Menu

    Επανεκκίνηση με ντέρμπι στην La Liga με τις περισσότερες επιλογές πονταρίσματος στην Megabet Plus!

    Με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μπέτις, επαναρχίζει σήμερα η La Liga μετά τη διακοπή για τον κορωνοϊό. Η Σεβίλλη βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τις Σοσιεδάδ και Χετάφε, την στιγμή που η Μπέτις βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας.

    Δικαιολογημένα είναι φαβορί η Σεβίλλη, η οποία είναι ανώτερη ομάδα ωστόσο μετά από τρεις μήνες αποχής είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Το ματς θα γίνει σε άδειο γήπεδο και περιμένουμε χαμηλό τέμπο αλλά και περιορισμένο ρίσκο.
    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.97 στην Megabet Plus. Tο over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.75. Η Σεβίλλη είναι φαβορί για νίκη καθώς η επιλογή του άσου προσφέρει 1.86, ενώ το διπλό για νίκη της Μπέτις δίνει 4.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.67

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy