Menu

    Ντέρμπι Λεβερκούζεν-Μπάγερν με επιλογή OVER στην Megabet Plus

    Μεγάλο ντέρμπι στην BayArena μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Μπάγερν Μονάχου για την 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Μονάχου οδεύει απτόητη για κατάκτηση του 8ου σερί και 30ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία της και σαφέστατα έχει τον πρώτο λόγο.

    Στον αντίποδα, οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν την προσπάθεια για κατάκτηση μίας θέσης στην 4αδα που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μπροστά τους έχουν μία πέρα για πέρα απαιτητική μάχη, όμως στην έδρα της η ομάδα του Πέτερ Μπος είναι ανταγωνιστική.

    Και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, επιλέγουμε over 3.5 γκολ σε απόδοση 1.76 στην Megabet Plus. Το under 3.5 γκολ δίνει 2.02, ενώ απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.44. Η επιλογή του άσου προσφέρει 5.79, ενώ το διπλό για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.46. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.05.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy