ανέρχονται στις ίδιες.

    Όλα τα esports στην bet365

    Ήξερες ότι… 

    …υπάρχουν και οι «ειδικοί» του χώρου; Σε άλλες χώρες θα λέγαμε πως υπάρχουν στοιχηματικές που ειδικεύονται στο Esports betting. Αυτό τις φέρνει στην κορυφή 🔝 των προτιμήσεων των παικτών που θέλουν να ποντάρουν, όμως πάντα υπάρχει κατά νου και το «βρώμικο» παιχνίδι που αφορά τα Esports στημένα παιχνίδια. Όπως για παράδειγμα το 2015 και τους δυο επαγγελματίες Κορεάτες παίκτες του StarCraft, οι οποίοι (σύμφωνα με τους ειδικούς) έστησαν δυο παιχνίδια στο KeSPA Cup το ’15, όπου το συνολικό χρηματικό έπαθλο ήταν 70 εκατ. Δολάρια❗


    Στοιχηματικές εταιρίες με Esports

    Στην χώρα μας, οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν για esports στοίχημα τους μεγαλύτερους τίτλους παιχνιδιών (esports lol, dota 2 κλπ). Αυτό, αυτομάτως τις κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των παικτών. Για παράδειγμα, στον stoiximan esports μπορείς να βρεις διαθέσιμα καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου, ενώ αρκετά δυνατή στην κατηγορία αυτή είναι και οι winmasters e-sports επιλογές. Μην ξεχνάς πως τα σπουδαιότερα esports γεγονότα μπορείς να τα παρακολουθήσεις δωρεάν μέσω γνωστών πλατφορμών, όπως για παράδειγμα το Twitch. Οι κορυφαίες στοιχηματικές που προσφέρουν το esports cy για ποντάρισμα είναι οι ακόλουθες 👇

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy