Menu

    Στοίχημα Over 1.5 | Στρατηγική κέρδους

    Όταν άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα το online στοίχημα, οι επιλογές που είχαν οι παίκτες ήταν εξαιρετικά λίγες. Το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2), το Under/Over 2.5 γκολ και η Διπλή Ευκαιρία αποτέλεσαν το «εισιτήριο» κάθε ενός από εμάς για τον κόσμο του online betting.

    Μια από τις αγορές που προστέθηκε στην πορεία, γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη άνοδο στις προτιμήσεις των παικτών, είναι το στοίχημα στο over 1.5 γκολ. Ισχύει ό, τι ακριβώς και με το U/O 2.5, όμως στην προκειμένη περίπτωση το line (όριο) είναι ένα τέρμα λιγότερο (στοιχημα οβερ 1,5).

    Η ✍ συντακτική ομάδα του topBookmakers θα σας παρουσιάσει αναλυτικά το over 1.5 πως παιζεται, ενώ αναζήτησε την over 1.5 στρατηγική, έψαξε για τα πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα) που υπάρχουν, τις εναλλακτικές μορφές που το βρίσκουμε και τέλος, ξεχώρισε σε ποιες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα αξίζει να παίζουμε over 1.5 γκολ.

    ➦ Παίξε Over 1.5 με αποκλειστικό bonus 120€

    Over 1.5 πως παιζεται

    Προτού αναζητήσουμε τις στρατηγικές κέρδους, θα πρέπει να κατανοήσουμε τι είναι το over 1.5. Πρόκειται για την κλασσική μορφή «Over», απλώς ο παίκτης «πληρώνεται» και με δυο τέρματα (στο σύνολο), χωρίς να απαιτούνται 3+ (over1.5). Αυτό βέβαια σημαίνει πως η απόδοση θα είναι πιο χαμηλή από ένα συνηθισμένο Over 2.5.

    Επομένως, ποια θα είναι η απάντηση στο ερώτημα «over 1.5 πως παιζεται»; Κατά τον ίδιο τρόπο που προσθέτουμε τις υπόλοιπες επιλογές στο δελτίο, έτσι μπορούμε να κινηθούμε και για το over 1.5 goals. Συνήθως, οι στοιχηματικές εταιρίες συμπεριλαμβάνουν την αγορά για το u/o 1,5 στα «εναλλακτικά» ή extra όρια, όπως τα αποκαλούν. Εκεί θα βρεις αντίστοιχα και το over 0.5, under 0.5, over 3.5, under 3.5 κοκ.

    Over 1.5 στρατηγικη

    • Over 1.5 στο live

    Σε πολλές περιπτώσεις, όταν το Over προσφέρεται γύρω στο 1.50, τότε το οβερ 1.5 κυμαίνεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις (1.10-1.20). Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να το «κυνηγήσεις» στο live betting, καθώς ένα πιθανό 0-0 στο πρώτο ημίωρο θα αυξήσει κατακόρυφα την απόδοση του.

    ℹ Και πόσες φορές δεν έχουμε παρατηρήσει το φαβορί να δυσκολεύεται στην αρχή και στη συνέχεια να κάνει… περίπατο;

    • Over 1.5 goals σε παρολί

    Σίγουρα θα έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις ένα παρολί με 8-10 επιλογές, όλες με over 1.5 γκολ. Αυτό κατ’ αρχάς να γνωρίζεις πως αυξάνει θεαματικά την γκανιότα, οπότε παίζεις με τις πιθανότητες εναντίον σου. Εκείνο όμως που σε «προκαλεί» να το κάνεις, είναι η συνολική απόδοση του δελτίου σου. Μια πιθανή 10-άδα με επιλογές κατά μέσο όρο στο 1.40 σε Over 1.5 (με το παραδοσιακό Over να ξεπερνάει το 2.10+), δημιουργεί έναν συντελεστή που «αγγίζει» το 30.00. Αν σε αυτό προστεθεί και το πιθανό bonus που προσφέρουν ορισμένες στοιχηματικές στα κερδισμένα παρολί, τότε μιλάμε για σημαντικό καθαρό κέρδος με ποντάρισμα μόλις λίγα ευρώ.

    Το παρολί με Over 1.5 έχει αξία σε στοιχηματικές που πριμοδοτούν τα κερδισμένα δελτία 5+ επιλογών

    • Πότε «απαγορεύεται»;

    Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να «φορτώσεις» το δελτίο σου με πολλά παιχνίδια, τα οποία θα αυξήσουν κατά πολύ την γκανιότα και παράλληλα θα χρειάζονται αρκετά τέρματα για να σε στείλουν στο ταμείο. Αρκεί να σκεφτείς πως για μια 5-άδα αγώνων, θέλεις τουλάχιστον δέκα τέρματα συνολικά (από δυο σε κάθε ματς). Και πόσες φορές το φαβορί κέρδισε δύσκολα με το ισχνό 1-0, ή πότε δεν έχεις πέσει επάνω σε παιχνίδια χωρίς γκολ; Για αυτό μην θεωρείς πως τρία παιχνίδια του 1.15 είναι πιο πιθανά από ένα του 1.50.

    ➡ Οπότε αυτό που κρατάμε από το Over 1.5, είναι πως έχει τρομερή αξία στο ζωντανό στοίχημα και δη σε περιπτώσεις όπου υπάρχει σαφές φαβορί και δεν έχει σκοράρει στα πρώτα 20-25 λεπτά του παιχνιδιού.

    ➦ Όλες οι 🎁 προσφορές είναι εδώ

    Over 1.5 πλεονεκτήματα

    ✔ Υψηλά ποσοστά επαλήθευσης, μιας και απαιτούνται μόλις δυο τέρματα για ορθή πρόβλεψη. Τα μοναδικά σκορ που μας «πετάνε» το δελτίο είναι τα 1-0, 0-0 και 0-1.

    ✔ Εύκολο στην πρόβλεψη του και δίχως να χρειάζεται γνώση του ρεπορτάζ των ομάδων. Προφανές καθώς ακόμη και αν απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ μιας ομάδας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να δώσει την… λύση κάποιος συμπαίκτης του.

    Δεν χάνεις τις ελπίδες σου ακόμη και με 0-0 στο 70′! Και αυτό γιατί άλλο είναι τα τρία και άλλο τα δυο τέρματα για ταμείο.

    ✖ Ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις, ειδικά αν πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν με ευχέρεια.

    Απαιτείται παρολί αρκετών επιλογών (8+ αγώνων) προκειμένου να έχεις αυξημένο συντελεστή κέρδους


    Οι εναλλακτικές μορφές του Over 1.5

    Μέχρι τώρα έχουμε αναφερθεί στο Over 1.5 γκολ συνολικά σε ένα παιχνίδι. Εκεί που ίσως να υπάρχει μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον από πλευράς αποδόσεων είναι το Over 1.5 γκολ ομάδας (γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου) και το Over 1.5 γκολ ημιχρόνου (συνήθως αναφερόμαστε στο α’ μέρος).

    Στην 1η περίπτωση, απαιτείται η ομάδα που ποντάρουμε να σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές (δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η άλλη). Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία όταν μιλάμε για δυνατή ομάδα ή έστω οριακό φαβορί, όπου είναι σε θέση να βρει δυο γκολ. Με τον τρόπο αυτόν, η απόδοση που εξασφαλίζουμε είναι σαφώς καλύτερη από το συνολικό Over 1.5.

    Ας δούμε και ένα παράδειγμα: η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το παραδοσιακό Over προσφέρεται στο 1.60, ενώ το Over 1.5 στο 1.18. Αν δούμε όμως το σύνολο τερμάτων για την Μπορούσια, παρατηρούμε πως το 2+ γκολ πληρώνει 1.65. Πιο ψηλά δηλαδή και από το κλασσικό Over 2.5.

    Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις που το φαβορί ενδεχομένως και να δεχθεί γκολ (άρα χρειάζεται να βρει και δεύτερο), έχει αξία. Παράλληλα, ικανοποιούμαστε ακόμη και με νίκη των «Βεστφαλών» με οποιοδήποτε σκορ (ακόμη και 2-0!), πλην βεβαίως του αγχωτικού 1-0.

    ➡ Στην 2η περίπτωση, θέλουμε δυο τουλάχιστον τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και δεν μας ενδιαφέρει τις θα γίνει στην επανάληψη. Ακόμη και εάν… σπάσουν τα δοκάρια στο β’ μέρος, εμείς θα έχουμε οδηγηθεί στο κέρδος. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που χάσαμε το κλασσικό Over 2.5 με το σκορ να μένει στο 2-0 ή 1-1 από το πρώτο ημίχρονο. Και πάλι όμως δεν πάμε «ξυπόλητοι στα αγκάθια», αλλά με σχέδιο. Σε περιπτώσεις που το φαβορί θέλει να το «καθαρίσει» από νωρίς προκειμένου να κάνει συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια ή γνωρίζουμε για ομάδες που παραδοσιακά μπαίνουν δυνατά στα ματς (βλ. Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου ή και Σάλτσμπουργκ), τότε ενδείκνυται μια τέτοια περίπτωση.

    Για παράδειγμα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με τον άσο στο 1.15+ και το Over στο 1.25+ (δεν υπάρχει καν το Over 1.5! στην αγορά), το να δούμε περισσότερα από δυο τέρματα στο ματς στο α’ μέρος σε απόδοση που ξεπερνάει το 1.80 φαντάζει ιδιαιτέρως ελκυστικό. Και φαντάσου πως μπορεί να… βοηθήσει και ο αδύναμος, προηγούμενος (για παράδειγμα) στο σκορ.

    ℹ Και μετά από την θεωρία, ήρθε η ώρα να τα δούμε στην πράξη επιλέγοντας μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην χώρα μας. Μην ξεχνάς πως μπορείς να βγεις ωφελημένος με τις προσφορές και τα συχνά bonus των εταιριών. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές για Over 1.5

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy