Menu

    Παίξε επιλογή OVER στην Megabet Plus για το Λειψία-Χέρτα

    H Λειψία επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με τον πλέον εμφατικό τρόπο την περασμένη Κυριακή και θέλει να δώσει συνέχεια με αντίπαλο την Χέρτα. Η ομάδα του Βερολίνου μετρά δύο σερί νίκες στη μετά καραντίνα εποχή και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

    Περιμένουμε μία αναμέτρηση με γκολ και θέαμα, ανάλογη με αυτή του πρώτου γύρου, στην οποία οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ως το ακλόνητο φαβορί.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    Επιλέγουμε το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.38. Η επιλογή του under 2.5 γκολ είναι 2.99, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.64. Στα σημεία η Λειψία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 1.33, ενώ το διπλό για νίκη της Χέρτα είναι στο 8.04. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 5.58.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy