Menu

    Παίξε G/G στην Megabet Plus για το Μπάγερν-Άιντραχτ

    Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε δυναμικά στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, παίρνοντας το τρίποντο από το Βερολίνο επί της νεοφώτιστης Ουνιόν. Το συγκρότημα του Φλικ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας στο +4 από την Ντόρτμουντ και θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στην Άιντραχτ.

    Η ομάδα της Φρανκφούρτης επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και σίγουρα αποτελεί αουτσάιντερ κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο περιμένουμε να αγωνιστεί χωρίς φόβο και να διεκδικήσει το γκολ.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Επιλέγουμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.74 στην Megabet Plus. O άσος έχει απόδοση 1.13, ενώ το διπλό για νίκη της Άιντραχτ είναι στο 13.51. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 7.76. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.22, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 4.12.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy